Telefonunuzda eşiniz ya da sevgiliniz ne diye kayıtlı?

Eşim ilk önce ismiyle kayıtlıydı ilk tanıştığımız zamanlar.sonra aşkım oldu. daha sonra bitanem oldu. sonrasında çok konuştuğu için cır cır böceğim oldu ama en son olarak yine ismiyle kayıtlı

Son düzenleme:
ismiyle kayıtlı bende onda da ismimizn birleşimden güzel bişey çıkıyo o şekilde kayıtlı

bende o kocişim dıye kayıtlı :)

onun telfondada ben tanem dıye kayıtlıyım o cıkmaya basladgmzdn berı degstrmedı ben ara ara degsıklık yapıorum

Odun da güzel bi tabiraklında bulunsun

Öküzler odunlar felan ama çok tatlılar

Direk ismiyle kayıtlı, kendisi beni ismimle kayıt ettiği günden beri ben de öyle kayıt ettim. Ama evde konuşurken isimlerimizi çok dile getirmeyiz canımlı cicimli lakaplıdır hep.

hemen hemen herkes biliyo ama bilmeyenlerde var o yüzden aşkım canım diye kaydedemiyorum Tatlı gıcık:) diye kayıtlı şimdi

adıyla kayıtlııı :)))) hatta bir ara kızdırmak için ad soyad birlikte kaydetmiştim :))

Telefonunuzda eşiniz ya da sevgiliniz ne diye kayıtlı?

Canim soracak baska bir soru bulamadinmi..Bu soruya pek farkli cevap alacagini sanmiyorum.. yoksa esini/sevgilini nasil kayit edeceginimi bilmiyorsun Genelde "canim, askim, hayatim" diye kayit ederler, tabi sinirlendiklerinde bunu "gereksiz, önemsiz, maalesef esim" ´e degistirmedende durmazlar, taaaaki tekrar "canim, askim, hayatim" olana kadar.

yok canım soracak malesef soru bulamadım senin kadar da kafam çalışmıyor zekilik çok başka bir şey yani haklısın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…