kardesim ispat etmeye calisiyor iste dinledigini. ortaya ciksin ki bosanma davasinda elinde olsun. otmez zannetmem, gider yazilimi ortadan kaldirir o zaman cok kurnaz bi adamneden boşanmıyor, adam hasta sapık resmen telefon dinlemek ne demek ...neden telefon değiştirmiyor peki?
bence adamı biraz yemlesin. Dün kardeşimle telefondaydım, bu telefon hışırdadı galiba dinliyorlar. Senin durumunu, depresyonunu, biraz da cinsel hayatımızı konuştuk ben şüpheleniyorum galiba özelimiz yayıldı savcıya başvurucam desin. O sırada da ses kaydı alsın. Savcıyı duyunca bülbül gibi öter.
Hapis cezası var önce kanıt gerek sonra ottürür insan o kanıt ile kocayı :)İlk yapacağım şey telefona baktırmak olur
İkinci şık o telefonu kırarım kocam olacak herif konuşmalarımı dinlerse son şey boşarım kesin yaparım bu adi davranışa sabretmem
Sessiz sedasız hemen bir avukata gitsin. Onlar herşeyin yolunu biliyor. Bunu kanıtlar ise kardeşin için çok iyi olurkardesim ispat etmeye calisiyor iste dinledigini. ortaya ciksin ki bosanma davasinda elinde olsun. otmez zannetmem, gider yazilimi ortadan kaldirir o zaman cok kurnaz bi adam
hayir olmadi, telefonda konusmustuk. her dakika dinlemiyor bize gore, ozellikle kardesim bizimle konusunca yani annem , babam, ablam ve benle konustuklarini dinliyor bence. cunku arkadaslariyla konusurken de esinin arkasindan neler neler soylemis, onlari diline dolamiyor cunku dinlemiyor, ama bizimle konustugu seyleri biliyor, tartisma eanasinda baskasindan duymus gibi soyluyorMesajlaşma olmusmuydu belki gizlice mesajları okumuştur . Çünkü her dakika neden karısı kimle konuşuyor onu dinlesin ki
hayir olmadi, telefonda konusmustuk. her dakika dinlemiyor bize gore, ozellikle kardesim bizimle konusunca yani annem , babam, ablam ve benle konustuklarini dinliyor bence. cunku arkadaslariyla konusurken de esinin arkasindan neler neler soylemis, onlari diline dolamiyor cunku dinlemiyor, ama bizimle konustugu seyleri biliyor, tartisma eanasinda baskasindan duymus gibi soyluyor
can guvenligi tehlikede degil, salakca takintilari var, psikolojik tedavi gordugu surede de kardesimle aralari iyiydi. ama gizliden dinlemisKardeşinizin can güvenliği tehlikede değil mi? Neden hala evde? Adam dinliyorsa ruh hastası belli ki?
can guvenligi tehlikede degil, salakca takintilari var, psikolojik tedavi gordugu surede de kardesimle aralari iyiydi. ama gizliden dinlemis
kardesim ispat etmeye calisiyor iste dinledigini. ortaya ciksin ki bosanma davasinda elinde olsun. otmez zannetmem, gider yazilimi ortadan kaldirir o zaman cok kurnaz bi adam
hayir olmadi, telefonda konusmustuk. her dakika dinlemiyor bize gore, ozellikle kardesim bizimle konusunca yani annem , babam, ablam ve benle konustuklarini dinliyor bence. cunku arkadaslariyla konusurken de esinin arkasindan neler neler soylemis, onlari diline dolamiyor cunku dinlemiyor, ama bizimle konustugu seyleri biliyor, tartisma eanasinda baskasindan duymus gibi soyluyor
Anladmm dogrdur o zaman çok dikkat etmek lazım ya yan yanayken konuşun bari belli ki telefon sıkıntılıhayir olmadi, telefonda konusmustuk. her dakika dinlemiyor bize gore, ozellikle kardesim bizimle konusunca yani annem , babam, ablam ve benle konustuklarini dinliyor bence. cunku arkadaslariyla konusurken de esinin arkasindan neler neler soylemis, onlari diline dolamiyor cunku dinlemiyor, ama bizimle konustugu seyleri biliyor, tartisma eanasinda baskasindan duymus gibi soyluyor
iPhone de olmuyor mu böyle bişeyTelefoncuya götürmeden önce içindekileri kaydedin bir yere resim vs telefoncu gerekirse tüm telefonu sıfır ilk ayarlarına getirsin birde googleda telefonda casus yazılım nasıl anlaşılır yazdım bir kaç şey var ordakilere bakın. Bir kere yapan kesin bir kere daha yapmıştır bunu eminim riskli birşey bu oyğzden iphone kullanıyorum
Çok zor diye biliyorum olmuyor hattaiPhone de olmuyor mu böyle bişey
Buna benzer bir yalandan konu bulun bakalıminanin duymasina imkan yok, ailece cok hassas oldugumuz konuydu konustugumuz sey
yok canim boyle mutlu olur mu hic, baska seylerden dolayi hep tartismalari oluyor bu dinleme olayi da cabasi yani, dusunuyor bosanmayiAdam paranoyak her şey yapabilir kafasında neler kuruyor Allah bilir. Boşanmayı düşünmüyor kardeşiniz böyle mutlu yani?
Bence evde gizli kamera vs olabilir yani asil aradiginiz telefonda degilde evde de olabilirinanin duymasina imkan yok, ailece cok hassas oldugumuz konuydu konustugumuz sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?