Telegramdan Yazıştığım Adam

e ben evliyim ama senle konuşmayı da çok seviyorum diyecek hali yok ya.

İnsanlık ölmüş(!) , ne var bunda gizleyecek değil mi ama , alt tarafı evliyim diyecek. 😂😂

Sohbet adamı sarmamışta olabilir gerçi , "evliyim ama bir de bana sor" kısmına da geçmemiş; "liseli miyim ben de sana anlık yazacağım" demiş.

Çook haklısınız

Evet evet mesela 2020'de üye olup toplam 20 kisiyle konusmus profiller oluyor

Asıl buna şaşırmanız gerekmez miydi ? "Selam" yazsa bu da konuşma sayılırken; 2 senede sadece 20 kişiyle konuşması , adamı gözünüzde çok seçici biri mi yaptı ?

Birden fazla hesabı da olabilir , bu hesapta 20 konuşma olur da diğerinde 200. 😎

Valla resmimi atmıştım sayın ceycey... Adresimi bilmiyor görüntülü konuşmadım o bana ses kaydı attı ama ben atmadım. Muhtemelen topuklarım... Çooook teşekkürler düşüncelerin için

Sormayın. Telegramda da saçma sapan bir nickname var. Foto desen o da yok

Telefonla sesli /görüntülü konuşma imkanı varken "ses kaydı atmak" niye ?

Ne atmış ses kaydında ; şiir mi okumuş , şarkı mı söylemiş ? 😒

Lütfen buğulu sesiyle "seninle yazışmayı özledim" dememiş olsun.😂😂😂

Son düzenleme:
İyi de burda kadın erkek karışık değil?
İnsanlar belli bir amaç.için (sevgili olmak,evlenmek,sex yapmak gibi) burda değil
Burda daha çok anne olmak için çabalayan, eşiyle ailesiyle sıkıntısına çare arayan , vajinismusu bitirmeye çalışan insanlarız?
Dolayısı ile kk öyle saçma bi platform değil🤗 o yüzden o tür insanlarla bir değerlendirilmiyoruz

Ben konu sahibinin yazdığı siteler hakkında cahil kalmışım. ;)

Forum siteleri ve onların chat özelliğini düşünmüştüm öncelikle.

Direkt karşı cins sohbeti olan bir site olarak düşünmedim. Çünkü öyle bir sitede tarafların ne istediği de yazıyordur diye düşündüm. O tarz bir sitede yazan kişi, niye telegrama geçsin ; "ya arar ya da en kısa sürede görüşme ayarlamak ister " diye düşünmüştüm.

Uzun zamandır çok yalnızım. Kimseyle konuşup ettiğim yok. Biriyle tanıştım sosyal medyadan. Benden yaklaşık 10 yaş büyük. Konuşmaya başladık. Telegram adreslerimizi aldık. Sabah 6ya kadar falan konuştuk. Daha sonra bu konuşmalar azaldı. Tek tük yazmaya başladı. Sohbetten çat diye çıkıyordu. Ben bunu sevmem, yani konuşma benim için anlık olmalı, işi varsa söylemeli ve öyle kesilmeli. Öbür türlü 10 saat tel başında "yazdı mı yazdı mı" diye bekliyorum. Bunu ona söyledim "liseli miyim ben de sana anlık yazacağım" dedi. Hata bendeyse söyleyin lütfen. Sizce ne yapmalıyım?

-ayrıca telegramında ismi ve resmi yok. tamamen anonim hesap takılıyor-
Adam evli belliki🤦🏻‍♀️

Ben konu sahibinin yazdığı siteler hakkında cahil kalmışım. :KK66:

Forum siteleri ve onların chat özelliğini düşünmüştüm öncelikle.

Direkt karşı cins sohbeti olan bir site olarak düşünmedim. Çünkü öyle bir sitede tarafların ne istediği de yazıyordur diye düşündüm. O tarz bir sitede yazan kişi, niye telegrama geçsin ; "ya arar ya da en kısa sürede görüşme ayarlamak ister " diye düşünmüştüm.
Yok işte o tarz sitelerde amaç belli 🤗

Uzun zamandır çok yalnızım. Kimseyle konuşup ettiğim yok. Biriyle tanıştım sosyal medyadan. Benden yaklaşık 10 yaş büyük. Konuşmaya başladık. Telegram adreslerimizi aldık. Sabah 6ya kadar falan konuştuk. Daha sonra bu konuşmalar azaldı. Tek tük yazmaya başladı. Sohbetten çat diye çıkıyordu. Ben bunu sevmem, yani konuşma benim için anlık olmalı, işi varsa söylemeli ve öyle kesilmeli. Öbür türlü 10 saat tel başında "yazdı mı yazdı mı" diye bekliyorum. Bunu ona söyledim "liseli miyim ben de sana anlık yazacağım" dedi. Hata bendeyse söyleyin lütfen. Sizce ne yapmalıyım?

-ayrıca telegramında ismi ve resmi yok. tamamen anonim hesap takılıyor-
😂Evli cunku

Back
X