Telefonunuzda eşiniz ya da sevgiliniz ne diye kayıtlı?

ay çok güldüm akşam akşam :)

hak etti o balsucum en komiği de geçen balkondaki masada kalmış telim, annem sesleniyo, büyükbaş hayvanın arıyo diye sonra bi de beni şikayet ediyo damadına, baksana sana neler yazmış bu çocuğum Allah sana sabır versin diyo

altta da minik öküzümle... yazısını görünce daha çok güldüm mesajına daha çok koptum belli ki sevimli bir kızgınlık var olsun olsun böyle şeyler hayatın tadı tuzu olmasa ne anlamı var hep iyi olmanın

o başta beni pırasa saç diye kaydetmicekti kendi kaşındı. pırasa gibi saçlarım olabilir ama insanın yüzüne vurulmaz ki canım
ama o benim mini minnacık öküzcüğüm
tabii ki canım bunlar olduğu için yıllardır sürüyo, tartışmasız aşk olur mu hiç

Son düzenleme:
Bir ara "manik" diye kaydetmişti coşkulu, neşeli, kıpır kıpır hallerimden ötürü
Ben de tamamlasın diye "depresif" diye kaydetmiştim
İlişkimizin dinamiği bu çünkü bi manik bi depresif bi manik bi depresif ataklarla ilerliyoruz
Çok heyecanlı
Biliyorum normal değiliz

her zaman ad-soyad ile kayitli olmustur. bittikten sonra biraktigi yaraya gore cesitli hayvan isimleri ile itina ile degistirilir

Prem :) Hintçede aşk anlamında nadir kullanılan bi kelime genelde pyar kullanılıyo ama prem bana daha sempatik geliyo :)

Ben herşey yazmışımdır şimdiye kadar canım canımcım hayatım,aşkımm,herşeyim bittanem vss..am şimdi kocacımmmmmm

Lion diye kayitli. Galatasaray taraftari..asiri fanatik.. Bende onu aslan anlamina gelen lion olarak kaydettim..

baş harflerimiz D ve A
benim telefonum da
canDAmarım diye kayıtlı yaklaşık 4 yıldır hiç değişmedi değişmicekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…