Telegramdan Yazıştığım Adam

Adam evli, çocuklu ve abaza. Ama sen dümdüz şeysin dilim varmıyor "saf" diyeyim bari. Yokluk ne kötü be.
Dümdüz saf olduğumu kabul ediyorum. Umarım düzelirim, öyle diyelim
Hic gördün mü adami? Sosyal medyadan tanıştık deyince herhalde instagramda gordu dedim. Nolur görmüş ol.
Gördüm gördüm. Ama görüntülü konuşmadık hiç

ahahaha ya bu çok ezikçe değil mi? biri bana "saatlerce elimde telefon, yazdın mı yazmadın mı bekliyorum" diye dile getirse saygımı kaybederim. o ne öyle hayatsız gibi? bildirimleri aç o zaman yazınca bildirim gelir, bakar cevaplarsın der geçerim. bir de whatsapp gibi kolay ve pratik bişey varken neden telegram yani?

Adam Telegram ekranını şifreli kullanıyordur. Whatsapp gibi şifresiz kullanmıyordur belki.

Direkt, bi sey demeden engelle bence.
Bekar da olsa arazi oluşu, adam gibi sohbet etmemesi ve daha simdiden çemkirmesi yeterli bence elemek için, işin tadı kaçmış.

öyle adam aynı anda 20 kadına yazıyordur.hem reelde hem sanalda paylaşılamayan adamdır.bizim çizgili pijamalıyla şans daha yüksek :KK45:
bence öyle adamın sanalla bile işi olmaz, etrafı zaten hatun kaynıyordur, görüşmek istediğine telefon açar bebeyim akşam bana gelsene der yani instagrammış telegrammış neden parmaklarını yorsun öyle herifler :KK53:

nette uzman çavuşlar rütbeli asker işsizler doktor cebi delikler varlıklı tipsizler de ultra yakışıklı olarak dolanıyorlar bilesin.bizim zamanımızda öyleydi valla :KK45:

Siz bir fotoğraf görmüşsünüz. Aynı kişiye ait olsa dahi , 2010 dan kalma en iyi halini gösteren ve şu anki haliyle alakası olmayan bir fotoğrafını görmüşte olabilirsiniz.

Direkt, bi sey demeden engelle bence.
Bekar da olsa arazi oluşu, adam gibi sohbet etmemesi ve daha simdiden çemkirmesi yeterli bence elemek için, işin tadı kaçmış.
Kesinlikle hak veriyorum
Siz bir fotoğraf görmüşsünüz. Aynı kişiye ait olsa dahi , 2010 dan kalma en iyi halini gösteren ve şu anki haliyle alakası olmayan bir fotoğrafını görmüşte olabilirsiniz.
İhtimaller dahilinde neden olmasın..

Bu ilişkinin ismi ne ola ki aranizdaki?Adam hangi sıfatla sana yaziyor,sen hangi sıfatla ondan mesaj bekliyorsun 10 saat.Senin isteyipde karşı tarafın umrunda olmayan bir durumlar var gibi.

Adam Telegram ekranını şifreli kullanıyordur. Whatsapp gibi şifresiz kullanmıyordur belki.
whatsapp'ta da parmak izi kilidi kullanılabiliyor. parmak okutmadan açılmıyor, benim telefonda öyle bir özellik var yani herkeste de vardır muhtemelen. ben kullanmıyorum o ayrı konu.
ama zaten telegram veya başka uygulama, şifreli kullanıyorsa geçmiş olsun. demek ki saklaması gereken biri var ki öyle kullanıyor.
bence ilişkisi var veya evli o nedenle whatsapp'ta son görülmesinden veya çevrimiçi görülmekten çekindiği biri var doğal olarak, o nedenle telegramda takılıyor. çünkü telegramda bilgi paylaşım grupları olayı da çok yaygın, neden telegramda aktifsin diyene bilgi gruplarını okuyorum, haber gruplarındayım, işle alakalı grupları takip ediyorum vs diyebilir. bundan 2 sene önce masterchef için bi telegram grubuna üyeydim, elenenleri vs önceden ifşalayan bir gruptu ve inanılmaz heyecanlı, keyifli geliyordu o grupta takılmak. anlık yazışmalar oluyordu her kafadan bi ses çıkıyordu, yarışmayı izlerken kritik yapıyorduk falan :dondurma:

yani whatsapp = yazışmak ama telegram = yazışmak ve gruplarda takılmak bence, minareyi çalan kılıfını hazırlar.

