Telepati :)

paylent

Benim Hala Umudum Var...
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
209
0
46
İzmir
Kızlar biraz istekli ve inançlı olucaz bu telepatiyi yapmadan önce

Yöntem şu : Ellerinizi gözlerinizin önünde tutuyosunuz ve avuç içlerine bakıyosunuz Bir süre bekliyoruz ve ellerimiz sanki bizim deeğilmiş gibi hissetmeye başlıyoruz Bu hissi yakaladıktan sonra bi kaç dakika bekliyoruz ve ellerimizin soğumaya başladığını hissediyoruz Daha sonra sanki elimizde ateş var gibi hissediyoruz Bu hissi yakaladıktan sonra ellerimizi şakaklarımıza götürüyoruz ve telepati kurcağımız kişiyi seçiyoruz O kişinin yapmasını istediğiniz şeyi yavaşca İçimizden geçiriyoruz Onu istediklerinizi yaparken imgeleyin ve şakaklarınızın hafifçe ısındığını hissedin...

Bunu kendim ve başka arkadaşım denedi ve oldu inanırsanız yapabilirsiniz

Son düzenleme:
Yaptım :)sonucu paylaşırım...Yanlız cidden telepatiye geçtiğimi hissettim...Umarım işime yarar:)

gece yarısı deneyim :) sağol cnm.

Ben çok yaptım hepside oldu telepatiye geçersen inanki oluyo :)

Küs oldugum bir insan için yaptım :) cidden sonucu bekliyorum :) bu arada sen küs oldugun bir insan için denedin mı hiç ? Birde ne kadar zamanda sonuc aldın ?

benim hislerim kuvvetlidir, sevdiğim insanlarla telepati kurabiliyorum ama bu yöntemi de deneyeceğim

Kızlar sonuçları merk ettim yaaYalnız benim bir arkadaşım var,başka bir şehirde yaşıyor,ben bazen onu arama ihtiyacı hissederdim,durduk yerde.Şakayla karışık sorardım beni mi çağırdın diye,evet derdi.O hissi anlatmama imkan yok ama,sanki çağırılıyodum hakikaten

Küs oldugum bir insan için yaptım :) cidden sonucu bekliyorum :) bu arada sen küs oldugun bir insan için denedin mı hiç ? Birde ne kadar zamanda sonuc aldın ?

Ben fazla konuşmadığım bi arkadaşım için yapmıştım ve o gün içinde beni aramıştı canım

Aranızdaki bağ kuvvetliyse olabilir

ortalama kaç dk sürüyor ya ben elim başkasınımış gibi hissedemiyorum birde dirsekleirimiz havada mı olcak bi yerden destek mi alcaz elleri kaldırıken

kızlar bişey dicem ama bana gülmeyin ben telepati diyince sanki aynı anda aklınızdan onunla konuşuyorsunuz gibi bişey algılıyorum sanırım yanlış algılıyorum değil mi? bir öernek ile bana açıklar mısınız? mesela ben birinin beni aramasını istiyorum bunu yaptıgımda beni arıyor öyle mi? yanış mı anlamışım yoksa?

az önce denedim:) oldu.

deneme amaçlı yaptım, diğer odadan babamın bana seslenmesini istemiştim. durduk yere yüksek sesle ismimi çağırdı ve sebep yokken tırstım

Son düzenleme:
ortalama kaç dk sürüyor ya ben elim başkasınımış gibi hissedemiyorum birde dirsekleirimiz havada mı olcak bi yerden destek mi alcaz elleri kaldırıken

Valla kaç dakika sürüyo bilmiyorum konsantre olamadıysan canım olmuyo başkasınınmış gibi beynindeki bütün düşünceleri atıp öyle yapman gerekiyo destek alabilrsin o farketmez yeterki telepati yapmaya çalış

Telepati, düşünceler arasında doğrudan doğruya bağlantı kurulması, iki zihin veya ruh arasında imaj, fikir, sembol tarzında ortaya çıkan etki alış verişidir. Bilinen duyular, ya da herhangi bir araç kullanmaksızın, her türden düşünce ve duygunun zihinden zihine gönderilip, alınması tarzında yapılan bir haberleşmedir.
Eğer düşündüğün kişiyle bağlantı kurabilirsen istediğin herşeyi yaptırabilirsin bu senin konsantre olmana bağlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…