Telefonunu kırdı, her şey mahvoldu..

Bu durumu unutturmaktan daha önemli bir sorununuz var. Bu sevgilinizden ayrıldınız diyelim, başkasıyla sevgili oldunuz, yine bu sorunları yaşayacaksınız. Mutlaka iyi bir psikoloğa terapiye gitmelisiniz.

Sacmaliga bak sanki normal hayatinda kiz gormuyor bu adam.Gercekten iyi sabretmis biraz kafa dinlesin.Ben olsam yaptirmazdim teli.Gelen gecen kizlari suzerdim.Aklina dusurmussun artik buyuk ihtimal suzer

Önünden geçenlere gözü kayacakmış bilmem ne yahu kayacak tabi erkek değil mi bu hepsi aynı koy önüne iki çıtırı bak ağzı yüzü nasıl oynuyo.
Yani bu durumu düzeltmek adına yollayacagın kargoya telefon al koy ulaşamıyorsan ne diyek bacım

Sacmaliga bak sanki normal hayatinda kiz gormuyor bu adam.Gercekten iyi sabretmis biraz kafa dinlesin.Ben olsam yaptirmazdim teli.Gelen gecen kizlari suzerdim.Aklina dusurmussun artik buyuk ihtimal suzer

Gerçekten çok ama çok kırıcısınız.
Ben bu kadar çok üzülüp ağlarken, karşımdaki çözüm arayan kişiye, misal size asla böyle bir şey söylemezdim..

Esim astsubay ve karakol lojmannda oturuyoruz bir cok da asker var,siz nasil boyle bi dusunceye kapilarak disardaki kizlardan kiskaniyorsunuzki onlarin yannda her zaman komutanlari oluyor basibos gezmiyorlar istedikleri kadar baksinlar hic bir sekilde yanina gidemezler sadece bakmakla kalir ayrica askeriyenin bi disiplini ve pskiolojisi var cok skmayin derim benim esimde surekli disarda yok gorevlerinde ben napayim her seyi her kesi kiskaniyim mi??

Kııııız bnm kuzenimin sevgilisi askerde. Garibim akşamdan akşama ysrım saat knuşuyo yada knuşmuyo. Ne ara kavga ettin, üstüne bide delirttin çocuğu :)

Şaka bi yana, bekle. Arayacaktır. Aradığnda da özrünü dilr. Tsmamdrrrrrr:)

Biz nasıl yardım edeceğiz ki bilemedim. Eski akıllı olmayan telefonlardan al gönder olmazsa, sadece konuşursunuz hemde çok pahalı hediye olmamış olur.
Akışına bırak , yapacak olan sen kafasının etini yesende yapar, yapmayacak olan imkanı olsada yapmaz. Biraz rahat bırak, o arar seni

Ben hatamın farkında olduğumu ve çok üzüldüğümü kaç kez belirtmeme rağmen hala üstüme gelen kişilere çok şaşırıyorum. Ben çözüm arıyorum ama beni yerin dibine sokuyorsunuz. Haksız olduğumu bilmeme rağmen beni hala sözlerinizle mahvediyorsunuz. Zaten ağlayıp duruyorum, aşırı üzülüyorum. Bazı yorum yapanlar çok kırıcı.. Vallahi billahi çok ama çok üzülüyorum, dağıldım bir günde..Sizin kız kardeşiniz de olabilirdim, yine böyle mi davranacaktınız? "inşallah aramaz, yaptırmaz telefonu, yakında ayrılır, kurtulmuş dırdırından" gibi kelimeler beni çok incitiyor.

Sözüm bazı kırıcı yorum yapanlaradır. Yine de saygı duyuyorum vakit ayırıp yazanlara teşekkür ediyorum. Benim üzüntümü anlayıp yardımcı olanlara da minnettarim..

