televizyon izlerken sen izlemek istermisin diyen koca

evt kumandayi verdi hersey bitti dimi hiç bir sorun kalmdi yani hersey gulluk gulistanlik oldu

iyide ben hangi davranisim için ozur dilicem onu soylermisiniz acaba ya yazdigim seyleri okumadiniz mi onceki konuma bakmamissiniz bellli ki ve gülünecek ne var burda lutfen?
Çok şey
İki konunuza da baktım,yorum yaptım.
Çok abartmışsınız yok eşim eski sevgilinin ünisini takip etti,yok tv izler misin dedi falan diye kim abartmış siz mi o mu?
Bir düşünün bir ölçüp tartın kendinize evliliğinize zarar veriyorsunuz.
Siz normal değilsiniz,iyi değilsiniz.
Bu kadar basit.
Eşinize acıyorum,çok daralıyor adamcağız.
Yakında boşanırsa şaşırmayın.
Ayrıca nerenin prensesisiniz acaba?
Ne kadar naifsiniz,alıgansınız.
Kendinizi çok büyütüyorsunuz.
Dünya sizin etrafınızda dönmüyor,bu dünyada sadece sizin kocanız da yok.
Ne kadar boş özgüvensiz kuruntular bunlar.
Azıcık özgüvenli olun,kendinize gelin lütfen.

Acaba diyorum evliliginizi kurtarmak icin cay demlemek yerine bir psikoloğa mi gorunseniz inanin daha ise yarar ..

evt kumandayi verdi hersey bitti dimi hiç bir sorun kalmdi yani hersey gulluk gulistanlik oldu
Şaka olmalısın
Yahu adam ne yaptı da dertten elemden ölüyorsun
Bence psikoloğa gitmelisin hem kendin hem evliliğinin devamı hemde karnındaki çocuğun geleceği için
Bence yeterli sebepler
Ne dersin ?

ha ha haaaaa:) gece gece güldürdünüz beni...sanırım canın sıkılıyo, eşime sarayım dedin..

Huzurunuz kaçsın diye özellikle uğraşıyorsunuz anam bazıları dramdan besleniyor işte.

Şaka olmalısın
Yahu adam ne yaptı da dertten elemden ölüyorsun
Bence psikoloğa gitmelisin hem kendin hem evliliğinin devamı hemde karnındaki çocuğun geleceği için
Bence yeterli sebepler
Ne dersin ?

ben ona bu kadar deger verioken bana boyle davranmasi normal mi yani sizce ??
allah insallah yasatmasin size ne diyeyim size kolay geliyor herhalde

Hadi bakalım bi deneyelim ;
Bak tatlım eşinin eski sevgilisinin okulunu takibe alması ona bi ilgi duyduğu ya da onu düşündüğü anlamına gelmez. Çünkü o sayfadan ona ulaşma ya da bilgi alma, kazara fotoğraflarını görme imkanı yok. O yüzden bu tutumunuz kıskançlığını SAÇMALIK. Eşiniz şükür ki sizden daha akıllı bi insan ki bunun mantıksızlığının farkında ama hamilesin diye galiba olayı uzatmadan sizin gönlünüzü almaya çalışmış. Şimdi anladınız demi, mantıksız , özür dilenmek bişey yok, adamın suçu yok, ortada suç yok. Valla bundan daha açık bi anlatım alfabede başlayıp ali ata bak la devam ediyor. Artık siz nasıl isterseniz gidip hayatı kendinize zehir etmeye de devam edebilirsiniz tabide adamı bari rahat bırakın.

Ya cidden eski sevgilisinin üniversite okuduğu şehri ya da okuduğu üniversiteyi takip edince adamın eline ne geçecek? Üniversiteye mi yazıyor eski sevgiliye mi?
Hamilesiniz lütfen böyle saçma şeyleri bebeğe de yansıtmayın. Öyle komik bir konu ki yani çok saçma.

ben ona bu kadar deger verioken bana boyle davranmasi normal mi yani sizce ??
allah insallah yasatmasin size ne diyeyim size kolay geliyor herhalde
Yo yaşatsın valla
Adam alttan alıyor sen üsteledikçe daha ne yapabilir düşünüyorum ama yok bulamadım
Sana kumandayı uzatması mı üzücü olan
Yani şu konuda en elle tutulur olay bu da ondan söylüyorum
Bebeğine yazık büyütme bu kadar herşeyi

Nasil buram buram fakesin, Allah tependenden baksin :)))
Evliligin kurtulsun diye cay demleyip gozyaslarinla agladin oyle mi
Kiyamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…