denedim. öyle içten konuşmuşum ki rüyamda onu gördüm ve çok güzeldiher gece denemeye karar verdim bakalım neler olacak
Ya ben gecemiyorum telepati ye bi türlü konsantre olamiyorum askim beni seviyo ama unutmak üzere kafam suan dolu belki ondan ama unutmadan geri gelsin diye denemek istiyorum olur mu dersiniz beynini ailesi suan yikiyo hatta yikaci iyice
kızlar ya ben denedim de ellerim başkasının eliymiş gibi gözükmüyor gözüme çok yakın tutunca gözüm ağrıyor uzak tutunca konsantre olamıyorum denedim 1 kez ama bakalım daha ne bir mesaj ne bir arama var tabi telepatiyle ulaşabildiysem o kişiye
Kızlar biraz istekli be inançlı olucaz bu telepatiyi yapmadan önce
Yöntem şu : Ellerinizi gözlerinizin önünde tutuyosunuz ve avuç içlerine bakıyosunuz Bir süre bekliyoruz ve ellerimiz sanki bizim deeğilmiş gibi hissetmeye başlıyoruz Bu hissi yakaladıktan sonra bi kaç dakika bekliyoruz ve ellerimizin soğumaya başladığını hissediyoruz Daha sonra sanki elimizde ateş var gibi hissediyoruz Bu hissi yakaladıktan sonra ellerimizi şakaklarımıza götürüyoruz ve telepati kurcağımız kişiyi seçiyoruz O kişinin yapmasını istediğiniz şeyi yavaşca İçimizden geçiriyoruz Onu istediklerinizi yaparken imgeleyin ve şakaklarınızın hafifçe ısındığını hissedin...
Bunu kendim ve başka arkadaşım denedi ve oldu inanırsanız yapabilirsiniz
bugün denemek istiyorum bunu, eskiden ilgiliydim telepatiyle. cidden işe yarayan birşey
Öncelikle beynini tamamen boşaltmalısın bunu için kolay yöntem bence sabah uyanınca kafan boşken dene bence telepatiye geçebilirsen o kişiye istediğin şeyi yaptırabilirsin senin gücüne bağlı
ilginç yöntem severim böyle değişik şeyleri denedim ama ben de olmadı ya konuşmadığımızdan dolayı ya da tam konsantre olamadım
Oldu yaradi ise ama ben teli duymadim(( aradi ama ise yariyo yani :))
ya kızlar bana şu olay çok olıyor.. mesela ben odamda oturuyorum birden sanki içerden biri beni çağırmış gibi içeri gitme ihtiyacı hissediyorum.. en sonunda bi kere daha böyle olduğunda anneme sordum beni mi çağırdın diye o da hayır dedi bende şakasına telepati kurduk o zaman dedim güldüm oda ama sana bişey soracaktım aklımdan geçtin dedi..
yani annem yapıyo şunu da ben yapamıyorum yazıklar olsun bana..bugün yine denedim olmadı..
artik bende de olmuyo(
ben bu konsantre işini halledemiyorum bir türlü yahu :/,
en iyisi yapanlar yapamayanlarda denesin
konssantrenizi iyi topluyorsunuz demek ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?