Telefonunu kırdı, her şey mahvoldu..

bu sizin icin buyuk ders olmustur mutlaka yaptiracaktir telefonunu kizgin oldugunsan belki bir kac gun ulasamazsiniz ama o sizi arar sizde artik abartmamaniz gerektigini boylelikle anlarsiniz askerlikte yeri geliyor bir iki hafta ulasilmiyor doguda olunca en azinsmdan iyi bi yerde askerlik yapiyor korkulcak birsey yok

Bazı insanlar "tabi ki her erkek bakar, haklısın, bakmadım diyen yalancıdır" dediklerini okuyunca ve duyunca iyice gaza geldim. %40 böyle diyenler var..Arkadaşlarım da böyle deyince tutamadım kendimi.. Çok çok büyük bir hata yaptım, farkındayım. Kendi sağlık sorunlarım var bu dönem, haftaya ameliyatım var. Hem ağrılarım var, hem de sabahtan beri ağlaya ağlaya iyice hasta oldum.. Sınavlarıma gidemedim.. Çünkü tek başıma ne yapsam ne etsem nasıl gönlünü alsam diye çaresiz kaldım.. Beni de anlamanızı umuyorum, bazı yorumları okudukça daha da çok ağlıyorum..

Elim kolum bağlı.. Aramadı hiç. Ayrıldı sanırım benim haberim yok. Telefon kırılmadan evvel en son "özür dilerim hem de çok özür dilerim" demiştim. Ama bir işe yaramadı şekil a da görüldüğü üzere.. dün telefonuna anlam veremedim. sabahtan beri kapalıydı, sonra gece full açıktı. Bu sabah yine kapalı.. anlayamadım..

Haklısınız. Büyük hata yaptım.. Hastayım, dünden beri öyle kötü oldum ki.. Aramasını bekliyorum ama aramıyor, ki aramaz da.. Arasa dahi buz gibi olur. En son özür de dilemiştim. Ama işe yaramadı.. umarım dediğiniz gibi olur

Evet dediğiniz yer edirnenin en işlek yeri tam merkezi eskiden öyleydi ama artık değil içini ferah tut canım

Sorunun farkındasın, sebebinin de farkındasın, cevabını da kendin vermişsin. Hastalık olduğunu düşünüyorsan tedavi ol. Birde benim düşüncem fazla boş zaman geçiyorsunuz sanırım meşguliyet olmadıkça da sevgiline sarıp durmuşsun. Yargılanmaktan neden korkar bu insanlar onu da anlamı değilim. Varsa her söze bir cevabınızın bırakın eleştiren eleştirsin yargılayan yargılasın. Farklı meşguliyetlere yönel ama değişeceğini sanmıyorum.

Boş vaktim yok. Hem okuyorum hem çalışıyorum. Fakat haftaya ameliyat olacağım, kısa bir süreliğine izne ayrıldım. Ağrılarım çok olduğu için raporluyum. Sanırım bu yüzden kafamda evde kurup durdum.. Bazı arkadaşların yorumlarını okursanız nasıl yargıladıklarını beni nasıl yerin dibine soktuklarını görürsünüz. Okudukça ağladım çünkü çok hassas dönemimdeyim. Tabi ki yine de her yoruma saygım var. Size de teşekkür ediyorum, umarım düzelirim.

Öncelikle sağlık sorunlarınızdan ötürü izinli olduğunuzu yamışsınız. ALLAH(c.c)'tan şifa diliyorum size.
Sizi en yakın zamanda arayacağını düşünüyorum. Bir de şunu söylemek istiyorum. Hamileyim ve eşimle boşanma kararı aldık. Ne dertler var eminim benim derdimden daha büyük dertleri olanlar var. Buna rağmen hamileliğimin her anının tadını çıkarmaya çalışıyorum.Bir daha bu anları ne zaman yaşayacağım ki... Eşimle düzelir miyiz bilmem zaman gösterecek şu an ayrı yaşıyoruz. Ama demek istediğim lütfen zamanın kıymetini bilin. Sağlığınızı düşünün önce.
Kendi psikolojinizi düzeltmeden ilişkiniz hakkında da sağlıklı düşünemezsiniz.
Olaya farklı bir pencereden bakmak istedim. Size saçma gelebilir şu an bu yazdığım. Lütfen kızmayın bana.

Estağfurullah hiç kızar mıyım.. En yumuşak yorumlardan birisi bu benim için.. Çünkü bazıları "sen hastasın, çocuk senden kurtulmuş, inşallah sana geri dönmez, aramasında gör gününü" gibi birçok şey diyen oldu. Okudukça ağladım..O yüzden güzel bir üslupla yazdığınız için çok ama çok teşekkür ediyorum..

