Hastalikli bir düşünce olduğunun farkindasin
Ne yazmamizi istiyorsun
Devam et böyle çok güzel mi oluyor diyelim
30yasimdayim hiç kimseyi kendimi ve karsimdakini hirpalayacak üzecek kadar kiskanmadim
Lütfen psikolojik destek alın
Ben lüleburgazda dogdum 16 yasına kadarda buyudum edirnede bize yakın bı yer. Oranın kızlarının meshur oldugunuda ilk sizde duydum yanı. Ben izmirin kızlarını meshur biliyorm birtek. Ayrıca gelelim yaptıgınız sacmalığa. O cocuk askerde zaten psikolojısı berbat birde siz üstüne gidip o cocugu yıpratıyorsunuz. Bu kadar kıskançlık sevgıyı bitirir acıkcası. Sev dozunda sev kıskan dozunda kıskan lutfen
yakında beni terk etti diye konu açarsın bu gidişle.
Peki sizin krizleriniz bitti mi şimdi?Bu benim kıskançlık krizlerim bizi bitirdi.
Daha dün demedim mi sana yıpranırsınız diye...
Peki sizin krizleriniz bitti mi şimdi?
Böyle yaparak ancak birbirinizden uzaklaşırsınız..Evet dediniz.
Maalesef dediğiniz gibi yıprandık.
Kendi sıkıntılarımda o kadar çok ve büyüktü ki, bu durum üstüne çok kötü oldu. Şimdi ulaşamıyorum bile..
umarım olmaz. ayrılırsanız psikolojisi bozulmuş bir erkek başka bir kızla birlikte olursa onun da hayatını yıpratır. empati kurdum da ben böyle biriyle yapamazdım.Öyle bir şey olmaz umarım.
Bu durumu nasıl düzelteceğim hiç bilemiyorum.
Bazı arkadaşlarımdan da etkilenip gaza geldim, bana haklı olduğumu, her erkeğin elbet bakacağını, benden uzakta olduğu için gönlünün bile kayacağını söylediler. Bu dönem çok sıkıntıdayım, kendi sorunlarım da epey var ve hepsi mühim şeyler. Hiç sağlıklı düşünemedim.. inşallah dediğiniz gibi olmaz.
İşte hep diyorum,illa bir musibet bin nasihatten iyidir .Şuan kıskançlığımı dahi unuttum üzüntümden.
Bir daha bu konuyu dahi açmaya cesaret edemeyeceğimden eminim bu kadar ağlamamdan mütevellit.. kaldım sap gibi..
İyi olmuş
Dırdırdan kurtulmuş çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?