telefonun dinlenmesi

oturma odasinda 6 li priz var, ondan da supheleniyor, priz seklinde dinleme cihazlari satiliyi cunku. ya ortam dinliyor ya da evde bisey var.
Dinlendiğini nasıl ispat eder bilemiyorum zira normalde bunu ispat etmenin en garanti yolu telefonun sim kartını ve pilini çıkarıp telefonu savcılığa götürüp dinlendiğini söyleyerek suç duyurusunda bulunmak, telefon inceleniyor ve dinleyen numara tespit ediliyor, prizi bilemem ama kardeşinizin telefonu da ortam dinlemek için dinleme cihazı gibi kullanılıyor olabilir, onun çözümü kolay, sizlerle yüzyüze görüşmelerinde telefonla aynı ortamda olmayacaksınız veya mikrofon kısmını iyice kapatacak.

Telefona dinleme programı yüklenmişse, telefoncuya götürüp baktırsın hiçbir şey bulunamazsa bile içinin rahat etmesi için dinlemeleri engelleyen antivirüs programı yükletebilir.

Yazılımcı değilim bu işlerden çok da anlamam ama bazı dinleme yöntemlerini biliyorum, kardeşinizin eşi muhtemelen telefonu hediye olarak aldığında, imei numarası casus yazılıma yazılarak kardeşinizin telefonuna mesaj gönderilmiş olabilir, dikkat çekmeyen reklam mesajı, kutlama vb gibi bir mesaj olabilir, mesaj telefona gelince yazılım kendi kendine kuruluyor, bu tip yazılımların içinde bütün konuşmaları şu numaraya yönlendir komutu oluyor, hatta öyle yazılımlar var ki gelen giden mesajları getir dersiniz tüm mesajlarınız casus programı yükleyene gider, rehbere gir dersiniz girer.

Kardeşiniz yapabiliyorsa eşinin mailini ve telefonunu kontrol etsin.

Eski sevgilimde üniversite döneminde aynısını yapmıştı bana ve ben çok sonra farkedip dava açmıştım. Kamera erişimi vardı neticede, evde ablamla yaşıyorduk aynı odada kalıyorduk giyiniyorduk ediyorduk özel sohbetlerimiz oluyordu. O.çocuğu hepsini dinlemiş uzaklaştırma almıştım

şimdi siz uygulama var mı emin olmak istiyorsunuz bu konuda bilgim malesef yok. ama kurtulmak için bir kaç fikir verebilirim. bu casus programları öyle play store dan falan indiremezsiniz. kotu niyetli yazılımlar bu sitelerde olmaz elle kurulmak zorunda bunun içinde ayarlar'da buna izin verilmiş olmak zorunda bu izine bakın. telefonu bir telefoncuya götürüp root atılmış mı jailbreak yapılmış mı öğrenin. güvenli modda telefonu sıfırlamak uygulamayı kaldırabilir. resimleri vb güvenli bir yere yüklemek gerekiyor silinebilir. bunlar casus yazılımı kaldırmak amaçlıdır. bulmak konusunda malesef

Telefon hediye demişsiniz. Telefonu aldığınızda açık mıydı. yani kutusunu kendi açmadı mı. Ben olsam yeni bir telefon alıp sizinle olan konuşmaları o telefondan yapıp kendini merak ettiririm neden aile ile olan konuşmaların yok olduğunu. Açık verecektir.

Çok garip ya, biz yüz yüze konuşurken söylediklerimi dinlemiyor bazen, uyukluyor diye kendi kendime kızıyordum.
Ama bu güvensiz düşünce ve hastalıklı tavır, kardeşimizi de hasta eder.

Ne kadar kotu bir durum 3 yillik evliyim esim telefonumu eline 3 kere anca almistir oda ben birseyi gosterdigimde telefonda alip iyle bakmistir yoksa elini dokundurmaz.
Guven soz konusu

Eğer telefondan bir şey çıkmıyorsa ortam dinleme yapıyor olabilir.

kutusuyla getirmis telefonu ama actiginda telefonun ekran koruyucusunu falan yapistirmis ve oyle kardesime kutusuyla hediye etmis. casus yazilimi yukler, tekrar kutuya koyar, onun icin basit bir sey bence. yeni hat ve yeni tel alip gondericez kardesime. kudursun gerizekali

Üçlü prizlerin içine sim kart takarak dinlenme yapılıyor kırıp içine baksın nette var hatta videosu gizli kamera

niyeti o yonde cunku evde surekli pimpirikli bi halde, kardesimin psikolijisi bozulacak , bi ispat edebilsek

Kız kardeşinizin ispat peşinde koşarken, eşiyle aynı evde yaşamasının ve evlilik hayatını sürdürmesinin mantığı nedir ? Gidin bir avukata, anlatın durumu. Telefonda yüklü bir program varsa, bunun delil olarak kullanılabilmesi bilirkişi incelemesi mi yapılmalı ; size bilgi verir.

Tüm bunların asılsız çıkması durumunu da düşünün.

Nasil farkettiniz?

ortam dinlemesi yaptigindan da supheleniyor. bir cok isaret var dinledigjne dair. ama nasil bir yem ortaya atacak? yalan bilgi derken nasil yani biraz acabilir misiniz
Yani adamın tahammül edemeyeceği duyunca onu çıldırtacak bir yalan bilgi, ablanız hamile olsa ve eşine söylemeden aldırmayı düşünse mesela.

aslında bu çok ciddi bir suç,telefon dinlenmesi,ses kaydı,izinsiz fotoğraf cekme vs. ama o kadar basit değil telefon dinlemek o uygulamalar gerçek değil oyle olsaydı uygulamayı sunanlarda suç işlemiş olurdu,aklıma şöyle bir sey geldi belkide eve gizli kamera yada dinleme cihazı koymuştur sanki bu daha olası yoksa pat diye bir sırrı öylece söyleyemezdi,evinizi bi arayın derim,birde temkinli olmak lazım yani nasıl bir insan sinirlarını bu kadar aşar,tehlikeli bir insan gibi takıntılıda olabilir dikkatli olun derim...

Nasil farkettiniz?
Bir kavgamızda ablama onun hakkında sevmediğim bir huyunu söylemiştim. " Zaten bu huyumu da sevmiyormuşsun ablana öyle söyledin " diyerek kendini ele verdi. Olayı o an tatlıya bağlayıp affettim dedim. Halbuki salak, uygulaması ses kaydı da alıyormuş. Soluğu hemen savcılıkta aldım. O psikolojik manyak bana orda zarar bile verebilirdi anladığımı farketseydi. Telefonumu verdim kontroller edildi zaten anında görüldü. Uygulamayı saklamış ben görmemişim

Gerçekten ürkütücü. Ceza aldi mi bari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…