Telefonunu kırdı, her şey mahvoldu..

sirf senin çenenden kurtulmak için tamir ettirmem ben olsam :)

Ararsa yaz burda atip tutanlarin cenesi kapanır :)

Diğer yorumunu da okudum. Beni anladığın icin gercekten minnettarim..
Çok az insan empati yapabildi,yorumlari okudukca kendimden igrenir duruma geldim..
Yukaridaki arkadas misal.. çok üzülüyorum..
aldatmisim gibi davraniyorlar,umarim ayni durumu kendileri yasayip beni anlarlar..
sana cok cok tesekkür ediyorum cok güzel kalplisin..

İlişki 7 yıldır sürüyormuş demek ki bi yanlışını görmemişsin ki bu kadar sürmüş bundan sonra da olmaz muhtemelen ama askerdeki Ada'mı bunaltma bu kadar doğum günü hediyesi olarak yeni tel alıp yollayabilirsin karakoldan birlikten falan ulaşmaya çalışabilirsin

sirf senin çenenden kurtulmak için tamir ettirmem ben olsam :)

kati kalpliliginiz cigir acmis..
kiz kardesiniz de bu durumda olabilirdi..
hatasini anlayip aglayan bin pisman bir insana ,üstelik hemcinsine bu yorumu yapiyorsaniz yazik..
artik cok kiricisiniz sen ve senin gibi yorum yapanlar..
burama kadar geldi..
Allaha emanetsiniz,iyi günler..

gitmeden evvel kartlarinin fotosunu cekmistim gizlice,
hesap nosunu almistim ama haberi yok. ciktim para yatirdim hesabina..
benim yüzümden oldu masrafa girmesin diye.. babası yolladı sanır.
yine de sizce telefon alip yollamali miyim?
cok tesekkürler yorumunuz icin..

İnşallah tamir ettirir arar kızmıştır ona da hak ver..

Canım benim üzülme nolur..sende kendimi gördüğüm için çok üzüldüm inan..yıpratma kendini bak ben stresten kaç kilo verdim erittim kendimi hem sen rahatsızmışsın da..inşallah herşey düzelir

Bu arada ameliyat olacakmışsın Allah şifa versin bian önce iyileşirsin inşallah

Ararsa yaz aklımdasın dualarımdasın..

İyi de ne oldu da 1 haftada bu hisler gelişti, tetikleyen ne? Hiç kızların olmadığı memleketten gitmedi ya bu adam. A şehrinin kızları güzeldir b şehrinde kezbanlar yaşar diye bir kural yok. Şimdi her yerde her kadın bakımlı geziyor.

cok tesekkür ediyorum, beni anlayan insanlari görmek cok güzel.. bende üzüntüden kendimi hırpaladım dagildim ..umarim arar ve hallederiz. ama hala ses soluk yok, ümidim azaliyor. sana ayriyetten tesekkür ediyorum, tabi ki yazarim arayinca.. dualarin için Allahim razi olsun

Arkadaşlarımla muhabbette bu konular açıldı. "Of tam da Edirneye en güzel kızların şehrine düşmüş, gözleriyle yer onları" gibi şeyler söylendi. Şaka dediler daha sonra ama maalesef kafama yerleşti.. çok saçma hareketlerde bulundum. Bizim şehrimizde büyük sehir, edirnenin 5-6 katı.. ve burada da cok güzel kizlar var. Burada hiç dert etmezdim.. aklima dahi gelmiyordu.. ama asker adam bunalınca illa bakar gözü gönlü kayar dediler, sende uzaktasın dediler iyice psikolojim dagildi.. simdi de aglayip duruyorum, hak ettim..

Arkadaşların dolduruşuna gelme vakası, anlamıştım. Çünkü afedersin ama aynı mallığı bende yaptım. İnsanın aklına olmadık şeyler sokuyorlar. Bence hiç takılma aldatası olsa engel mi olabileceksin? Hadi diyelim olduk zoraki şekilde sadık kalan adama içimiz rahat ömür emanet edebilir miyiz? Bir şekilde ulaşırsa gönlünü al. Erkekler dır dır eden, sorun çıkaran kadınlardan çabuk soğuyor. Tatlı dil her zaman kazanır.

Arkadaşlıklarınızı bir gözden geçirin bence, askerlik konusu hassas bir de.
Ama bence arayacaktır.

cok dogru.. hemen doldurusa geldim malesef..
simdi simdi anliyorum ne kadar sacma bir dusuncede oldugumu.. suan tekrar bi arayim dedim,caliyor.. kirildigi gunun gecesi de gece acildi calmaya basladi, sabah tekrar kapaliydi.. ben bu isi bir turlu anlayamadim. slzce ne olabilir?

Düşünmek istiyordur, sinirlidir. Üstüne gitme. Mesaj at. Sakinleştiğinde beni dinlemeni istiyorum, konuşarak halledebiliriz. Hatamın farkındayım. Lütfen sende uzak kalmak, sinirlenmek yerine bana doğru olanı göster bende hatalarımı uzatma taraftarı değilim zaten falan de ve beklemede kal.

cok guzel olur boyle bir nesaj atarsam tabi ama telefonunun bozulup kirildigini soylemisti annesine.. nasil simdi bir acip bir kapatiyor onu anlayamiyorum.. simdi mesaj atarsam baskasi gorur mu hat mi kayip acaba bir turlu anlamadim.. yine atmali miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…