Telefonum hiç çalmıyor.

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Yalnızlıktan ölücem sanırım. Çok özledim ilkokul arkadaşlıklarını lise arkadaşlıklarını. Gerçi hiçbir zaman çok aşırı arkadaşları olan biri olmadım. İlkokulda hemen hemen herkesle arkadaştım. Lisede sınıftan dört beş arkadaşım vardı. Bir de okulun diğer kalanından toplasan yine iki üç tane daha. Üniversitede de öyle. Okullar bitti evlendim. Şu an ara sıra konuştuğum birkaç arkadaşım dışında kimsem kalmadı. Ailemden uzaktayım. Çok sıkılıyorum. Markete gidince insanlara laf atıp konuşur oldum. İki muhabbet edebileceğim kimse yok. Ne önerirsiniz. Bir komşu evi e davet etti yarın ona gitsem mi acaba. Bu arada sanırım benden 35 40 yaş büyük.

Arkadaşlıklarınız mekanlar ayrılınca bitti mi yani? Arayın arkadaşlarınızı emin olun yanınızdaymış gibi olabilir.Çok da güzel ihtiyacınızı karşılayıp kalbinizi ısıtır. Yeni arkadaş da edinin eskilerle de iletişime geçin bence.

Lise arkadaşımın ikisiyle görüşüyorum üniversite arkadaşım da sürekli görüştüğüm bi tane var. Yani bakıyorum ikisi çalışıyor biri daha üniversite okuyor. Onların da yeni arkadaşları oldu gezip tozuyorlar. Ben evde pinekliyorum.

Ne güzel işte görüşüyoruz dediğine göre aynı şehirdeyseniz onların arkadaşlarıyla da gezin.Bedavaden çevre en sevdiğim şey arkadaşımın arkadaşıdır.Siz de katılın onlar gezerken?

Telefonun başında çaresiz bekliyorm bu şarki benden sana gelsin canisi

Ya o işler çok da öyle olmuyor maalesef. Yan yana olduğu gibi hadi canım sıkkın gel, gell bi kahve içelim diyemiyosun

Sanırım evlenince siz de benim gibi başka şehre taşındınız .. ben de ilk başlarda dediğiniz sıkıntıyı çok çektim. Sonra çalışmaya başlayınca azaldı

Ya o işler çok da öyle olmuyor maalesef. Yan yana olduğu gibi hadi canım sıkkın gel, gell bi kahve içelim diyemiyosun
Hahahhahh yok ya ben az önce yaptım facetime arıyoruz gece sigaramızı içelim diye, arada bir başka oyunlar oynuyoruz. Tabi tamyanyana gibi olur demedim ama insanı eğlendiriyor. Ya da derdini anlatıyosun çat diye çözüyolar. Tabiki çevresinde de arkadaş edinsin ama uzaktakiler de çok tatlı, mutlu edici olabilir ellerinden geldiğince

Sanırım evlenince siz de benim gibi başka şehre taşındınız .. ben de ilk başlarda dediğiniz sıkıntıyı çok çektim. Sonra çalışmaya başlayınca azaldı
Keşke çalışabilecek durumum olsa. Sıkıntıdan kasiyerlerlr muhabbet açıyorum. Yarın da 60 yaşındaki komşuma çaya gidicem. Umarım iyi geçer ne konuşur ederiz onu da bilmiyorum ama hiç yoktan iyidir hem kandil.

Görüntülü konuşalım dedim pek oralı olmadı arkadaşım üstelemedşm. Anne babası bahanesiyle yaşıyor rahat konuşamıyor zaten

Görüntülü konuşalım dedim pek oralı olmadı arkadaşım üstelemedşm. Anne babası bahanesiyle yaşıyor rahat konuşamıyor zaten
İçe kapanık,kendi derdini kendisi çözmeye çalışan,her arkadaşının yardımına koşan ama kimsenin yanına koşmadığı,arkadaşlarından sevgililerinden maddi manevi kazıklar yemiş,ailesinden bile yeterince sevgi görmemiş,lisede 3-5 arkadaş edinip üniversitede totalde 1 dost edinememiş,nispeten asosyal biri olarak yazıyorum;seni çok iyi anlıyorum yalnızken oyalanacak birşeyler ve enerjik müzikler dinleyip,şehrindeki aktiviteleri takip edip, hobi merkezlerini araştırıp kendine saçma sapan da olsa bir hobi bulup o hobi üzerinden arkadaş edinebilirsin. Dert paylaşmak istediğin biri olursa da işte buradayım!!

En sevdiğim evde oturup pineklemek.çok insan gereksizdir bence.anlattığınıza göre yeterince arkadaşınız var zannımca.eşinizle sosyal aktiviteler yaratın onun yokluğunu/eksikliğini arkadaş çevresinde arıyor gibisiniz.sevgiler.

Çocuk yapın.
Sıkılmaya vaktiniz olmaz .
Kalan boş vakitler de çok yoruldum yeteeer sessizlik istiyorum diye bu günlerinizi özler ağlarsıniz

Bir büyük ziyaretinden birşey olmaz gidin. Belki o da yalnız. Onun dışında kursa vs katilin.

Eşim çok yoğun çalışıyor dışarı çıkamıyoruz evde film izleyip oyun oynuyoruz o kadar. Ben dışarı çıkmak istiyorum işte ya da farklı farklı şeyler yapayım istıyorum hep evde hep evde patladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…