- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi sugargrilniloo
-
Bende bunu yazacaktimEvliliğiniz kurtulsun diye çay mı demliyorsunuz
tamamen hamilelik psikolojisiarkadaslar oz önce yazdim esimle aramızda bir gerilim oldu biliyorsunuz kalbim kirildi ne yalan soyleyeyim bu twitterda eskilerinden birisinin sehrinin universitesini takip etmesini gormeyi beklemyiodum o konumda da soyledigim gibi sen delirdin iyice artik dedi bana tek kelime edemedim gozyaslarimla agladim ve mutfaga gectim cay falan yaptim meyve soydum yukari ciktim tekrar televizyon izliyordu ben gelince toparlandi ve yuzume baktı sonra televizyona tekrar dondu ben hic yuzvermiyorum sonra bana kaldirdi dedi ki senin izleyecegin birşey var mı ??
tek kelime ozur dilemedi ve hiçbişey olmamis gibi bisey izlemek ister misin diyor sesim üzüntüden titreyerek dedimki sen cukuru asla kacirmazdin ne oldu da bana soruyosun izlemek ister misin diye hasbinalllahh dedi cayi onunden itti tekrar uzandi yatti herseye ragmen evliligimiz kurtulsn diye cay demliyorum sucluluk duygusuyla onu bile icmiyor allahim icim dertten elemden yaniyor sizce ne karıştırıyor anlamiyorum anlayamiyorum hep mi strateji yaparlar dogal olmak bu kadar zor mu
Çünküm çayın da bir derdi var. Beklediğinde acıdığına soğuduğuna göre. Hem çay var içersen ben var seversen. Ayrıca da çay huzu.. Tamam tamam sustum. Ama şunu da söylüycem. Çaya ülkemizde çok önem ve değer veriliyor yuva kurtarması da beklenir çünkü hassas noktamız milletçe sevdiğimiz ortak şeylerden biri tüketimde dünyada 1.ciyiz Doğu Karadeniz Türkiye'nin çay ihtiyacına yetmiyor ithalatını bile yapıyoruz yetmedi kaçak çay bile getirtiyoruz Hatta edebiyatını da yapıyoruz yaaEvliliğiniz kurtulsun diye çay mı demliyorsunuz
Çünküm çayın da bir derdi var. Beklediğinde acıdığına soğuduğuna göre. Hem çay var içersen ben var seversen. Ayrıca da çay huzu.. Tamam tamam sustum. Ama şunu da söylüycem. Çaya ülkemizde çok önem ve değer veriliyor yuva kurtarması da beklenir çünkü hassas noktamız milletçe sevdiğimiz ortak şeylerden biri tüketimde dünyada 1.ciyiz Doğu Karadeniz Türkiye'nin çay ihtiyacına yetmiyor ithalatını bile yapıyoruz. Hatta edebiyatını da yapıyoruz yaa
Edit: Ben ne demişim ya bugün çok yorulmuşum anlaşılan
Bizim evde de meyve bıçağı. Annem bıçağın ucunda meyveyi uzatınca konu dağılıyor galiba annem babama subliminal mesaj veriyorBizde yuvayı çekirdek kurtarıyor. Çitlerken konuşamıyoruz, sıfır kavga.
Bosuna kendini uzuyorsun
yaahuu adam ne yapmış da özür dilesin kafanız mı güzel siziniyide ben hangi davranisim için ozur dilicem onu soylermisiniz acaba ya yazdigim seyleri okumadiniz mi onceki konuma bakmamissiniz bellli ki ve gülünecek ne var burda lutfen?
Bende bunu yazacaktim
Allah iyiliginizi versin
Ben ortada sorun falan goremedim siz gereksiz alinganlik yapmis olabilir misiniz?
Konuyu kendi basina sorun eden siz ,adam kumandayi verse gene yaranamamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?