televizyon izlerken sen izlemek istermisin diyen koca

sugargrilniloo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
25
11
1
arkadaslar oz önce yazdim esimle aramızda bir gerilim oldu biliyorsunuz kalbim kirildi ne yalan soyleyeyim bu twitterda eskilerinden birisinin sehrinin universitesini takip etmesini gormeyi beklemyiodum o konumda da soyledigim gibi sen delirdin iyice artik dedi bana tek kelime edemedim gozyaslarimla agladim ve mutfaga gectim cay falan yaptim meyve soydum yukari ciktim tekrar televizyon izliyordu ben gelince toparlandi ve yuzume baktı sonra televizyona tekrar dondu ben hic yuzvermiyorum sonra bana kaldirdi dedi ki senin izleyecegin birşey var mı ??
tek kelime ozur dilemedi ve hiçbişey olmamis gibi bisey izlemek ister misin diyor sesim üzüntüden titreyerek dedimki sen cukuru asla kacirmazdin ne oldu da bana soruyosun izlemek ister misin diye hasbinalllahh dedi cayi onunden itti tekrar uzandi yatti herseye ragmen evliligimiz kurtulsn diye cay demliyorum sucluluk duygusuyla onu bile icmiyor allahim icim dertten elemden yaniyor sizce ne karıştırıyor anlamiyorum anlayamiyorum hep mi strateji yaparlar dogal olmak bu kadar zor mu

hayat sizin icin cok zor olmali nasi bu derece abartabiliyorsunuz.esiniz olsam hamile falan dinlemem bi sure konusmazdim sizinle.adam hic birsey yapmamis sacma sacma triplere giriyosunuz

diyelim ki hiçbişey yapmadi szn dediginiz gibi olsun bi ozur dilemek bu kadar zor mu bari siz yapmayin ya bu kadar mi duygusuz olunur

Bence feykkkk bu konu ya boşa ciddiye almayın

Adam ne yapmış da neyin özrünü dilesin. Hatta gönül almak maksatlı biraz somurtmayın diye kumandayı vermiş. Yaptığınız şeyin mantıksızlığını bi kavrayın bence.
Yani o kadar saçma ki bunu nasıl anlatırım bilemiyorum. Yani bunu birinin anlatmak zorunda kalmaması gerek. Adamı darlamayın daha fazla. Yoksa siz zararlı çıkarsınız.

diyelim ki hiçbişey yapmadi szn dediginiz gibi olsun bi ozur dilemek bu kadar zor mu bari siz yapmayin ya bu kadar mi duygusuz olunur

Bazen hatalıyken bile özür dilemek insanlara zor gelirken siz bi de ‘hiçbirşey yapmasa da olur yani dilese .ss’ diye suç bastırıyorsunuz.
O kadar lazımsa gidin kendiniz dileyin madem..
Umarım hamileliğe bağlı geçici bir hormonal çalkantı sebebiyle böylesinizdir. Değilse prenseslik sendromuna yakalanmış olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…