Bu ilişkinin ismi ne ola ki aranizdaki?Adam hangi sıfatla sana yaziyor,sen hangi sıfatla ondan mesaj bekliyorsun 10 saat.Senin isteyipde karşı tarafın umrunda olmayan bir durumlar var gibi.
Zaten en önemli problemlerden biri de buydu. Biz neyiz, nereye gidiyoruz tarzı bi konuşma yapabilmem için onun vereceği cevabı 10 saat beklemem lazımdı. Günlük bile konuşamıyoruz artık, hep kesik kesik

Hamilelerin içine doğar derler kardeş bak dinle bence yol ver gitsin birebir tanıştığımız adamlar tırt çıkıyor kaldı ki sosyal medyadakiler 😅
liseli miyim? Demesini biliyor hasbam ama telegramına foto, isim koymamayı biliyor ergen gibi..

şimdi konu sahibi.bu adama resim atmıyorsun gerçek adını adresini vermiyorsun görüntülü konuşmuyorsun onun kim olduğundan emin olmadan.bu şekilde hiç bir zararı olmaz sana sohbetlerin.gözünü dört aç bacım deyip iyi geceler diliyorum herkeseeee

Uzun zamandır çok yalnızım. Kimseyle konuşup ettiğim yok. Biriyle tanıştım sosyal medyadan. Benden yaklaşık 10 yaş büyük. Konuşmaya başladık. Telegram adreslerimizi aldık. Sabah 6ya kadar falan konuştuk. Daha sonra bu konuşmalar azaldı. Tek tük yazmaya başladı. Sohbetten çat diye çıkıyordu. Ben bunu sevmem, yani konuşma benim için anlık olmalı, işi varsa söylemeli ve öyle kesilmeli. Öbür türlü 10 saat tel başında "yazdı mı yazdı mı" diye bekliyorum. Bunu ona söyledim "liseli miyim ben de sana anlık yazacağım" dedi. Hata bendeyse söyleyin lütfen. Sizce ne yapmalıyım?

-ayrıca telegramında ismi ve resmi yok. tamamen anonim hesap takılıyor-

Herkesin mesaj yazma stili farklı olabiliyor. Adam da uygun oldukça yazacaktır. Ama konuşurken fotoğrafın yok mu vs diye sordunuz mu ? Telegramda birden fazla kişiyle konuşuyor olmasına dikkat edin yine de.

şimdi konu sahibi.bu adama resim atmıyorsun gerçek adını adresini vermiyorsun görüntülü konuşmuyorsun onun kim olduğundan emin olmadan.bu şekilde hiç bir zararı olmaz sana sohbetlerin.gözünü dört aç bacım deyip iyi geceler diliyorum herkeseeee
Valla resmimi atmıştım sayın ceycey... Adresimi bilmiyor görüntülü konuşmadım o bana ses kaydı attı ama ben atmadım. Muhtemelen topuklarım... Çooook teşekkürler düşüncelerin için
Hamilelerin içine doğar derler kardeş bak dinle bence yol ver gitsin birebir tanıştığımız adamlar tırt çıkıyor kaldı ki sosyal medyadakiler 😅
liseli miyim? Demesini biliyor hasbam ama telegramına foto, isim koymamayı biliyor ergen gibi..
Sormayın. Telegramda da saçma sapan bir nickname var. Foto desen o da yok

bence öyle adamın sanalla bile işi olmaz, etrafı zaten hatun kaynıyordur, görüşmek istediğine telefon açar bebeyim akşam bana gelsene der yani instagrammış telegrammış neden parmaklarını yorsun öyle herifler :KK53:

Dünyanın en güzeli de olsa , yorucu bir gün sonunda her normal insan gibi onların da ayakları şişer/ kokar ve terlerler. İçiniz soğusun , teselli olun diye demiyorum. 😂😂

Yattığı yerden beyin jimnastiği(!) yapıyor olabilir adam.

Biriyle tanışmıştım, bi kez sabaha kadar yazistik, baya gulduk ettik, hoşlanma oldu karşılıklı, ertesi gün yoğunluktan doğru düzgün yazmadi, sonra o yoğunluk devam etti, yalan da değildi biliyorum ama ben sıkıldım, kestirdim attim valla :KK53: Onunla mi ugrasicam? Her saniye mıç mıç konuşalım demiyoruz ama geç yazmalar, yok yoğunum'lar falan bahane, zor değil adam gibi yazmak yazışmak. Zor geliyosa güle güle.
Ben kestirip atinca bu kez peşimi bırakmadı, yaziyo ciziyo durmadan, yok dedim ben sıkıldım tadı kaçtı sal beni 😂 Türlü bahanelerle yazmaya devam etti sonra, bende gram bi heves heyecan yoktu. Demir tavında dövülür, kimse kusura bakmasın. Sen de oturup saatlerce mesaj atmasını bekleme yani, şaka mı bu?

Back
X