televizyon izlerken sen izlemek istermisin diyen koca

Ya yaşlar küçük, hormonlar coşukturmuş sizi, ya da fakesiniz yani arası yok. Normal değilsiniz çünkü.
Ben oyumu faketen yana kullanıyor ve konudan çekiliyorum. Yeni üye, iki absürt konu, güven vermeyen nick seçimi ve genellemeye atlayan olur mu niyetiyle yazılmış profil mesajı.

İnanmama hakkımı kullandım gitti.
İnandırmak zorunda değilsiniz zaten belirteyim.

şaka falan herhalde , siz kurgusal karakter olmalısınız.bacım gidip bir tedavi ol gözünü seviyim adama hayatı zindan etme.

tamamen hamilelik psikolojisi

Evliliğiniz kurtulsun diye çay mı demliyorsunuz
Çünküm çayın da bir derdi var. Beklediğinde acıdığına soğuduğuna göre. Hem çay var içersen ben var seversen. Ayrıca da çay huzu.. Tamam tamam sustum. Ama şunu da söylüycem. Çaya ülkemizde çok önem ve değer veriliyor yuva kurtarması da beklenir çünkü hassas noktamız milletçe sevdiğimiz ortak şeylerden biri tüketimde dünyada 1.ciyiz Doğu Karadeniz Türkiye'nin çay ihtiyacına yetmiyor ithalatını bile yapıyoruz yetmedi kaçak çay bile getirtiyoruz Hatta edebiyatını da yapıyoruz yaa

Edit: Ben ne demişim ya bugün çok yorulmuşum anlaşılan

Edit2: Konu sahibi her şeyin suçlusu hamilelik hormonları sandalye tepesinde niye oturuyorsun koltuğa yayılsana

Son düzenleme:

Bizde yuvayı çekirdek kurtarıyor. Çitlerken konuşamıyoruz, sıfır kavga.
Konu sahibi feyk olduğunu düşündüğüm arkadaşım, hamile bir gadın öyle höpür höpür çay içemez bebesine yazık. Çekirdek çitle, folik asit açısından doğal bir kaynaktır çekirdek. Kaptın?

Ben genelde kendimi kurtarmak için çay demliyorum. Çaysız kafa açılmıyor pek.

Acil psikolojik tedavi alın.Hamileleğiniz ve sonrası için çok gerekli duruyor.Suçu olmayan insan neden özürdilesin.Siz abartıp bu kadar üzerine gittiğiniz için eşinizin siz düşündünüz mü özür konusunu peki.Gerçek olduğunu varsayıyorum konunuzun o bebeğe de yazık içerde stres topu, ne niyetle insan kendine bu eziyeti çeker hiç anlayamayacağım.

Adam özür dileyecek birşey görmemiş yine de konuşmadığınız için içi rahat etmediğinden bahane olarak izler misin diye sormuş. Bu kadar zor mu birbirini anlamak?

Evlilik kurtulsun diye çay demlemek iyi fikirmiş valla yahu burda o kadar kadın boşandı kocasından birinin bile aklına gelmemiştir çay demlemek tühh size utanın hanımlar bir çay ya alt tarafı)

Masallah bu olgunlukla bir de anne mi olacaksiniz? Allah kocaniza sabir versin.

Eşin konu açsaydı,

" benim hatunda ufak tefek seylerden sorun cikarir oldu, anlıyorum hormonlarına bağlı duygu geçişleri yaşıyor, destek olmak ıcin ustune gidip yorum yapmıyorum ustelik kumandayi da verdim ancak hala gitti mutfakta oturuyor, ben daha ne yapayim kumandayi verdim. Çok anlayışsız degilmi sizcede, ne dersiniz? Ozur dilemesi gerekmezmiydi. Dizimi bile kapattim kumandayi veriyorum, baska bisey izlemek istermisin diye soruyorum,alttan aldim ama olmuyo. Hep boyle mi olmak zorunda....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…