keske kardesime de "ablana oyle soyledin" dese iyice ayyuka cikmis olacak ama kurnaz bizim damat. kizkardesim tartisirken kocasina diyo ki "sen her seyi ailene anlatiyosun ki onlar da seni dolduruyor" diyor. kardesime o da sen de bazi seyleri anlatitken carpitarak ve abartarak anlatiyosun diyor. kardrsim "nerden biliyosun" diyor. damat da "bence oyle yani" diyor. avukata veya savciliga gitmeyi dusunmuyor. telefoncu vasitasi ile ogrensin ki elinde kanit olsun yani hic haberi olmayacak sekilde. belki tel inde bisey yok, eve bir sey yerlestirdi.ya uclu prizlerde ya da power banklarin icinde veya baska bir yerde. mausta da olabilir bilemiyoruz iste. cok sinir bir durum. isin kotu tarafi ailemizle ilgili ogrendiklerini kendi ailesine anlatiyor gerizekaliBir kavgamızda ablama onun hakkında sevmediğim bir huyunu söylemiştim. " Zaten bu huyumu da sevmiyormuşsun ablana öyle söyledin " diyerek kendini ele verdi. Olayı o an tatlıya bağlayıp affettim dedim. Halbuki salak, uygulaması ses kaydı da alıyormuş. Soluğu hemen savcılıkta aldım. O psikolojik manyak bana orda zarar bile verebilirdi anladığımı farketseydi. Telefonumu verdim kontroller edildi zaten anında görüldü. Uygulamayı saklamış ben görmemişim
ona inanmaz cunku son zamanlarda (2 aydir) kardesimle ayni odada yatmiyorlarmisYani adamın tahammül edemeyeceği duyunca onu çıldırtacak bir yalan bilgi, ablanız hamile olsa ve eşine söylemeden aldırmayı düşünse mesela.
Evin her köşesinde birşey olabilirkeske kardesime de "ablana oyle soyledin" dese iyice ayyuka cikmis olacak ama kurnaz bizim damat. kizkardesim tartisirken kocasina diyo ki "sen her seyi ailene anlatiyosun ki onlar da seni dolduruyor" diyor. kardesime o da sen de bazi seyleri anlatitken carpitarak ve abartarak anlatiyosun diyor. kardrsim "nerden biliyosun" diyor. damat da "bence oyle yani" diyor. avukata veya savciliga gitmeyi dusunmuyor. telefoncu vasitasi ile ogrensin ki elinde kanit olsun yani hic haberi olmayacak sekilde. belki tel inde bisey yok, eve bir sey yerlestirdi.ya uclu prizlerde ya da power banklarin icinde veya baska bir yerde. mausta da olabilir bilemiyoruz iste. cok sinir bir durum. isin kotu tarafi ailemizle ilgili ogrendiklerini kendi ailesine anlatiyor gerizekali
bence en garanti yol kardeşiniz ile sadece sizin aranızda kalacak bir görüşme yapın hatta yem atın, işte görüştüğün birisi vardı ne oldu gibisinden soru sorun ve eğer dinleniyorsa kardeşinizin eşi sakin kalmayıp kendisini patlatacaktırmerhabalar herkese. kizlar konu kiz kardesimin esi. kardesimin kocasinin maddi durumu cok iyi iken 2017 ' de batti. o surec cok agir geldi ve eşinin psikolojisi bozuldu .daha sonra psikolojik tedavi falan gordu, islerinin de duzelmesiyle psikolojisi de duzeldi. kardesime kendi kendine itiraf etmis "senin telefonuna o donemde casus yazilimi yukletmistim, ama daha sonra sildim, 3 ay boyunca seni dinledim" diye.kardrsim asla anlamadi dinlendigini. her neyse. kardesim bu ara suphelenmeye basladi dinlendiginden, cunku gecenlerde hickimsenin bilmedigi aile sirrimizi telefonda konustuk. esi 2 gun sonra tartisma esnasinda dillendirmis aile sirrimizi. kardesim, nerden biliyorsun sen bunu diye sorunca bir akrabamizdan ogrendigini iddia etmis. ama imkan yok bir baskasinin bilmesine. annem, babam kardesim ve ben biliyoruz baska da kimse bilmiyor.yine birkac bir sey daha var da konuyu uzatmayayim. kizlar telefonun dinlendigini ogrenmek icin nereye gidebilirz? herhangi bir telefoncu bilir mi casus yazilimi yuklendigini? play stor dan bi kac uygulama indirip telefonu tarattirdi ama tehlikesiz cikti. ama yine de uzman birilerine telefonu gostermek istiyoruz. gosterelim ki ispati elinde olsun. boyle bir sey basina gelen var mi? ne yaptiniz nasil ortaya cikar bu? (telefonu fabrika ayarlarina dondurdu, teldeki gmail adeesini drgistirdi, ama hala dinlendigini soyluyor kardesim)
