televizyonum parcalandi

Bende yeni evlendigim zaman eltinin çocukları babaları koltukta uyurken benim yep yeni koltuklarımı tükenmez kalemle alabildiğine karalayıp deri kısımlarını da kalemle delik deşik yapmış lardı. Bak yine aklıma geldi sol yanıma bir ağrı çöktü :)))

Konu sahibi nerisona öğlen gelecekti servis, ne oldu o iş ?
Kaç TL masraf çıktı, eşin ne dedi, kadına söylecek misin
Bu üçünü istiyorum
Canım servis geldi götürdü, bişe demedi fiyat konusunda henüz.
Eşime bizim okulda "şunun evinde rahatım, bunun evinde degilim" muhabbeti döndüğünü söylediğimden beri susuyor. Çıkan miktara göre söyleyip soylemeyecegimize karar vereceğiz.
Bu ay bankadan promosyon aldık, onu verirsin artık diyor eşim, benden de kuruş çalışmaz diyor
İşi saklabanliga vurdum, ne yapayım

Ay sanki eşin evdeyken bunlar olamazdı
Faturayı kendine kestirme
Yiyosa o desin ödetsin yani
Tamam sende kadına uymayıp içerde dursan iyi olurdu ama olan olmuş artık, sonuca bakmak lazım

Ay sanki eşin evdeyken bunlar olamazdı
Faturayı kendine kestirme
Yiyosa o desin ödetsin yani
Tamam sende kadına uymayıp içerde dursan iyi olurdu ama olan olmuş artık, sonuca bakmak lazım
Ya bu uymamış halim, beni defalarca daha sonra mutfağa çekmeye çalıştı ama gitmedim. Daha önce geldiklerinde de çekiyor, ortalık 56 oluyordu ama o önemli değildi. Artık kıl bir ev sahibi olarak görünmek istemediğimden balkonda görünce ses etmedim/edemedim.

Bizim bi arkadaşta çocuğu 1 yaşındayken bana geldi benimki de 6 aylık filandı sanırım
Çocuktan sonra ilk gelişiydi, yani beklemezdim o kadar ilgisiz bi anne olacağını
Ben kızımı uyuttum, mutfakta tabak ve çay hazırlıyorum
O da sohbeti sever, kız kıza işte kaynanam bunu dedi etti filan ama çocuğuna da bi bakar insan dimi
Evimde süspüs kırılcak bişey pek yoktur, sadece mumluk vardı bikaç gündür kullanınca sehpanın üstünde bırakmışım
Çat çocuk onu kırdı ama biz ikimizde mutfaktayız
Ben annesinden önce koştum, o diyo ki kusura bakma
Dedim ne kusuru kırılan bi mumluk yani ama ya çocuk elini kesse ? Süpürdüm gitti ( Ben onun yerinde olsam kendim süpürürdüm mesela, kayınvalidemde bile kızım mama sandalyesinin dibine bişeyler düşürüyo ben temizliyorum elleme dedikleri halde )

Ara sayfaları okumadım ama ben olsam ücret istemezdim. Olan olmuş ve çocukları yalnız bırakmayalım dememekle ben de hatada ortağım.

Ama yine de arkadaşımı arar söylerdim:

"Canım siz gittikten sonra fark ettim TV'nin camının kırıldığını, kameradan baktım seninki yapmış. Sen yapmaz diyorsun ama neticede ÇOCUK bunlar, bence çok güvenme. Hadi ben yabancı değilim ama başka birinin evinde de yalnız bırakırsın, yine benzer şekilde zarar verir, bu sefer sen zor durumda kalırsın, aklında olsun, hadi bizimki altı üstü cam tamir parası, ama altından kalkması zor bir masrafa sokabilir seni, o yüzden sen çok dikkatli ol, bundan sonra çocuklarını sakın yalnız bırakma, çocuk olduklarını aklından çıkarıp fazla güvenme"

Böyle bakıyorsa tabii doğurur. Kahveye çaya gitsin, çocuklar da saldım çayıra mevlam kayıra. Okulda da konuşuyorlar sa konuşsunlar. Benim komşularım da söyledi evin yeni gelin evi gibi rahat edemiyoruz diye. Hiç umursamadım. Ben eşyamı güzel kullanmayı severim. Annelerin de yayilmak yerine dikkat etmeleri gerek bence. Kendi evinde hiçbir eşyayı evlenmez milletin evinde o çocuk. E senin evinde de çocuk?

Biz 2400 e tv aldık, oğlum ekranı kırdı. 2000 e ekranı değiştirdik maalesef. Servis bunlar zaten ekrandan oluşuyor. Başka bir parça bozulsa bu kadar tutmaz ama ekran tv nin neredeyse hepsi zaten dedi. Ve kırık olduğu için garantiye de girmedi. Ekranın kırılmasına sebep olan da kinder yumurtadan çıkmış oyuncağı fırlatmasıydı. O kadar da hassas oluyorlar

Benim de eltim çok sakar. Çocuğu var ama çocuğundan bile daha zararcı.
Allahtan saf kalpli. Onun yaninda 'kıl bi evsahibi' gibi görünmekten kaçınmıyorum :)

Markasi samsung muydu acaba

Cok gecmis olsun. Samsunglarin ekrani lg ye gore falan daha hassas zaten. Bu parlak goruntu olsun diye daha ince
Teşekkürler. Yani insanın içi gidiyor. Konu sahibinin yerinde olsam, ben siz alın diyemezdim ama kesin söylerdim, çocuklar kırmış televizyonu diye. En azından bilmesini isterdim ne kadar tuttuğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…