Ararsa yaz burda atip tutanlarin cenesi kapanır :)
sirf senin çenenden kurtulmak için tamir ettirmem ben olsam :)
İlişki 7 yıldır sürüyormuş demek ki bi yanlışını görmemişsin ki bu kadar sürmüş bundan sonra da olmaz muhtemelen ama askerdeki Ada'mı bunaltma bu kadar doğum günü hediyesi olarak yeni tel alıp yollayabilirsin karakoldan birlikten falan ulaşmaya çalışabilirsin
Ne ameliiyati bu arada geçmiş olsun..
İnşallah tamir ettirir arar kızmıştır ona da hak ver..
Canım benim üzülme nolur..sende kendimi gördüğüm için çok üzüldüm inan..yıpratma kendini bak ben stresten kaç kilo verdim erittim kendimi hem sen rahatsızmışsın da..inşallah herşey düzelir
Bu arada ameliyat olacakmışsın Allah şifa versin bian önce iyileşirsin inşallah
Ararsa yaz aklımdasın dualarımdasın..
İnşallah tamir ettirir arar kızmıştır ona da hak ver..
Canım benim üzülme nolur..sende kendimi gördüğüm için çok üzüldüm inan..yıpratma kendini bak ben stresten kaç kilo verdim erittim kendimi hem sen rahatsızmışsın da..inşallah herşey düzelir
Bu arada ameliyat olacakmışsın Allah şifa versin bian önce iyileşirsin inşallah
Ararsa yaz aklımdasın dualarımdasın..
İyi de ne oldu da 1 haftada bu hisler gelişti, tetikleyen ne? Hiç kızların olmadığı memleketten gitmedi ya bu adam. A şehrinin kızları güzeldir b şehrinde kezbanlar yaşar diye bir kural yok. Şimdi her yerde her kadın bakımlı geziyor.
Arkadaşların dolduruşuna gelme vakası, anlamıştım. Çünkü afedersin ama aynı mallığı bende yaptım. İnsanın aklına olmadık şeyler sokuyorlar. Bence hiç takılma aldatası olsa engel mi olabileceksin? Hadi diyelim olduk zoraki şekilde sadık kalan adama içimiz rahat ömür emanet edebilir miyiz? Bir şekilde ulaşırsa gönlünü al. Erkekler dır dır eden, sorun çıkaran kadınlardan çabuk soğuyor. Tatlı dil her zaman kazanır.Arkadaşlarımla muhabbette bu konular açıldı. "Of tam da Edirneye en güzel kızların şehrine düşmüş, gözleriyle yer onları" gibi şeyler söylendi. Şaka dediler daha sonra ama maalesef kafama yerleşti.. çok saçma hareketlerde bulundum. Bizim şehrimizde büyük sehir, edirnenin 5-6 katı.. ve burada da cok güzel kizlar var. Burada hiç dert etmezdim.. aklima dahi gelmiyordu.. ama asker adam bunalınca illa bakar gözü gönlü kayar dediler, sende uzaktasın dediler iyice psikolojim dagildi.. simdi de aglayip duruyorum, hak ettim..
Ziyarete gitme imkanınız yok mu ?
Arkadaşlarımla muhabbette bu konular açıldı. "Of tam da Edirneye en güzel kızların şehrine düşmüş, gözleriyle yer onları" gibi şeyler söylendi. Şaka dediler daha sonra ama maalesef kafama yerleşti.. çok saçma hareketlerde bulundum. Bizim şehrimizde büyük sehir, edirnenin 5-6 katı.. ve burada da cok güzel kizlar var. Burada hiç dert etmezdim.. aklima dahi gelmiyordu.. ama asker adam bunalınca illa bakar gözü gönlü kayar dediler, sende uzaktasın dediler iyice psikolojim dagildi.. simdi de aglayip duruyorum, hak ettim..
Arkadaşların dolduruşuna gelme vakası, anlamıştım. Çünkü afedersin ama aynı mallığı bende yaptım. İnsanın aklına olmadık şeyler sokuyorlar. Bence hiç takılma aldatası olsa engel mi olabileceksin? Hadi diyelim olduk zoraki şekilde sadık kalan adama içimiz rahat ömür emanet edebilir miyiz? Bir şekilde ulaşırsa gönlünü al. Erkekler dır dır eden, sorun çıkaran kadınlardan çabuk soğuyor. Tatlı dil her zaman kazanır.
Düşünmek istiyordur, sinirlidir. Üstüne gitme. Mesaj at. Sakinleştiğinde beni dinlemeni istiyorum, konuşarak halledebiliriz. Hatamın farkındayım. Lütfen sende uzak kalmak, sinirlenmek yerine bana doğru olanı göster bende hatalarımı uzatma taraftarı değilim zaten falan de ve beklemede kal.cok dogru.. hemen doldurusa geldim malesef..
simdi simdi anliyorum ne kadar sacma bir dusuncede oldugumu.. suan tekrar bi arayim dedim,caliyor.. kirildigi gunun gecesi de gece acildi calmaya basladi, sabah tekrar kapaliydi.. ben bu isi bir turlu anlayamadim. slzce ne olabilir?
Düşünmek istiyordur, sinirlidir. Üstüne gitme. Mesaj at. Sakinleştiğinde beni dinlemeni istiyorum, konuşarak halledebiliriz. Hatamın farkındayım. Lütfen sende uzak kalmak, sinirlenmek yerine bana doğru olanı göster bende hatalarımı uzatma taraftarı değilim zaten falan de ve beklemede kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?