Telefonunu kırdı, her şey mahvoldu..

Telefon kirilinca daha guzel oldu degil mi. Cocuk rahatlamistir en azindan birazcik. Adam zaten bunaliyordur birde siz bunaltmayin

Çok şükür ki aradı.. Hala çok sinirli olduğunu söyledi. Kaç kez özür diledim, ılımlı konuştum. Ama nuh diyor peygamber demiyor. Sen beni sevmiyor musun artık, çok üzülüyorum günlerdir dedim. Saçmalama sevmesem seni arar mıyım, böyle şeylere katlanır mıydım dedi, ama sana sinirim geçmiyor aramak istemiyorum ne diyeyim bilemiyorum dedi. Çok haklısın, kim olsa benim bu saçmalıklarıma katlanamaz, ben olsam ben de aşırı sinirlenirdim ama çok özür diliyorum nasıl sinirin geçer bana söyle onu yapayım dedim. Hala tavırlı tavırlı.. Telefon benim yüzümden kırıldı diye kartına para yollamıştım. Babasına sormuş babası mı yolladı diye, babası hayır deyince benim yolladığımı anlamış..Bir de ona kızdı. Sen niye paranı harcıyorsun dedi. Ne yapsam ne desem olmadı.. Çok üzgünüm.. Bu siniri aylarca geçmeyecek gibi.. Ama daha ne yapabilirim ki..

Hediye kargo hazirlamissin telefon al koy gonder.bir daha da arama.
Cunku buyuk problemlere yol acacak bir vaka olmus kiskancligin
Biraz kendinle kal ve destek al

Ayrica aldatma egilimli birisi ise sevgiliniz askerligi birakin gelir yaninizda burnunuzun dibinde yine yapar.
Kiskanarak engel olamazsaniz yani.
Yapmayacak tabiatta biri ise birakin edirneyi dunyanin neresine giderse gitsin yapmaz.

Allahhhhhh benim de nişanlım asker!
Canım merhaba, ben de asker bekliyorum. Şu an 5 ayımız kaldı ama o 7 ay ne kavgalarla ne isyanlarla geçti bilemezsin. Benim tarafımdan da böyle çarşıya çıktığı zaman kıskançlık oluyordu, e adam asker uzakta benden. Ben ona sarıyordum o bana. Bizde de kırma değil de ben yazmamazlık ettim çünkü ailesi ile görüşemezdi telefon kapatırsa. E ben zamanla daraltmamaya başladım böylece çünkü zaten orada sıkıntıdalar bir de biz üstlerine gidince olaylar büyüyor. Sana küçük tavsiyem, gerekirse kendinle konuş o kıskançlıkları mantığınla bastır ama ona yazmamaya çalış. İzne falan geldiğinde oturun yüz yüze konuşun biz öyle yaptık ben sıkıntılarımı söyledim o da benim daraltmalarından bahsetti. Telefonla iletişim bence yüz yüze olandan daha zor o an belki yüzünü görse yumuşar insan ama telefonla düşmanımızla kavga eder gibi ediyoruz.
Biraz sabret.

Allah kavuştursun sizi de. :) Ne kadar iyi oldu senin yorum yazman, içim rahatladı.. Çünkü en iyi beni asker bekleyenler anlar. Sen çözümü bulmuşsun ne güzel, ben de dediğin gibi yapacağım artık. Şuan bana aşırı sinirli. Ne yapsam ne desem fayda etmiyor. Buz gibi.. O kadar üzülüyorum ki.. Senin sevgilinde mi Batıda askerdi? Şuan çarşıya çıktığında vs. hiç problem etmiyorsun değil mi?

Amin canım teşekkür ediyoruz sizi de Allah kavuştursun inşallahh.
Canım benim nişanlım şu an Silopi'de ancak acemi birliği İzmir'di bizimm.
İzmir yazınca anladın zaten olayı, hatunları güzel oluyor.
Bizde de benim çok kırmışlığım oldu, hatta yeri geldi bana küstü, üzüldü, bağırdı çağırdı. Bana böyle şeyleri nasıl yakıştırırsın senin bana destek olman lazım dedi. Sonra zaten insan düşününce pişman oluyor ve ondan daha çok üzülüyor. Sen de pişmansın belli. Gerçekten hatta ona kızdığın anları falan bir günlüğe yaz o geldiğinde beraber okursunuz. Hem için rahatlar hem anı olmuş olur. Ben öyle yapıyorum.
Muhtemelen kalbini geri kazanmanı bekliyor. Boşver getirsin burnundan şimdilik, geldiğinde sarılınca her şey düzelir. Güzel güzel mesajlar atmaya çalış (telefonu düzeldiyse) ya da sen şimdiden at telefona hattını ne zaman takabilirse o zaman görür. Sakin ol, sakin oldukça kazanacaksın. Bence bir ilişkide en büyük sabır sınanmalarından birisi de askerlik. Askerliği atlatan ilişkiler kolay kolay bitemiyor.

Çok sevindim canım aramasına..aradığına göre sinirinin bi kısmı geçmiştir tamamen geçer merak etme bi de bunu takma kafana..bundan sonra belli etme ona

Ben olsam şöyle yapardım; Göndereceğim kargoyla birlikte bir de mektup yazardım ona.İçimden geçenleri samimi bir şekilde ama onu suçlamadan yazardım.Hatalı olduğumu ve bir daha böyle kıskanç olmayacağıma dair söz verir ve sözümde de dururdum.
Hem kargo ve mektup ulaşana kadar ikimizde sakinleşmiş olurduk.
*Şimdi okudum aradığını.Yine de bu yazdıgımı yapin derim ben.

Son düzenleme:
Bak yine insanların gazına da geldim diyorsun O uzaktaysa sen de ona göre uzaktasın sen bakıyor musun gönlün kayıyor mu onun neden kaysın. Ayrıca nöbet tutmak kolay değil gerçekten kendi sevgilimden biliyorum silahları falan çok ağır ve sürekli sabit durmak bir süre sonra çok yoruyordur. Bence ziyarete gidebilirsin eğer durumun müsaitse nerede oturduğunu bilmiyorum ama yakın bir şehirdeysen gün içinde olabilir... Tabi istediğinde görüşülebiliyor mu falan detayları bilmiyorum. İnşallah en kısa zamanda düzelirsiniz.. Ve geçen konunda dediğim gibi artık seni dolduruşuna getiren insanlara ağzının payını ver seni çekemiyorlar diye düşünüyorum. Yoksa bir insan neden tanımadığı biri için yapar eder diye konuşur...

Mune Tüm konularımın kapatılmasını ve üyeliğimin iptalini rica ediyorum. Teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…