Telefonum çalındı, çok kötüyüm.. :'(

Benim de geçen sene başıma geldi. Minibüste cebimden çalmış biri telefonu. Hattımı da çıkarıp atmış. Başka bir şehirde yaşıyormuş normalde. Aynı gün yaşadığı şehre gitmiş benim telefonla. Sonra ailesine söylemiş herhalde ailesi kızdı. Annesi de telefonumda kayıtlı mesajlardan sırayla aramış. En son bir öğrencimi arayıp konuşmuş, öğrencim de kardeşime ulaşmış. Kargoyla yolladılar telefonu. :KK16:

arkadaşım çaldırdı telefonunu çalan kişi 2 ay sonra yakalandı ama çalmadım satın aldım 2. elciden demiş polislere telefonuna kavuştu arkadaşım.
daha oncede bır kez çaldırmış başka bır telefonunu onuda almış. ben ınanmazdım gıttı gıder dıyodum ama bulundu.
bu gereklı yerlere baş vurdu telefonunun faturası ıp numarasını falan verdi polislere öyle çıktı ortaya sınyallerde

Ah canım benim.. Seni benden daha iyi kimse anlayamaz şu durumda.. Çok geçmiş olsun sana da.. Zaman geçse de ben de unutsam bu olanları.. :'(
Allah cezasını versin bu adi hırsızların.. :KK43:
Ben de karakolda bayağı parçaladım kendimi bulsunlar diye.. rezil bi sistem..

Ben de imei filan vermistim
Ama karakolda sureklı o kadar pahalı telefon kullanırsan çalınır tabi imaları yapıldı. Bu sisteme sadece telefon kaptırdığım için sükretmem gerek sanırım.. :(

Zaman geçince unutursun canım.
Zaman neleri unutturmuyor ki.

Ama karakolda sureklı o kadar pahalı telefon kullanırsan çalınır tabi imaları yapıldı. Bu sisteme sadece telefon kaptırdığım için sükretmem gerek sanırım.. :KK43:

Ne alaka yaa adamın mercedesi çalınıp karakola başvursa öyle pahalı arabaya binersen çalınır tabi mi diyecekler.
Şaşırdım valla..

Benim de geçen sene başıma geldi. Minibüste cebimden çalmış biri telefonu. Hattımı da çıkarıp atmış. Başka bir şehirde yaşıyormuş normalde. Aynı gün yaşadığı şehre gitmiş benim telefonla. Sonra ailesine söylemiş herhalde ailesi kızdı. Annesi de telefonumda kayıtlı mesajlardan sırayla aramış. En son bir öğrencimi arayıp konuşmuş, öğrencim de kardeşime ulaşmış. Kargoyla yolladılar telefonu. :KK16:

Allahın sevgili kuluymuşsun.. Darısı başıma.. Ne utanmaz insanlar varmış böyle ya. Allahtan ailesi insanmış..

Ne alaka yaa adamın mercedesi çalınıp karakola başvursa öyle pahalı arabaya binersen çalınır tabi mi diyecekler.
Şaşırdım valla..

Yaa kardeş valla bana da güldüler bunun için mi geldin diye..

arkadaşım çaldırdı telefonunu çalan kişi 2 ay sonra yakalandı ama çalmadım satın aldım 2. elciden demiş polislere telefonuna kavuştu arkadaşım.
daha oncede bır kez çaldırmış başka bır telefonunu onuda almış. ben ınanmazdım gıttı gıder dıyodum ama bulundu.
bu gereklı yerlere baş vurdu telefonunun faturası ıp numarasını falan verdi polislere öyle çıktı ortaya sınyallerde

Ay darısı başımaa.. valla uyku uyumuyorum :'(

Ama karakolda sureklı o kadar pahalı telefon kullanırsan çalınır tabi imaları yapıldı. Bu sisteme sadece telefon kaptırdığım için sükretmem gerek sanırım.. :KK43:

İnşallah.. Vallahi yerimde duramıyorum.. Gece ağlayarak uyandım.. Eski nişanlımdan ayrılmak bu kadar içime dokunmamştı..

Şaşırdım valla..

O zaman 19 yasındaydım bu yaşta böyle telefon kullanmama ne gerek var diye düşünüldü.

10 yaşında çocukların telefonları son model artık ya

Allahın sevgili kuluymuşsun.. Darısı başıma.. Ne utanmaz insanlar varmış böyle ya. Allahtan ailesi insanmış..
:KK43:

Yaa kardeş valla bana da güldüler bunun için mi geldin diye..

Ay darısı başımaa.. valla uyku uyumuyorum :'(

İnşallah.. Vallahi yerimde duramıyorum.. Gece ağlayarak uyandım.. Eski nişanlımdan ayrılmak bu kadar içime dokunmamştı..

Gecmis olsun tekrardan :(

en çok korktuğum bir durum.o yüzden telefonumu bir an bile elimden bırakmıyorum dışarda ve işte olduğumda.cebime bile koymuyorum o derece.elime yapışmış telefon.çalındığında asla telefon için üzülmem ama hafızasında giden resimleri düşünürsem mahvolurum.binlerce resim var ve onların hem başkasının eline geçtiğini düşününce hem o güzelim resimlerin elimden kayıp gittiğini düşününce deli olurum.
inşallah en kısa zamanda bulursun.yine de evi bir ara belki bir yerlere sıkışmıştır.bakkala gittin mi telefonu bulmayınca?
ordaki çalışanlar falan belki görmüşlerdir?
kamera falanda mı yok sokakta? kamera kayıtlarından kimin çaldığını falan görebilirsin.

Back
X