Telefonunu kırdı, her şey mahvoldu..

Ayrıca ablamı aradım biraz evvel, ben ankesörlüden aradıktan sonra kendi numarasını aramıştım aramadan önce, kapalıydı. Ama aradıktan sonra deneme amaçlı tekrar numarasını aradım, çalıyordu ama açmadı dedi..

Birinden satın almış olabilir

Büyük bir ders aldım, artık kıskançlığın k'sini ağzıma almam..Bir siz böyle düşünüyorsunuz. Ne kadar güzel kalplisiniz.. Allah sizden razı olsun gerçekten. Her zaman da yardımcı oluyorsunuz, içimi rahatlatıyorsunuz.. Çok ama çok teşekkür ediyorum

Birinden satın almış olabilir

Parası dün tamamen bitmişti. Künyesini kaybetmişti onu alacaktı, bir de kişisel temizlik ihtiyaçlarını aldı. Sadece 10 tlsi kalmıştı.. Parası evde, babasından lazım oldukça istiyor israf olmasın diye..Ama annesiyle görüştüğümde ben sormadan para yollamadıklarını söyledi bu akşam.. Tamir edilebilir mi ki? Sanki bu işte bir terslik var.. acaba benden kurtulmak kafasını dinlemek için mi böyle bir şey yaptı?

Bence adamı artık rahat bırakın, ulaşmaya çalışmayın. Adam elindeki iletişim aracını kırmış artık, daha ne olsun...
Siz diğer konunuzda da bu konuda da sorunun kendinizde olduğunu yazdınız durdunuz. Ben ilişkinizin sürmeyeceğini yazdım kötü oldum. Siz yapıcı bulduğunuz yorumlardan bir sürü uyarı da aldınız mesela. Ben anlamıyorum, sorunun kendinizde olduğunu bile bile tüm uyarılara rağmen ne bekleyerek kavga çıkardınız? Siz nasıl bir sonuç bekliyordunuz, adam askerden kaçıp siz kıskanmayın diye yanınıza gelecek değil ya... Adamın adına sevindim, kurtulmuş baskınızdan. Üzgünüm. Askere gitmiş, bir de sizi ne zamana kadar çekecekti? Beklenen son olmuş. Size de psikoloğa görünmenizi tavsiye ederim.

Rica ederim ne yapıyorum ki
Güzel kalp sizin yansımanız.Siz nasıl bir üslupla konuşuyorsanız ben de ona göre aynı üslubu kullanıyorum.Gerçekten birilerinin dediği kadar fena olsaydınız ben de farkederdim bunu.
Ama asla öyle değilsiniz.Size de yazık.İster miydiniz durum böyle olsun?O kıskançlık da elinizde değil biliyorum.Allah bir kabına koymuştur merak etmeyin.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Kendine göre sizi cezalandırıyor olabilir de.Bu şekilde sizin de yalnız kalıp sağlıklı düşüneceğinizi tahmin ediyordur.
Ona göre bir musibet bin nasihatten iyidir ya, size ayrılık korkusu yaşatarak bundan sonra daha hassas davranmanızı sağlamak istiyor olabilir

Ben edirneliyim önceden yani bundan 10 sene önce o nöbet tuttuğu yer apaçik gorülebiliyordu ama şimdi öyle cok rahat değiller resmen etrafları kapatılmıs şekilde oraları yanii istesede öyle gelen geçeni göremez ayrıca göz bu yanii kayarda bence şükretmelisin edirnede askerlik yaptıgına en azından için rahat ya doğuda yapsaydı

"Kurtulmuş senden, dönmez inşallah, sen hastasın,kaçsın kurtulsun senden, aramasın zaten, çocuğu delirttin" diyen o kadar çok kişi oldu ki.. Okudukça ağladım, Allah biliyor. O yüzden sizin gibi insanların hala vâr olduğunu görmek çok güzel.. ilaç gibi..çoğu insan gibi insanların kötü zamanlarında üstüne gitmek, kırmak yerine yapıcı yorum yapıyorsunuz. Size ayrıca saygı da duyuyorum kişiliğinize.. Beni anladığınız için çok ama çok teşekkür ediyorum tekrar.. Çokça amin.. İnşallah siz de hep mutlu olursunuz..

Bende öyle düşünüyorum. Çünkü bu durumun başka açıklaması yok gibi. Satın alamaz, ödünç hiç almaz, kırıldıysa kendi kendine de tamir edemez.. ki normalde 7de kalkıyorlar, ama kendisi sabah namazına kalkmak için mutlaka telefondan alarmını kurar, yoksa asla uyanamaz.. sanırım dediğiniz gibi aynen.. peki ben yarın veya diğer günler hiç aramamalı mıyım? üstüne gitmek hiç istemiyorum artık, bende iyice ezildim büzüldüm ağlayıp duruyorum..

Çok doğru.. Batı'da asker olduğu için şükrediyorum. Aksi halde diken üstünde olurdum. Edirne merkezde nöbet tutuyor. Buranın çok işlek olduğunu, caddeye baktığını, ve bir sürü gelen geçeni izlediklerini söylediler bana.. Tabi ki siz daha iyi bilirsiniz. Ki kaldı ki artık üzüntümden kıskançlık aklımın ucundan geçmiyor. Bin pişman oldum..

