Telefonumdaki fotoğrafları silmeli miyim

Sahsen ben sifreli arsiv yapip mailimde sakliyorum.

Fotoğrafları neden silmiyorsun peki shot? Saklama sebebin ne ?
Zaman zaman dönüp bakıyorum desem :oops:Çünkü daha önce belirttiğim gibi "alınan" fotoğraflar da var aralarında:KK23:

Sahsen ben sifreli arsiv yapip mailimde sakliyorum.
Şifreli arşiv nasıl oluyor mailde?

Vay be millette de ne yasakli fotolar varmis. 30 yasina geldim benim hic yasakli fotom olmadi abi... :mad:
:KK53:

Bilgisayarina atip ordan yaziciyla fotograf kagidiyla cikarttirabilirsin.Sonra her yerden silersin sadece fotograflar kalir elinde

Zaman zaman dönüp bakıyorum desem :oops:Çünkü daha önce belirttiğim gibi "alınan" fotoğraflar da var aralarında:KK23:

Şifreli arşiv nasıl oluyor mailde?

:KK53:

Winrar programinda kilitli arsiv yapip maile yukluyorum.

Bilgisayarina atip ordan yaziciyla fotograf kagidiyla cikarttirabilirsin.Sonra her yerden silersin sadece fotograflar kalir elinde
Teşekkür ederim.

Winrar programinda kilitli arsiv yapip maile yukluyorum.
Hmm tamam, teşekkürler.
Bankadan kasa kiralayın :KK67:
'Sevgi dolu' smileyli mesajınız için teşekkür ederim.

Flash bellek al ona aktar telefondanda sil en güvenlisi
En pratiği de o gibi gözüküyor zaten. Teşekkürler.

14 sayfadir fotolarin icerigi soruluyor. Konu sahibi her sayfada biraz ipucu veriyor. Hadi parcalari birlestirelim.:KK31:

14 sayfadir fotolarin icerigi soruluyor. Konu sahibi her sayfada biraz ipucu veriyor. Hadi parcalari birlestirelim.:KK31:
Zaten açıklayabildiğim kadar açıkladım, tam olarak ne istediğinizi anlamadım. Şu açıyla şuramı gönderdim, o da şurasını şöyle çekti diye mi anlatayım?

kız shot kendine özel kırmızı noktalı albüm mü yaptın:KK8:,neyse geyik yok..:KK59:

Ahaha ay aynen öyle oldu valla sorma:oops:

:KK48: Gönderilen ve alınan bir takım özel fotoğraflar diye özetlesem olmaz mı:oops:

Sevgiliyle değil, öyle olsa problem olmazdı zaten.
Şöyle diyelim, onun çekip bana gönderdiği, benim çekip ona gönderdiğim bazı fotoğraflar.

Eheh ya işte iki kişi arasında gidip gelebilecek, başkalarının görmesi sakıncalı, bir takım yetişkin insan fotoğrafları :D
Geçen sayfalarda bir arkadaş kırmızı noktalı demişti:KK23:

Nasıl fotolar bunlar kici başı açıki mı:KK51::110:
Bir miktar açıklık var evet:KK31:

yavas yavas acilan etek gibi, detaylari ogrendikce heyecanlaniyorlar galiba...

Bunlar hicbir sey, bilgileri ogrenip sitelere duser mi diye pusuya yatacaklar S shot ,
Bir de ustune desifre muhabbeti acip mimlerlerse sasirma...

yavas yavas acilan etek gibi, detaylari ogrendikce heyecanlaniyorlar galiba...

Bunlar hicbir sey, bilgileri ogrenip sitelere duser mi diye pusuya yatacaklar S shot ,
Bir de ustune desifre muhabbeti acip mimlerlerse sasirma...

En sonunda fotoğrafları koyacağım foruma athen :)

ben flash bellekte tutuyorum.gerçi bana kalsa telefondan hiçbişeyi silmem ama mecburen siliyorum.

hem onları kaybetmek istemiyorsunuz hamde kimsnin görmesini istemiyorsunuz ve en önemlisi sakıncalı fotolar diyorsunuz yani size nasıl yardımcı olacaz bunu söyler misiniz :?:)))tek diyeceğm şey siiiillll...

Back
X