Yok canım dışarı çıkarken yanıma aldım diye hatırlıyorum. 15 dakika sürdü sürmedi, bakkala gittim geldim cebimde yok telefon.. Düşürsem mutlaka duyardım, cebimden de çıkarmadım.. Çok üzgünüm :'(nasıl yani eve hırsızmı girdi
Telefonun sigortası var mıydı peki,varsa sigorta karşılar.Yok canım dışarı çıkarken yanıma aldım diye hatırlıyorum. 15 dakika sürdü sürmedi, bakkala gittim geldim cebimde yok telefon.. Düşürsem mutlaka duyardım, cebimden de çıkarmadım.. Çok üzgünüm :'(
Bu sene bana uğurlu gelecekti oysa ki.. hiç olur iş değil. 15 dakika evden ayrıldım bakkala gitmek için.. Bakkal dönüşü telefonumun olmadığını farkettim.. Dünden beri uyku uyuyamıyorum. :'( Haftaya nişanlımla İtalya'ya gideceğiz, hiç sevinemiyorum kızlar inanır mısınız? Onca telefon numarası, fotoğraf.. İçim yanıyor.. Keşke hafızartımla, hattım dursaydı da telefon gitseydi vallahi bi saniye üzülmezdim.. Niye böyle oldu bilmiyorum, normalde çok dikkatliyimdir. Çok üzgünüm..
Bende kaybetmisdim tel. Kapaliydi disarda bir yerde unuttum sandim 2 hafta sonra koltugun kenarindan araya girmis insallah sende bulur sevinirsin duygucum
Böyle anlarda kendim yaptığım şeyi önereceğim size, saçma diyebilirsiniz ama bence işe yarıyor. Yapmasi da basit, kötü bir sey mi oldu? Daha kotusunu düşünün misal benim telefonum bakkala giderken çalınsaydı yolda araba çarpsa ama telefonumla resimlerim elimde olsa daha mi mutlu olurdum şuan diye düşünürdüm, belki de bir yerde bir iyilik yaptim ve basima gelecek kotu bir hadise daha kucuk boyutta bu sekilde kendini gosterdi derdim, hatta cok da dusunmezdim mal gibi oturur kafami farkli seylere verirdim televizyon mesela saatlerce dizi izleyip yada kitap okuyup o olay olmamış gibi davranirdimtamam biraz saçma ama gercekten hicbir sey kafamiza taktigimiz kadar onemli degil su dünyada. En son bir otelde makyaj cantami, en sevdiğim malzemelerin olduğu çantayi unutmustum ve gerçekten bu yöntemle en az üzüntüyle sıyrıldim isin icinden
Telefonun sigortası var mıydı peki,varsa sigorta karşılar.
Boşver. Üzülme.
Telefonunu çaldırmamak için pıçaklansan daha mı iyiydi ?
Bulunur belki imei numarasından.Ay inşallah canım.. buluyim var ya 10 gün oruç tutcam Allahın izniyle..
Estağfurllah canım ama içim ferahlamıyo böyle düşününce bile
yok malesef. Sorun gerçekten parası değil.. Hattım ve hafıza kartım..
Bilemiyorum vallahi..
Bakkala gitseniz tekrar??? Belki ordadır. Polise gidin yoksa, sinyal sesinden hemen bulunuyor.
Cana geleceğe mala gelsin uzulme...
Bulunur belki imei numarasından.
benım arkadaşın telefonunuda çaldılar 2 ay sonra bulundu
Ah ahhhh
Gaspedildim ben 3 buçuk yıl önce telefonumu (iphone4) öyle çaldırdım..
Çok iğrenç bir duygu..
O kadar çok beddua ettim ki hırsıza..
Saatlerce ağlamıştım insanın zoruna gidiyor..
Tabi telefon da bulunamadı hırsız da..
Polisin savcılığın daha önemli işleri varmış memlekette olanlara göre telefon caldırmak ne ki bununla uğraşılmazmış..
Takipsizlik kararı verildi.
Ben de beterin beteri vardır deyip kendimi telkin ettim.
Geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
aldı teleffonu çalan kişi ben bu telefonu ikinci el telefoncudan aldım demiş ama bızımle aynı ilçede yaşıyo ben sanmıyorum ceza almamak için 2. elciden aldım demişGeri alabildi mi bari telefonu.. Örneklerini gördüm, bazı durumlarda geri vermiyorlar
arkadaşın ne yaptı? ödeme falan olmadı mı? (anlayamadım, arkadaşın mı aldı teli?)aldı teleffonu çalan kişi ben bu telefonu ikinci el telefoncudan aldım demiş ama bızımle aynı ilçede yaşıyo ben sanmıyorum ceza almamak için 2. elciden aldım demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?