Telefonum hiç çalmıyor.

Hep evde mi kocanla küsüp annenlere gidip annenlerde sıkılıp geri kocana dönmen de.buyuk bir aktivite değil mi

doğum yogası yapabilirsin, çocuklarla ilgili kitaplar okuyabilirsin, kafanı dinle çok ciddiyim çok arayacaksın bu zamanlarını.sessizlik diye ağlayacağın günler olacak.mesela zararsız ahşap boyaları var ufak tefek çocuk odası mobilyaları , oyuncakları, aksesuarları olur ahşaptan, onları boya oturduğun yerden.kuzenim böyle böyle hamileyken bir sürü eşya boyadı çoook güzel oldular hem de.

Bir konuda iyi bir universiteden pdr mezunu oldugunu soylemistin. Sana kendin yardimci olamiyorsa biz ne yapalim?
Kitap oku. Kitap en iyi arkadastir, hatta hamilesin bebegine kitap oku. Beyin gelisimi anne karninda basliyormus

Ya benim tek 1 tane arkadaşım yok, sevgilim yok whatsapptan yazan eden yok whatsapp neredeyse kullanmiyorum annem babam yazarsa o da asıl benim telefonum çalmıyor siz en azindan evlenmissiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…