S Shalini Guru Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2013 3.646 4.274 333 20 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Shalini #81 Teyocan .!.: Dehşetle okudum resmen. Konu sahibi bir gelişme var mı Genişletmek için tıkla... hayir, bir gelisme yok ama salonunda bulunan 6 li prizden supheleniyor
Teyocan .!.: Dehşetle okudum resmen. Konu sahibi bir gelişme var mı Genişletmek için tıkla... hayir, bir gelisme yok ama salonunda bulunan 6 li prizden supheleniyor
S Shalini Guru Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2013 3.646 4.274 333 20 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Shalini #82 lucia6868 .!.: Evin içine yerlestirmis olabilir mi acaba. Yatak odasi, salon mutfak falan. Genişletmek için tıkla... salonda buyuk ihtimal
lucia6868 .!.: Evin içine yerlestirmis olabilir mi acaba. Yatak odasi, salon mutfak falan. Genişletmek için tıkla... salonda buyuk ihtimal
S Shalini Guru Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2013 3.646 4.274 333 20 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Shalini #83 ikiminikprenses .!.: Psikopat bence bu adam.Bu ne güvensizlik geçmişte yaptığını itiraf ediyor ve yine aynı şeyi yapıyor.kardesinizde telefonu değişsin aynı marka model alsin.aklima başka seçenek gelmedi. Genişletmek için tıkla... kafasi atinca kardesime sariyor, telefon oldugundan emin olsak telefonu degistirecek zaten
ikiminikprenses .!.: Psikopat bence bu adam.Bu ne güvensizlik geçmişte yaptığını itiraf ediyor ve yine aynı şeyi yapıyor.kardesinizde telefonu değişsin aynı marka model alsin.aklima başka seçenek gelmedi. Genişletmek için tıkla... kafasi atinca kardesime sariyor, telefon oldugundan emin olsak telefonu degistirecek zaten
S Shalini Guru Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2013 3.646 4.274 333 20 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Shalini #84 iladybee .!.: Benzerini yaşıyorum şu an. Bana ulaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... mesaj aticam simdi size, bakarsiniz
iladybee .!.: Benzerini yaşıyorum şu an. Bana ulaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... mesaj aticam simdi size, bakarsiniz
C Capanin Gururu Teyom Nirvana Pro Üye 26 Mart 2018 28.481 128.066 598 20 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Shalini #85 Shalini .!.: hayir, bir gelisme yok ama salonunda bulunan 6 li prizden supheleniyor Genişletmek için tıkla... Peki bu dinlemeyi ne amaçla yapıyor? Aldatma vs şüphesi mi var yoksa sizinle konuşmalarını mı merak ediyor?
Shalini .!.: hayir, bir gelisme yok ama salonunda bulunan 6 li prizden supheleniyor Genişletmek için tıkla... Peki bu dinlemeyi ne amaçla yapıyor? Aldatma vs şüphesi mi var yoksa sizinle konuşmalarını mı merak ediyor?
S Shalini Guru Kayıtlı Üye 5 Ağustos 2013 3.646 4.274 333 21 Şubat 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi Shalini #86 Teyocan .!.: Peki bu dinlemeyi ne amaçla yapıyor? Aldatma vs şüphesi mi var yoksa sizinle konuşmalarını mı merak ediyor? Genişletmek için tıkla... bizimle konusmalarini merak ediyor
Teyocan .!.: Peki bu dinlemeyi ne amaçla yapıyor? Aldatma vs şüphesi mi var yoksa sizinle konuşmalarını mı merak ediyor? Genişletmek için tıkla... bizimle konusmalarini merak ediyor