Telefonunu kırdı, her şey mahvoldu..

vsincap

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2017
185
267
18
Bazı arkadaşlar diğer konumdan bilirler. Askerdeki sevgilimi aşırı kıskanıyorum. Görevi inzibat..12 saat ya dışarıda ya da kapıda, lojmanlarda nöbette..Sürekli işlek bir caddeye bakıyor ve çoğu zaman çarşıya karşı nöbet tutuyor. Ve Edirne gibi bir yer de asker, kızların çok çok güzel ve çekici olduğu bir şehir.

Kıskanmamın sebebi ise, sürekli o kızları süzüyormuş gibi hissediyor oluşum. İlla ki gözü kayar, ya da gönlü kayarsa ben ne yaparım diye ve üstelik ruhum duymazsa diye içim içimi yedi. Kızların bakmayacağını biliyorum, sadece sevgilim kızlara bakar diye içim içimi yiyordu. Askere gittiğinden beri bu kıskançlık sorunu başladı. 7 senelik birlikteliğimizde birkaç kez sadece kıskançlıktan tartışmışızdır. Ama artık aşırı kıskanır hale geldim..Bu bir hastalıklı düşünce ve hastalıklı kıskançlık.. farkındayım.

Aşırı rahat bir askerlik yapıyor Allaha şükür. Fakat ona rağmen kendi sıkıntılarımı bile anlatmazdım. 1 haftadır her gün tartışa tartışa en sonunda bana aşırı sinirlendi, alttan alıyordu ben hatalı olmama rağmen. Açıklamaya çalışıyordu. Ama ben üstüne o kadar gittim ki, konuşurken telefonunu kırdı. Şuan hiçbir şekilde konuşamıyoruz. Belamı buldum sanırım ve fazlasıyla hakettim. Telefonu tamir ettireceğini söylemiş ailesine.. ki sanmıyorum.

Sizce şimdi ne yapmalıyım? İşin içinden çıkamıyorum. Doğum günü için de kargo hazırlamıştım, haftaya yollayacaktım. Lütfen yargılamadan yardım edin. Bu benim kıskançlık krizlerim bizi bitirdi.. Bu sadece son 1 haftadır böyle onu tekrar hatırlatmak istiyorum. Görüşleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.

Önceki konunuzu da yazdım. Yapan her yerde yapar içinde olmasın. 7 senedir nasılsanız öyle davranmaya devam edin adam sonuna kadar haklı oturup beklemek dışında bi çareniz Yok ve sizi aradığında normalleşmeye çalışın artık. Tek erkek sizin sevgiliniz değil ve dünya onun etrafında dönmüyor.

Hastalikli bir düşünce olduğunun farkindasin
Ne yazmamizi istiyorsun
Devam et böyle çok güzel mi oluyor diyelim
30yasimdayim hiç kimseyi kendimi ve karsimdakini hirpalayacak üzecek kadar kiskanmadim
Lütfen psikolojik destek alın

Patolojik kıskançlık var, durumunuzun da farkındasınız. Durumunuzla başa çıkamıyorsunuz belli ki. Yardım almanızı engelleyen şey ne? Yani bu durumu düzeltemezseniz sağlıklı bir ilişki sürdürmeniz mümkün değil, terk edilebilirsiniz de. Kimse bu kadar psikolojik baskıyı çekmek zorunda değil, üzgünüm.

Sadece sizden fikir almak istedim.
Telefonunu kırdığı için hiçbir şekilde konuşamıyorum. Bu durumu çözmek için bir şeyler yapabilir miyim mutlu etmek adına gibi..Bunu da merak etmiştim. Ki emin olun sabahtan beri ağlıyorum. Yine de teşekkür ediyorum.

Ben lüleburgazda dogdum 16 yasına kadarda buyudum edirnede bize yakın bı yer. Oranın kızlarının meshur oldugunuda ilk sizde duydum yanı. Ben izmirin kızlarını meshur biliyorm birtek. Ayrıca gelelim yaptıgınız sacmalığa. O cocuk askerde zaten psikolojısı berbat birde siz üstüne gidip o cocugu yıpratıyorsunuz. Bu kadar kıskançlık sevgıyı bitirir acıkcası. Sev dozunda sev kıskan dozunda kıskan lutfen

yakında beni terk etti diye konu açarsın bu gidişle.

Bekleyip göreceksin,aldatırsa ayrılır aldatmazsa yolunuza devam edersiniz.Bu arada sinirlerini boşa yıpratmış olursun

Haklısınız, bunun farkındayım. Özür dilemek için bile ulaşamıyorum ve sabahtan beri ağlıyorum. Ki hak ettim.. Şimdi mutlu etmek adına neler yapabilirim veya bu durumu nasıl unutturabilirim size danışmak istedim..

Daha dün demedim mi sana yıpranırsınız diye...

yakında beni terk etti diye konu açarsın bu gidişle.

Öyle bir şey olmaz umarım.
Bu durumu nasıl düzelteceğim hiç bilemiyorum.
Bazı arkadaşlarımdan da etkilenip gaza geldim, bana haklı olduğumu, her erkeğin elbet bakacağını, benden uzakta olduğu için gönlünün bile kayacağını söylediler. Bu dönem çok sıkıntıdayım, kendi sorunlarım da epey var ve hepsi mühim şeyler. Hiç sağlıklı düşünemedim.. inşallah dediğiniz gibi olmaz.

Daha dün demedim mi sana yıpranırsınız diye...

Evet dediniz.
Maalesef dediğiniz gibi yıprandık.
Kendi sıkıntılarımda o kadar çok ve büyüktü ki, bu durum üstüne çok kötü oldu. Şimdi ulaşamıyorum bile..

Peki sizin krizleriniz bitti mi şimdi?

Şuan kıskançlığımı dahi unuttum üzüntümden.
Bir daha bu konuyu dahi açmaya cesaret edemeyeceğimden eminim bu kadar ağlamamdan mütevellit.. kaldım sap gibi..

Evet dediniz.
Maalesef dediğiniz gibi yıprandık.
Kendi sıkıntılarımda o kadar çok ve büyüktü ki, bu durum üstüne çok kötü oldu. Şimdi ulaşamıyorum bile..
Böyle yaparak ancak birbirinizden uzaklaşırsınız..
Askerde zaten stres altındadır bide seninle ugrasıyo yazık degilmi..
Yaptırır telefonunu bence merak etme ama artık üstünede gitme yani.

umarım olmaz. ayrılırsanız psikolojisi bozulmuş bir erkek başka bir kızla birlikte olursa onun da hayatını yıpratır. empati kurdum da ben böyle biriyle yapamazdım.
sizin yaptığınız baskının sevmekle alakalı bir şey olduğuna düşünmüyorum. "her şeyden haberim var, habersiz nefes bile almıyor, her şey kontrolüm altında" durumları ego tatminine giriyor.

Şuan kıskançlığımı dahi unuttum üzüntümden.
Bir daha bu konuyu dahi açmaya cesaret edemeyeceğimden eminim bu kadar ağlamamdan mütevellit.. kaldım sap gibi..
İşte hep diyorum,illa bir musibet bin nasihatten iyidir .
Güzel şeyleri bizim saçmalamalarımız bitirir hep,inşallah soğumamıştır senden ve sen de artık kendine gelirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…