Allahım sizi de musmutlu etsin inşallah. Bebeğiniz sağ salim hayırlısıyla doğsun ve uzun sağlıklı ömrü olsun inşallah. Haklısınız, sizin durumunuz benden daha zor, ama düşünceniz ne güzel.. Ama beni artık aramıyor, bizim düzelmeyecek gibi. Umarım ne sorununuz varsa düzeltip siz barışırsınız..

Onun yanina git bence al bilet git edirneye bulun onu anlatin durumu ve özür dile.. Ama senin yaptigin yanlisti. bu durum yuzunden bizden hic destek bekleme. ulasamiyorsan ya yanina git yada otur sessizce bekle. O askerdeyken zaten bunalimda bide sen yorarsan seni terkeder. Ve o hakli ..

Bir ayrılık kararı almış olsa da bunu size çekinmeden söyleyebilirdi. Şuan sadece size kendince ders veriyor ıslah olmanız için. Haklı ya da haksız demek ki çok bunaltmışsın. En kötüyü düşünme sakin sakin düzeleceğine inanmanı ve biraz sabırla beklemeni tavsiye ederim.

Benim ne kadar üzüldüğümü biliyor musunuz?Haksız olduğumu bin kez yazdım.. Siz böyle bir durumda olsaydınız asla ama asla size "iyi olmuş" demezdim..

Yoo , ben gercekten cocugu dusunerek yazdim. Askerde zaten cani burnundadir, bir de dirdir mi dinlesin. Ben olsam telefonumu kirmazdim dimdirekt engellerdim kafami dinlerdim.

Benim ne kadar üzüldüğümü biliyor musunuz?Haksız olduğumu bin kez yazdım.. Siz böyle bir durumda olsaydınız asla ama asla size "iyi olmuş" demezdim..

Yoo , ben gercekten cocugu dusunerek yazdim. Askerde zaten cani burnundadir, bir de dirdir mi dinlesin. Ben olsam telefonumu kirmazdim dimdirekt engellerdim kafami dinlerdim.

V vsincap öncelikle Allah'tan şifa diliyorum sana...

Sevgilin ayrilmamistir senden merak etme , şuan seninle konusup yanliş kararlar almamak ve kafasini toplamak icin uzak duruyordur ama mutlaka arar. Ona güvensizligim oldukça kırmış onu, hatani anlamişsin sende lutfen bu sure zarfinda kendini topla ve bir daha yapmaman gereken şeyleri gözden geçir. Uzaklik yeterinde yıpratiyodur onu bir de bu sorunlar artik kaldiramamistir. Seni sevmese alttan almazdi.

Biraz sakin ol ve bekle yada uzunca pismanligini dile getiren msj at bekle. Zor anliyorum ama üzerine gittikce iyi olmayacak.

Üzülme seni hemen silip atmaz,atamaz...
Ders veriyor aklinca, barisinca ayni hatalari tekrarlamazsan sorun kalmaz.

İnşaAllah en kısa zamanda düzelir, herşey gönlünce olsun...

Biraz önce hesabına para yatırdım. Benim yüzümden kırıldı telefon bari yine masrafa girmesin diye.. parayı görür ve onunla yaptırır umarım..bekliyorum, düzeleceğini hiç sanmıyorum ama.. çok zormuş..

Öncelikle Allah razı olsun.. Tabi ki hatamı anladım.. bir daha kıskançlığın k'si ağzımdan çıkmaz. Biraz önce gittim hesabına para yatırdım. Gitmeden önce kartının fotoğrafını gizlice çekip hesap nosunu almıştım. Parayı babası yolladı zanneder, umarım o parayla telefonunu yaptırır. Çünkü benim yüzümden kırıldı.. Mesaj da atamıyorum, ulaşamıyorum da.. dünden bu yana bekliyorum, bugün ararsa çok mutlu olacağım gerçekten.. ayrıldı haberim yok bence, öyle düşünüyorum. İyi dilekleriniz için size çok çok teşekkür ediyorum çok sağolun

Zordur elbet neticede ortada verilen bir emek var. Olumsuz enerji yolluyorsun yapma böyle. Hatanın farkındasın buna onu da inandır ama biraz zaman ver bu kadar tepki ancak sabrın son noktasında verilir. Bitirdiğini de sanmıyorum.

Amin Canim hepimizden, para yatirman iyi olmus. Hatanida anlamissin ve bence ayrilmadi kesinlikle senden, kafasini toplayip mutlaka arayacaktir gör bak :)

*

İçimde ki ses arayacağını söylüyor. Pozitif düşünün. Aramazsa siz ulaşamaz mısınız? Askeriyeden arayamaz mısınız?
Duaların için çok teşekkür ederim. Aminnn diyebiliyorum bu güzel duana bütün kalbimle... ALLAH(c.c)'ım razı olsun...

Beni kırmadan yardım eden herkese çok ama çok teşekkür ediyorum..
Umarım her şey yoluna girer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…