Telepati :)

Ya ben gecemiyorum telepati ye bi türlü konsantre olamiyorum askim beni seviyo ama unutmak üzere kafam suan dolu belki ondan ama unutmadan geri gelsin diye denemek istiyorum olur mu dersiniz beynini ailesi suan yikiyo hatta yikaci iyice

Ya ben gecemiyorum telepati ye bi türlü konsantre olamiyorum askim beni seviyo ama unutmak üzere kafam suan dolu belki ondan ama unutmadan geri gelsin diye denemek istiyorum olur mu dersiniz beynini ailesi suan yikiyo hatta yikaci iyice

Öncelikle beynini tamamen boşaltmalısın bunu için kolay yöntem bence sabah uyanınca kafan boşken dene bence telepatiye geçebilirsen o kişiye istediğin şeyi yaptırabilirsin senin gücüne bağlı

kızlar ya ben denedim de ellerim başkasının eliymiş gibi gözükmüyor gözüme çok yakın tutunca gözüm ağrıyor uzak tutunca konsantre olamıyorum denedim 1 kez ama bakalım daha ne bir mesaj ne bir arama var tabi telepatiyle ulaşabildiysem o kişiye

Tam konsantre olamamışsın olmamış bi daha denersen inanırsan olcağına inanıyorum

bugün denemek istiyorum bunu, eskiden ilgiliydim telepatiyle. cidden işe yarayan birşey

ilginç yöntem severim böyle değişik şeyleri denedim ama ben de olmadı ya konuşmadığımızdan dolayı ya da tam konsantre olamadım

ya kızlar bana şu olay çok olıyor.. mesela ben odamda oturuyorum birden sanki içerden biri beni çağırmış gibi içeri gitme ihtiyacı hissediyorum.. en sonunda bi kere daha böyle olduğunda anneme sordum beni mi çağırdın diye o da hayır dedi bende şakasına telepati kurduk o zaman dedim güldüm oda ama sana bişey soracaktım aklımdan geçtin dedi..
yani annem yapıyo şunu da ben yapamıyorum yazıklar olsun bana.. bugün yine denedim olmadı..

Canım konsantre olamıyon demekki iyice konsantre olup dış hayatla bağlatını kesceksin iç dünyanda olcaksın tamamen söylediğinide ilk defa duyuyorum :S

ben bu konsantre işini halledemiyorum bir türlü yahu :/,
en iyisi yapanlar yapamayanlarda denesin
konssantrenizi iyi topluyorsunuz demek ki :)

ben bu konsantre işini halledemiyorum bir türlü yahu :/,
en iyisi yapanlar yapamayanlarda denesin
konssantrenizi iyi topluyorsunuz demek ki :)

Sabah dene bide istersen kafan boşken iyi iletirsin telepatiyi canım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…