- 6 Mart 2024
- 11.830
- 10.394
- 218
- 29
- Konu Sahibi elif bilge
-
iyi de tamam engellemdiyse bunun bir açıklaması olmsı lazım. telegramı öyle aktif kullanan biri değilim maalesef keske bilgim olsa da aydınlatabilsem sizi o konuda. ama mantıklı geliyor sadece birime kendini gizlemek.Sordum ben seni engellemedim dedi engelli listesi gösterdi ama premium üyelere özel başka bir durum mu mevcut bilemedim
Sordum ben seni engellemedim dedi engelli listesi gösterdi ama premium üyelere özel başka bir durum mu mevcut bileme
Evet maalesef erken parlamış oldum. Ama şöyle ki ben onun hiç telefonuna bakmadım ihtiyaç duymadım yapabilirlik ihtimali vermedim çünkü güven bunu gerektirir ama vermek lazımmış sanırım.Erkekler asla kabul etmez kanitlayana kadar hep inkar modunda olurlar.O yüzden gördüğün anda parlamayacaksın kaniti toplayıp öyle yüzüne çarpacaksın ki üretecek bahanesi silecek zamanıda olmasin.
%100 kimseye güvenemezsinEvet maalesef erken parlamış oldum. Ama şöyle ki ben onun hiç telefonuna bakmadım ihtiyaç duymadım yapabilirlik ihtimali vermedim çünkü güven bunu gerektirir ama vermek lazımmış sanırım.
%100 kimseye güvenemezsinDirek silmesi ögrenmeni istemedigi şeyler vardır demektir rahatsa gösterirdi bak diye Gözünü dört aç bu aralar.
Premium, bir başka üyenin son görülmesini görmeyi de sağlıyor. Ayrıca o hesap sizi engellediyse sizin telefonunuzda o hesabın son görülmesi uzun zaman önce gibi bir biçimde görünür. Engelleme yoksa yakinlarda diye görünü
Gizleme diye bir şey mi var acaba? Engel değil deDurum şu ki eşim bende görünmemesine rağmen diğer kişilerde görünüyor ama ben onda engelli değilim bu nasıl oluyor bunu anlamıyorum
Kullanıcı adını arama butonuna yazdığınız zaman çıkmıyor mu?Durum şu ki eşim bende görünmemesine rağmen diğer kişilerde görünüyor ama ben onda engelli değilim bu nasıl oluyor bunu anlamıyorum
Çeşitli özellikleri açmak için bu uygulamayı verimli ve sürekli kullanıyor olmak lazım diye düşünüyorum ben yıllardır kullandığım halde hiç premium ihtiyacı hissetmedim misalPremium üye olması beni kuşkulandırmadı; bu sadece çeşitli özellikleri açan bir paket. Yeni emojiler, daha hızlı kullanım, reklamsız deneyim ve en önemlisi, tg geçtiğimiz zamanlarda story paylaşma özelliği sundu ve bu özelliği premium olmayan kullanıcılar kullanamıyor. Genelde o sebeple alıyorlar yani. Bir de tgda paylaşım yapıp para kazanma mevzuları çıktı, orası ayrı mevzu.
Evet yapabiliyor benim tg gürcistan hattı hat tr de aktif değil telde tr hattı var ama kullanıyorum sorunsuzNumarası ile kaydolmadıysa kullandığı hat ve telefon üzerinden uygulamaya giriş yapabilir mi çok aktif kullanmadığım için bilmiyorum
hemen silip kaldirmasi daha suphe uyandirici "ac bak bir sey yok" diyebilirdiBen bunu problem haline getirince hemen silip kaldırdı asla yanlış bir şey yaptığını kabul etmiyor ama benim midem bulandı açıkçası
O nasıl oluyornumarasıyla kaydolmamış olabilir mi telegrama?
Doğrudur, bilmiyorum o kısmı. Ben yılda birkaç defa indirip silen biriyim uygulamayı. Bir lazım oluyor, indiriyorum; sonra bir bakmışsın artık işime yaramıyor, tekrar kaldırıyorum.Çeşitli özellikleri açmak için bu uygulamayı verimli ve sürekli kullanıyor olmak lazım diye düşünüyorum ben yıllardır kullandığım halde hiç premium ihtiyacı hissetmedim misal
Belki de uygulamayıGizleme diye bir şey mi var acaba? Engel değil de
Evet yapabiliyor benim tg gürcistan hattı hat tr de
Sinirden allıma bir şey gelmedi ki hızlı karar verip hemen ona sordum ama pişman oldum. Biraz gizliden gizliye takip etmek lazımmış.Keske kendinize mesaj yollasaydiniz
Size tecrübe olsun böyle şeylerde ilk başta görmemiş gibi yapın öyle yapsaydınız hesaba hangi no bağlı kimler engelli kimler değil vs en azından bulurdukBelki de uygulamayı
Sinirden allıma bir şey gelmedi ki hızlı karar verip hemen ona sordum ama pişman oldum. Biraz gizliden gizliye takip etmek lazımmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?