Hahaha orası öyle oda diyor ben seninle arkadaşça nebiliyim adama göre on basar falan dememde ne var.yada bayan güzel adama bak falanAçıkçası kadınlarda erkeklerde dışa vurmasa bile illaki içinden geçiriyor yakışıklıymış ya da güzelmiş diye. Ağzının suyunu akıtarak yavruuummmmmm taş mısın mübarek demediği sürece sorun yok
Evet nokta bu işte bütün gün evde arkadaş yok çevre yok sürekli kafada o biraz uğraş bulsam.enazından bukadar takmam onuBence tüm odaginiz eşiniz olduğu için ondan yaşanıyor bunlar
Evli değiliz daha o yüzden anca video linki falan yada telefondan gösterebilirim :)) ama kendide diyor sende yorum yapabilirsin televizyonda dışarda biri degil diyor.hani diyebilirsin ah aşkım adam daha karizma kadından falan gibisiBenim eşim demez, ben de demem. Pek aklıma da gelmiyor açıkçası sanırım izlerken falan. Bir de ben dış görünüş üzerinden yorum yapan bir insan olmadım hiç yani bu şekilde konuşmalar da benim algı sınırlarım dışında. o yüzden eğer böyle bir şey söylerse bir afallarım, hafiften soğuma durumum olabilir sanırım. O yüzden isteğiniz bana aşırı gelmedi. Bir de her ilişki kendi içinde değerlendirilmeli bence. O yüzden farklı farklı ilişki türleri ya da kişilikler var sonuçta. En iyisi siz de bir süre kendinizi zorlayarak içinizden gelerek birkaç erkek övgüsü yapın yanında. Bakalım bir süre sonra tepki falan veriyor mu.
Öyle der sizin ciddi olduğunuzu, gerçekten beğendiğinizi ya da ona tepki olarak yaptığınızı düşündüğünden. Ama bu konu unutulsun üzerinden zaman geçsin ve siz tepki olarak değil de doğal olarak beğendiğinizi gösterin bakalım ne olacak.Evli değiliz daha o yüzden anca video linki falan yada telefondan gösterebilirim :)) ama kendide diyor sende yorum yapabilirsin televizyonda dışarda biri degil diyor.hani diyebilirsin ah aşkım adam daha karizma kadından falan gibisi
Gördüğünüz gibi çoğumuzun beğendiği oyuncular ve şarkıcılar var, kadın veya erkek fark etmeksizin beğeniyoruz ama bu beğeni eşimizi sevmekle, eşimize duyduğumuz beğeniyle aynı değil, aynı olamaz da.Evet orası öyle elbette vardır ama dile getirmem falan bu huyumdan vazgeçmem lazım onu boğmaktan başka birşey olmuyor.yani oda sizin gibi demek istiyor hani beraber yorum yapamayacakmıyız bir dizi filmde diye fazla büyütüyorum belkide
biz ilk 5 sıralaması yapmıştık hatta yazılı şekildeYaa illaki bizden güzeli onlardan yakışıklısı vardır ama bunu dile getirmek gerekmiyor diye düşünüyorum
Yani içindende düşünebilir ama önce okadar iltifat etmek istiyorsa bana et dimi
Yapacam onu dur sen izlediği YouTuber var almanyadan bende onun için diyeceğim kocası ona bin basar bakalım hoşuna gidecekmiÖyle der sizin ciddi olduğunuzu, gerçekten beğendiğinizi ya da ona tepki olarak yaptığınızı düşündüğünden. Ama bu konu unutulsun üzerinden zaman geçsin ve siz tepki olarak değil de doğal olarak beğendiğinizi gösterin bakalım ne olacak.
Tabiki beğenmese benimle olmaz orası öyle fazla büyütmemem lazım bu durumuGördüğünüz gibi çoğumuzun beğendiği oyuncular ve şarkıcılar var, kadın veya erkek fark etmeksizin beğeniyoruz ama bu beğeni eşimizi sevmekle, eşimize duyduğumuz beğeniyle aynı değil, aynı olamaz da.
Eşiniz tvde gördüğü biri hakkında yanınızda yorum yaparken sizinle her şeyini paylaşmak istediği için yapıyor bunu, birlikte vakit geçirirken seyrettiğiniz film/dizi ve oyuncuları hakkında birlikte yorum yapın, anı paylaşın istiyor, beğenilerinin altında sizi sevmediği, sizi o kişi kadar beğenmediği anlamı yatmıyor, sizi seviyor ki beğendiği beğenmediği şeyleri bile paylaşmak istiyor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?