Yahu nasıl bir cevap istiyorsun anlamadım ki.Yapmışsın bir hata ulaşamıyorum da diyosun ulaşabilse ara mesaj at güzel şeyler söyle özürler dile diye akıllar verilirdi sana zaten.
Üzülüyosundur fakat bekle biraz özleyin birbirinizi arayacak seni

Sevgilini sen daha iyi tanırsın çapkın mı değil mi diye ki anladığım kadarıyla da öyle bişi yok. Rahat ol derim. Bu durumdan ders çıkarmaya bak yoksa ilişkinize yazık olabilir. Üzülme sıkma canını sadece bekle. Muhakkak aricaktır bi şekilde ama sende tekrarlama alttan al özür dile bence. :)

Konyada da askerlik yapsa kıskanırdın mevzu il falan değil.Çocuk dönse iki güne başlayacağına da eminim aklı varsa dönmez.Yok dönerse de tedavi ol bence durumun normal sınırlarda değil

Ulaşamıyorum ne yapabilirim, nasıl gönlünü alabilirim nasıl bu olay unutulur gibi fikirler bekliyordum. Burada böyle cadı gibi gözüküyorum fakat öyle olsam bana 7 sene katlanır mıydı..haftaya önemli bir ameliyata gireceğim ama sevgilimin haberi yok. sırf üzülmesin diye vallahi billahi bunu bile söylemedim, ki sıkıntılarım sağlık açısından çok büyük..Son 1 haftadır kafam yerinde değil ve ben kıskançlığa taktım. O da arkadaşlarımın gazıyla.. böyle şeyler yapacak insan değildim, en çok ona üzülüyorum UMARIM DÖNMEZ, UMARIM ARAMAZ DİYENLER GERÇEKTEN ÇOK ÇOK ÜZÜYORSUNUZ. UMARIM KİMSENİN BAŞINA BÖYLE BİR ŞEY GELMEZ VE UMARIM BUNU DİYENLER BENİM ÜZÜNTÜMÜ BİR NEBZE YAŞARLAR..

Karakolu ara ancak o sekilde ulasabilirsim..

Karakolu ara ancak o sekilde ulasabilirsim..

Sabah ağlaya ağlaya ablamdan rica etmiştim, eniştemin tanıdığı rütbeli birisi vardı. o bulmuş numarayı, ablamda aramış kendisini.. şuan haberim oluyor,ablam mesaj atmış ama whatsappı silmiştim o yüzden göremedim bunca saat..Annesini aramak için hattı başkasının telefonuna taktığını arkadaşının telefonundan annesini aradığını ve iyi olduğunu söylemiş. Ama ben şuan kendisinin numarasını aradım ve çalıyor. Halbuki sabahtan beri çalmıyordu. İkinci defa denedim çalıyor.. Arkadaşının telefonunda hattını bırakmış olabilir mi? Ki asla asla böyle bir şey yapmaz, mesajları bile arkadaşlarından gizler. Telefonunu da bu kadar kısa sürede asla yaptıramaz, bugün çarşısı bitti çünkü.. anlayamadım hiç..

Yani sizin arayacağınızı tahmin edip, arkadaşından bu gecelik ödünç almıştır

Yani sizin arayacağınızı tahmin edip, arkadaşından bu gecelik ödünç almıştır

Telefon kapalıyken aramalarımı mutlaka açtığında görmüştür. 30 kez aradım meraktan.. ki saatler sonra açıldı, çalmaya başladı.. kimseden asla ödünç almaz buna adım kadar eminim.. başka bir şey olabilir mi sizce? Anlayamadım ben.. :/

Ayrıca buradan bakılınca hiç de öyle cadı gibi görünmüyorsunuz,aksine hanım hanımcık saygılı birine benziyorsunuz.Sadece sevgilinize biraz ağır yapmışsınız onu üzmüşsünüz.Yorumlara aldırmayın, bilmeden yargılamak,düşene bir tekme atmak, kanayan yaraya tuz basmak bazı arkadaşların modası oldu maalesef.
Eğer bu gece konuşursanız sakın bir daha o konuları açmayın.Bu da size ders olsun bu kadar abartmayın durumu.Allah'a emanet edin onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…