telefonun dinlenmesi

keske kardesime de "ablana oyle soyledin" dese iyice ayyuka cikmis olacak ama kurnaz bizim damat. kizkardesim tartisirken kocasina diyo ki "sen her seyi ailene anlatiyosun ki onlar da seni dolduruyor" diyor. kardesime o da sen de bazi seyleri anlatitken carpitarak ve abartarak anlatiyosun diyor. kardrsim "nerden biliyosun" diyor. damat da "bence oyle yani" diyor. avukata veya savciliga gitmeyi dusunmuyor. telefoncu vasitasi ile ogrensin ki elinde kanit olsun yani hic haberi olmayacak sekilde. belki tel inde bisey yok, eve bir sey yerlestirdi.ya uclu prizlerde ya da power banklarin icinde veya baska bir yerde. mausta da olabilir bilemiyoruz iste. cok sinir bir durum. isin kotu tarafi ailemizle ilgili ogrendiklerini kendi ailesine anlatiyor gerizekali

Kardeşiniz sizinle konuşurken eşini aldattığını ya da başkasına aşık olduğunu söylesin. Adam dinliyorsa böyle bir şeye tepkisiz kalamaz. Tabi bunu dinlendiğinin ispatı olduğunu yapmak için söylediğini de garanti edebilmeli. Diğer türlü zararlı da çıkabilir.

Telefonunu değiştirsin en mantıklısı bu. Onun dışında dinleme cihazı falan da koymuş olabilir eve, yani yabancı olsa dikkat edersin ama insanın eşi çok rahat yerleştirebilir eve. Açsın davasını, sizi şahit göstersin sonuçta itiraf etmiş, hatta mesajlarda yazışsın beni daha önce dinlemiştin hala dinliyor musun telefonumu gibi laf alsın delil için.

Kendine ayrı bir sim kart ve telefon alsın görüşmeleri ondan yapsın eşi bilmesin ve telefon konuşmalarında yem atsın en azından oltaya gelirse sorun telefonda değil evin içindedir yani evin içinde dinleme cihazı vardır bu şekilde anlar

Öncelikle evi de dinliyor olabilir. Ancak telefonu dinlediğini farzedersek, telefonu kendi üreticisine götürün. Kendi servisine bu durumdan şüphe duyduğunuzu söyleyin, telefonu sıfırlamadan bir baksınlar. Telefona müdahale etmesinler, şikayet edince lazım olacak. Root falan atılmış olsa telefoncu bunu anlardı diye düşünüyorum, belki başka bir yolu vardır.

Telefonu sıfırladığında herhangi bir yedeklemeden veri yüklendiyse, casus program da beraberinde yüklenmiş olabilir.

Telefonda normalin dışında batarya tüketimi, ısınma, kontrolsüz ekran hareketleri olabilir. Arka planda çalışan bir uygulama var sonuçta.

Bahsettiğiniz kalitede, yani belirti vermeyen ve bulunamayan bir casus program kullanılıyorsa, programın ücretli olma ihtimali var. Kardeşiniz eşinin online ödeme araçlarına erişebiliyorsa (kredi/debit kart, sanal kart vb) bunların hareketlerini kontrol edebilir.

Evi mi dinliyor yoksa telefonumu tam olarak emin olmak icin yemleyeceksiniz. Ablaniz disaridayken esinin tepki verecegi bir seyi sizi arayip soylesin.
Belli bir sure beklesin 1 hafta, 10 gun vs. Tepki gelmezse bir de ayni seyi evdeyken sizi arayip soylesin.
Yani telefonunda yuklu degil ise, evi dinliyorsa bundan bir sey cikar mi bilmiyorum. Yine suctur tabii ama adam kendisi yerlestirmis falan diyebilir.

Bir de yeni telefon alacaksa kendisine tuslu telefon alsin.
Boyle bir insanla ayni evi paylasma fikri tuylerimi urpertti.

Evin her köşesinde birşey olabilir

eve dinleme cihazı koyduysa onun belirli saat şarjı var bitince mutlaka şarj etmesi gerekecek. eşinin hal ve hareketlerine pür dikkat kesilsin

bence en garanti yol kardeşiniz ile sadece sizin aranızda kalacak bir görüşme yapın hatta yem atın, işte görüştüğün birisi vardı ne oldu gibisinden soru sorun ve eğer dinleniyorsa kardeşinizin eşi sakin kalmayıp kendisini patlatacaktır

Böyle paranoya insan zaten normal kafa değil. Tehlikeli olabilir durduk yere canından olmak gibi

telefonun yedeğini bir bilgisayara alıp (rehber ve fotoları) tamamen formatlasın. daha sonra temiz bir google hesabı ile yeniden kursun. android diye düşündüm... gps den izleme işlemleri basit, google bile yapıyor bu işlemi ses kayıtları için farklı birşey kurmuş olmalı. formatlarsa gider. bu formatlama işlemini de hem ses kısma tuşu vs ile yapılan yöntem vardı onunla yapsın. sildiğini anlarsa tekrar yükleyebilir. o nedenle uygulamalarımdan ne yüklü olduğunu ilk bir kontrol etsin (oradan gizlenebiliyor mu araştırmak lazım)

ama bunlar geçici çözümler. formatlayınca muhtemelen anlayacak... kendisine sms yada eposta düşmeyecek çünkü...

savcılıkla çaktırmadan tehdit edebilir. bir arkaşdaın yazdığı gibi savcılığa verdim incelenecek diyebilir.

her konuşmayı dinlemediğine emin gibisiniz ses kayıt cihazı olmadığını düşündüm...

eğer çok teknolojiden anlayan bir tip değilse kendi yapması uğraştırıcı iştir. root atacak uygulamayı kuracak falan öyle play store'dan indir denerek yapılan bir işlem değildir.

Allah'ım ne insanlar var. Ben eşimin ortada duran telefonuna bakmam . Bazen o mesaj gelince benim telefonuma baksa bile sinir olurum. Kontrol eder gibi. Casus yazılım ne ya bilim kurgu filmi mi bu?

Telefoncular anlar.Egerki dinliyorsa vay haline.

Benzerini yaşıyorum şu an. Bana ulaşabilir misiniz?

Psikopat bence bu adam.Bu ne güvensizlik geçmişte yaptığını itiraf ediyor ve yine aynı şeyi yapıyor.kardesinizde telefonu değişsin aynı marka model alsin.aklima başka seçenek gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…