Haklısınız, bunun farkındayım. Özür dilemek için bile ulaşamıyorum ve sabahtan beri ağlıyorum. Ki hak ettim.. Şimdi mutlu etmek adına neler yapabilirim veya bu durumu nasıl unutturabilirim size danışmak istedim..
Sacmaliga bak sanki normal hayatinda kiz gormuyor bu adam.Gercekten iyi sabretmis biraz kafa dinlesin.Ben olsam yaptirmazdim teli.Gelen gecen kizlari suzerdim.Aklina dusurmussun artik buyuk ihtimal suzer
Sacmaliga bak sanki normal hayatinda kiz gormuyor bu adam.Gercekten iyi sabretmis biraz kafa dinlesin.Ben olsam yaptirmazdim teli.Gelen gecen kizlari suzerdim.Aklina dusurmussun artik buyuk ihtimal suzer
Esim astsubay ve karakol lojmannda oturuyoruz bir cok da asker var,siz nasil boyle bi dusunceye kapilarak disardaki kizlardan kiskaniyorsunuzki onlarin yannda her zaman komutanlari oluyor basibos gezmiyorlar istedikleri kadar baksinlar hic bir sekilde yanina gidemezler sadece bakmakla kalir ayrica askeriyenin bi disiplini ve pskiolojisi var cok skmayin derim benim esimde surekli disarda yok gorevlerinde ben napayim her seyi her kesi kiskaniyim mi??Bazı arkadaşlar diğer konumdan bilirler. Askerdeki sevgilimi aşırı kıskanıyorum. Görevi inzibat..12 saat ya dışarıda ya da kapıda, lojmanlarda nöbette..Sürekli işlek bir caddeye bakıyor ve çoğu zaman çarşıya karşı nöbet tutuyor. Ve Edirne gibi bir yer de asker, kızların çok çok güzel ve çekici olduğu bir şehir.
Kıskanmamın sebebi ise, sürekli o kızları süzüyormuş gibi hissediyor oluşum. İlla ki gözü kayar, ya da gönlü kayarsa ben ne yaparım diye ve üstelik ruhum duymazsa diye içim içimi yedi. Kızların bakmayacağını biliyorum, sadece sevgilim kızlara bakar diye içim içimi yiyordu. Askere gittiğinden beri bu kıskançlık sorunu başladı. 7 senelik birlikteliğimizde birkaç kez sadece kıskançlıktan tartışmışızdır. Ama artık aşırı kıskanır hale geldim..Bu bir hastalıklı düşünce ve hastalıklı kıskançlık.. farkındayım.
Aşırı rahat bir askerlik yapıyor Allaha şükür. Fakat ona rağmen kendi sıkıntılarımı bile anlatmazdım. 1 haftadır her gün tartışa tartışa en sonunda bana aşırı sinirlendi, alttan alıyordu ben hatalı olmama rağmen. Açıklamaya çalışıyordu. Ama ben üstüne o kadar gittim ki, konuşurken telefonunu kırdı. Şuan hiçbir şekilde konuşamıyoruz. Belamı buldum sanırım ve fazlasıyla hakettim. Telefonu tamir ettireceğini söylemiş ailesine.. ki sanmıyorum.
Sizce şimdi ne yapmalıyım? İşin içinden çıkamıyorum. Doğum günü için de kargo hazırlamıştım, haftaya yollayacaktım. Lütfen yargılamadan yardım edin. Bu benim kıskançlık krizlerim bizi bitirdi.. Bu sadece son 1 haftadır böyle onu tekrar hatırlatmak istiyorum. Görüşleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.
Ben hatamın farkında olduğumu ve çok üzüldüğümü kaç kez belirtmeme rağmen hala üstüme gelen kişilere çok şaşırıyorum. Ben çözüm arıyorum ama beni yerin dibine sokuyorsunuz. Haksız olduğumu bilmeme rağmen beni hala sözlerinizle mahvediyorsunuz. Zaten ağlayıp duruyorum, aşırı üzülüyorum. Bazı yorum yapanlar çok kırıcı.. Vallahi billahi çok ama çok üzülüyorum, dağıldım bir günde..Sizin kız kardeşiniz de olabilirdim, yine böyle mi davranacaktınız? "inşallah aramaz, yaptırmaz telefonu, yakında ayrılır, kurtulmuş dırdırından" gibi kelimeler beni çok incitiyor.
Sözüm bazı kırıcı yorum yapanlaradır. Yine de saygı duyuyorum vakit ayırıp yazanlara teşekkür ediyorum. Benim üzüntümü anlayıp yardımcı olanlara da minnettarim..
Karakolu ara ancak o sekilde ulasabilirsim..Ulaşamıyorum ne yapabilirim, nasıl gönlünü alabilirim nasıl bu olay unutulur gibi fikirler bekliyordum. Burada böyle cadı gibi gözüküyorum fakat öyle olsam bana 7 sene katlanır mıydı..haftaya önemli bir ameliyata gireceğim ama sevgilimin haberi yok. sırf üzülmesin diye vallahi billahi bunu bile söylemedim, ki sıkıntılarım sağlık açısından çok büyük..Son 1 haftadır kafam yerinde değil ve ben kıskançlığa taktım. O da arkadaşlarımın gazıyla.. böyle şeyler yapacak insan değildim, en çok ona üzülüyorumUMARIM DÖNMEZ, UMARIM ARAMAZ DİYENLER GERÇEKTEN ÇOK ÇOK ÜZÜYORSUNUZ. UMARIM KİMSENİN BAŞINA BÖYLE BİR ŞEY GELMEZ VE UMARIM BUNU DİYENLER BENİM ÜZÜNTÜMÜ BİR NEBZE YAŞARLAR..
Karakolu ara ancak o sekilde ulasabilirsim..
Yani sizin arayacağınızı tahmin edip, arkadaşından bu gecelik ödünç almıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?