Valla benim nişanlım İzmir de, yaz tatili kampında gazinoda geceleri görevliydi.Gündüz de denizde falandı.Gittim gözlerimle gördüm.Millet donla bikiniyle geziyordu kampın içinde.Uzun uzun bacaklı manken gibi kızlar .Geceleri dans edip coşuyorlardı.İçim içimi yedi, ama hiiiç belli etmedim.Ve bahsini de açmadım hiçbir zaman.Çünkü ne işe yarayacak ki?
Aksine kendine özgüveni olmayan, başkalarını kendinden daha üstün gören biri gibi görünecektim nişanlıma.Belki aklına gelmeyeni ben getirecektim.O yüzden hiç muhatap olmadım onunla bu konuda.
Keşke konu sahibi arkadasım da böyle yapsaydı.Onun adına üzgünüm

Bana kalırsa birkaç gün-sizin için zor olsa da- aramayın.Bi kendi haline bırakın.Biraz sular durulsun ki ,(bu sular bulanmadan durulmaz) o da belki empati kurup sizi bir nebze de olsa anlayabilsin.
Sonra karşılıklı konuşur, tatlıya bağlarsınız inşallah

Edirne meşhur muymuş bu konuda? Valla İzmir'e diyorlar da ben gitmedim ama giden arkadaşım İstanbul nasılsa İzmir de öyle diyordu... Neyse bu başka bir konu.

Seni anlıyorum. Sende şu an yok bakmaz falan gibi cümleler duyup rahatlamak istiyorsun veya erkek arkadaşının çok çok büyük bir yemin edip bakmıyorum falan demesini :)

Bunu bilemeyiz. Herkes de yazmış zaten yapan her yerde yapar. Bakan her yerde bakar. Bu tamamen karşı tarafın karakteriyle ilgili. Sen birşey yapmaz ama bakabilir diye düşünüyorsun di mi? Sence bakar mı? Bunu düşün. Tamamen onun yapısıyla ilgili birşey.

Bence biraz sakin ol ve ses etme birkaç gün. Ortalık yatışsın.

Aramamak benim için asla zor olmayacak. Çünkü kendimden iğrenir duruma geldim, hakkımda yazılanları gördükçe..Sağlık sorunlarım var, haftaya önemli bir ameliyata gireceğim. Ki bunu sevgilim üzülmesin diye söylemedim, söylemem de asla.. Sanırım ben epey kötü bir dönemden geçiyorum, ne yaptığımı bilmiyorum. Dediğiniz gibi benim gibi birinden bir nebze uzak kalsın.. en güzeli bu ve mantıklısı

Ayrıca güzel dilekleriniz için de çok teşekkür ediyorum .Ben de size saygı duyuyorum.Öfkelendiğinizde bile çerçeveyi aşmıyorsunuz.Tebrik ediyorum sizi.Ben sizin gibi olamıyorum maalesef.Açtığım konularda bu tarz yorum yapanlara anlayacakları dilden konuşmazsam olmuyor.Ve banlanıyorum.Ama siz doğru olanı yapıyorsunuz.
Sizin üslubunuzu görüp hala olumsuz yorum yazanları, üstünüzü üstünüze gidenleri de anlayamıyorum

Geçmiş olsun Allah tez günde şifa versin inşallah.Siz burada yazılanlara ne bakıyorsunuz?
Onların yorumladığı gibi mi değerlendiriyorsunuz kendinizi Allah aşkına?
Belki ameliyat öncesi yaşadığınız gerginlik bu şekilde patlak verdi?
Benim gibi birinden uzak kalsın derken, size katılmıyorum .Sizden uzak kalmak istese ortada neden yokken bile kalırdı.Yarın ola hayrola.Bence yatın, burda olumsuz yazanları gördükçe daha mutsuz olmayın.Herkesi utandırın, ve sevgilinize eskisinden daha sıkı sarılın.Destek olun,huzur verin, mutlu edin.Ben sizin gibi bir insandan ancak bunu beklerim

Kargoyu gonder hatta para bul telefon al. Bir daha da kiskansanda kendinibye lutfen adami degil.

Daha yeni öbür konunuzda da aynı tavsiyeleri aldınız. Hayır yani ne bekliyorsunuz asker birinin sizin kıskançlığınız için birşeyler yapabilmesini mi? Sevgiliniz sizden bıkıp terk ettiğinde ki bence artık bu durumda;kıskanacak bişey de kalmayacak. Kendinize oyalanacak birşeyler bulun arkadaş çevrenizi genişletin sosyal oljn. Sevgilinizden ayrı bir dünyanız da olsun. Evli bile değilsiniz bu huyunuzla onu sadecekaybedersiniz

Ya tamam kız üstüne gitmiş, gereksiz kıskançlık yapmış, abartmış ama.. Çocuğun da suçu var bana göre. 7 yıllık ilişkileri var ve ilk kez bu derecede bir kıskaçlık oluyor ve 1 haftadır. 1 haftada telefon kıracak raddeye gelebiliyorsa cocukta bir tuhaflık var bana göre 3 5 ay her gun her gun olsa anlarım da 1 hafta ya. Kızı bunca zamandır tanımış olmalı ve daha uzun süre alttan alıp içini rahatlatmaya calışmalıydı. 1 2 hafta daha sabredip tatlı dille kızın kıskançlığını bastırabilirdi. Öfke problemi var cocugun belli ki. Bence bu daha buyuk bir sorun çünkü ilişkilerinde normalde boyle bir sorun yok hatta şu anda da milletin dolduruşu ile oluşmuş daha çok. Askerlik psikolojisi demeyin lütfen Edirnede ve rahat bir pozisyonda.

Bence daha fazla arama bekle o arasın. Onda da hata var anlasın bi zahmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…