televizyon izlerken sen izlemek istermisin diyen koca

Adam eski sevgilisinin okuduğu üniversiteyi takip ediyor ve siz ona çay demliyorsunuz bence sizin kıymetinizi anlamamış böyle bir adamla ömür geçmez boşanın siz

siz ne yazkki anlaamdiniz tuhaf davraniyor bana karsi eskisi kadar guzel bulmuyor belkide ne bileyim ve daha once yapmadigi seyleri yapıyor sucluluk psikolojisiyle anladiniz mi

Bence evliliğini kurtarmak için kuşburnu yapmalısınAllahım ya

Çay ile meyve aynı anda olmaz.
Kafanız karışmış belli

ya su kötü durumda bile beni tebessum ettirdiniz ya allah razi olsun...
birseyler ikram etmek istedim sadece yaptığı şeylere ragmen aramiz duzelsin diye ama olmadi ise o tv karşısında bende mutfakta ayniyiz hala

siz ne yazkki anlaamdiniz tuhaf davraniyor bana karsi eskisi kadar guzel bulmuyor belkide ne bileyim ve daha once yapmadigi seyleri yapıyor sucluluk psikolojisiyle anladiniz mi

Hangisi bir karar verin.
Sizi güzel bulmasa sizinle ilgilenmez.Suçluluk psikolojisi ile yapmadığı şeyleri yapsa sizinle ilgilenmiş oluyor.
Adam daha ne yapsın onu da anlamadım.Yazdığınız şey aşırı mantıksız.Burada herkes aynı şeyi yazıyor,siz hala neden neden diye soruyorsunuz.Yazdığınızı bir dönüp okuyun acaba neden ?

birseyler ikram etmek istedim sadece yaptığı şeylere ragmen aramiz duzelsin diye ama olmadi ise o tv karşısında bende mutfakta ayniyiz hala

Sizin hamilelikten mütevellit hormonlarınız coşmuş. Büyütülecek bir durum yok.
Boşuna dert yaratıyorsunuz kendinize
Ayrıca mutfakta sandalye tepesinde oturmayın yav gidin koltuğunuzda rahat rahat oturun :))

evt kumandayi verdi hersey bitti dimi hiç bir sorun kalmdi yani hersey gulluk gulistanlik oldu

Kiz sugargirl, kumandayi da kapmissin, kurtulmus bu evlilik.
Baktin adam bidaha sorun cikariyor, kahve yapmayi dene, bence o vakit evlilik kesin kurtulur.
Gozyaslarinla aglarken dikkat et gozune klavye batmasin
Kiyamam nasil da uysal bi dalga gecenle karsi karsiyayiz bu aksam, canim

Belli ki eglenecek yer ariyorsunuz ama bunu baskalarinin konularinda baska insanlarin yuvasinda bari yapmayin. Simdi telefonunuzu sakince birakin derin bir nefes alin :)

diyelim ki hiçbişey yapmadi szn dediginiz gibi olsun bi ozur dilemek bu kadar zor mu bari siz yapmayin ya bu kadar mi duygusuz olunur
Ne için özür dileyecek? Adam bilmiyor ki ne için dilesin? Şimdi dilese neden diliyorsun diyeceksiniz eee o zaman ne desin bu adam. Ki bence çay davetini reddetmiş bunun için dilesin.

Sizin hamilelikten mütevellit hormonlarınız coşmuş. Büyütülecek bir durum yok.
Boşuna dert yaratıyorsunuz kendinize
Ayrıca mutfakta sandalye tepesinde oturmayın yav gidin koltuğunuzda rahat rahat oturun :))

gercekten cok tesekkur ederim tebessum ettirdiginiz icin
inci kupeli kiz tablosunu cok severim onun ustune bir calisma galiba profilinizdeki de ayrica kanim isindi.
tekrar tekrar tesekkur ederim size tebessum ettirdiginiz icin

Hamilelik hormonlarıda bir yere kadar gercekten ya da hamilelik böyle bir şeyse asla cocuk sahibi olmayacam sanırım. Pardon ama siz gercekten hangi ülkenin prensesisiniz meraktan soruyorum.

diyelim ki hiçbişey yapmadi szn dediginiz gibi olsun bi ozur dilemek bu kadar zor mu bari siz yapmayin ya bu kadar mi duygusuz olunur
bisey yapmadigi halde niye ozur dilesim yahu.sirf bi universiteyi begendi diye adam niye suc islemis olsun.siz tam ben piremsesim kafasindasiniz sanirim

Yahu ugrasmayin, bildigin makara yapiyor.
Kuzum pek uysal ama
Bol eksinli bi konu acilmamis bu kez.
Hamilelik takvimi hemen eklenmis, kiz yeni uye hemen nasil kesfettin bunu.
Gozyaslariyla aglanmis.
Evliligi kurtarmak icin cay demlenmis.
Duygusuz bir erkek anlatilarak can evimiz hedef alinmis.
Ama kiz sugar, o nick ne o nick

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…