- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
Evet yanlışlıkla silmiş kendisi ben de o şekilde alabileceğimizi öğrendim:)Ediyor muyuz ? Sende mi ?![]()
Yoksa tarzım değil...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yanlışlıkla silmiş kendisi ben de o şekilde alabileceğimizi öğrendim:)Ediyor muyuz ? Sende mi ?![]()
Zaman zaman dönüp bakıyorum desemFotoğrafları neden silmiyorsun peki shot? Saklama sebebin ne ?
Şifreli arşiv nasıl oluyor mailde?Sahsen ben sifreli arsiv yapip mailimde sakliyorum.
Vay be millette de ne yasakli fotolar varmis. 30 yasina geldim benim hic yasakli fotom olmadi abi...![]()
Zaman zaman dönüp bakıyorum desemÇünkü daha önce belirttiğim gibi "alınan" fotoğraflar da var aralarında
Şifreli arşiv nasıl oluyor mailde?
![]()
Teşekkür ederim.Bilgisayarina atip ordan yaziciyla fotograf kagidiyla cikarttirabilirsin.Sonra her yerden silersin sadece fotograflar kalir elinde
Hmm tamam, teşekkürler.Winrar programinda kilitli arsiv yapip maile yukluyorum.
'Sevgi dolu' smileyli mesajınız için teşekkür ederim.Bankadan kasa kiralayın![]()
En pratiği de o gibi gözüküyor zaten. Teşekkürler.Flash bellek al ona aktar telefondanda sil en güvenlisi
Bir miktar açıklık var evetNasıl fotolar bunlar kici başı açıki mı![]()
Tahmin ettimBir miktar açıklık var evet![]()
Zaten açıklayabildiğim kadar açıkladım, tam olarak ne istediğinizi anlamadım. Şu açıyla şuramı gönderdim, o da şurasını şöyle çekti diye mi anlatayım?14 sayfadir fotolarin icerigi soruluyor. Konu sahibi her sayfada biraz ipucu veriyor. Hadi parcalari birlestirelim.![]()
kız shot kendine özel kırmızı noktalı albüm mü yaptın,neyse geyik yok..
![]()
Ahaha ay aynen öyle oldu valla sorma![]()
Gönderilen ve alınan bir takım özel fotoğraflar diye özetlesem olmaz mı
![]()
Sevgiliyle değil, öyle olsa problem olmazdı zaten.
Şöyle diyelim, onun çekip bana gönderdiği, benim çekip ona gönderdiğim bazı fotoğraflar.
Eheh ya işte iki kişi arasında gidip gelebilecek, başkalarının görmesi sakıncalı, bir takım yetişkin insan fotoğrafları
Geçen sayfalarda bir arkadaş kırmızı noktalı demişti![]()
Nasıl fotolar bunlar kici başı açıki mı![]()
Bir miktar açıklık var evet![]()
En sonunda fotoğrafları koyacağım foruma athen :)