Böyle paranoya insan zaten normal kafa değil. Tehlikeli olabilir durduk yere canından olmak gibibence en garanti yol kardeşiniz ile sadece sizin aranızda kalacak bir görüşme yapın hatta yem atın, işte görüştüğün birisi vardı ne oldu gibisinden soru sorun ve eğer dinleniyorsa kardeşinizin eşi sakin kalmayıp kendisini patlatacaktır
tabi haklısınız ama bugün ses kaydı ile başlayan kişi yakında odalara kamera da taktırırBöyle paranoya insan zaten normal kafa değil. Tehlikeli olabilir durduk yere canından olmak gibi
eğer çok teknolojiden anlayan bir tip değilse kendi yapması uğraştırıcı iştir. root atacak uygulamayı kuracak falan öyle play store'dan indir denerek yapılan bir işlem değildir.kutusuyla getirmis telefonu ama actiginda telefonun ekran koruyucusunu falan yapistirmis ve oyle kardesime kutusuyla hediye etmis. casus yazilimi yukler, tekrar kutuya koyar, onun icin basit bir sey bence. yeni hat ve yeni tel alip gondericez kardesime. kudursun gerizekali
Telefoncular anlar.Egerki dinliyorsa vay haline.merhabalar herkese. kizlar konu kiz kardesimin esi. kardesimin kocasinin maddi durumu cok iyi iken 2017 ' de batti. o surec cok agir geldi ve eşinin psikolojisi bozuldu .daha sonra psikolojik tedavi falan gordu, islerinin de duzelmesiyle psikolojisi de duzeldi. kardesime kendi kendine itiraf etmis "senin telefonuna o donemde casus yazilimi yukletmistim, ama daha sonra sildim, 3 ay boyunca seni dinledim" diye.kardrsim asla anlamadi dinlendigini. her neyse. kardesim bu ara suphelenmeye basladi dinlendiginden, cunku gecenlerde hickimsenin bilmedigi aile sirrimizi telefonda konustuk. esi 2 gun sonra tartisma esnasinda dillendirmis aile sirrimizi. kardesim, nerden biliyorsun sen bunu diye sorunca bir akrabamizdan ogrendigini iddia etmis. ama imkan yok bir baskasinin bilmesine. annem, babam kardesim ve ben biliyoruz baska da kimse bilmiyor.yine birkac bir sey daha var da konuyu uzatmayayim. kizlar telefonun dinlendigini ogrenmek icin nereye gidebilirz? herhangi bir telefoncu bilir mi casus yazilimi yuklendigini? play stor dan bi kac uygulama indirip telefonu tarattirdi ama tehlikesiz cikti. ama yine de uzman birilerine telefonu gostermek istiyoruz. gosterelim ki ispati elinde olsun. boyle bir sey basina gelen var mi? ne yaptiniz nasil ortaya cikar bu? (telefonu fabrika ayarlarina dondurdu, teldeki gmail adeesini drgistirdi, ama hala dinlendigini soyluyor kardesim)
Benzerini yaşıyorum şu an. Bana ulaşabilir misiniz?Eski sevgilimde üniversite döneminde aynısını yapmıştı bana ve ben çok sonra farkedip dava açmıştım. Kamera erişimi vardı neticede, evde ablamla yaşıyorduk aynı odada kalıyorduk giyiniyorduk ediyorduk özel sohbetlerimiz oluyordu. O.çocuğu hepsini dinlemiş uzaklaştırma almıştım
inanin duymasina imkan yok, ailece cok hassas oldugumuz konuydu konustugumuz sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?