televizyonum parcalandi

Eşiniz ne tepki verdi?en azından arkadaşınızı arayıp durumdan bahsedip, eşinizin bu duruma çok kızdığını ve şuan gergin olduğunuzu falan söyleyin. Sanki uyariyormus gibi bahsedin.bidaha çocuklarını bırakmasın tek başına. Evde televizyon üstlerine düşerse ne olucak.usulünce anlatın. Kendilerine zarar verebilirler anneleri bilmeli.seni dinlememeliydim diye bitirin konuşmayı. Bidaha da size *bişey olmaz cnm*deyip malın çocuğun çok kıymetli duygusunu hissettiremez.öyle baskiliyormus ya.

Yap dediğim şeyin ne kadar zor olduğunu biliyorum ve söyleyeyim ben 3 yıldır psikoloğa gidiyorum sirf insanlar beni cok suistimal ediyor nasil engel olabilirim diye. ve inan hala böyle birşeyi kendimi zorlayarak yapıyorum ama artık yapabiliyorum. Ben psikolog desteği ile bile çok zorlandım. O sebeple karar senin zorlaniyorsan yapma tabi. Ama dikkat et herseyden önce yavrularını ve senin güvenliğin.

EN NEFRET ettiğim şeydir rahat anne tipleri
Madem ilgilenmiceksin götürme kardeşim milletin evine çocuğunu !!!!!
Geçmiş olsun ne denilirki,

Sonuç ne oldu ?
Eşi ne demiş
Kadına senin çocuk yapmış kamerada gördüm demiş mi

Çoğu çocuklar şiddetli oyunlar oynuyor artık günümüzde masum çocuk kalmadı eltimin oğlu geldi ortalığı allak bullak etti şu bilgisayar oyunlar epey şiddet içeriyor , yalnız odada bırakmaya gelmez herşeyi kırıp döker bunlar , aslında suç sizde ev sahibi olarak evin sorumluluğu, size misafire değil odada , en az bir büyük kalmalı

Ema Hanim bana " haydi kahve yap " dedi. Tamam canim sen dur ben geliyorum hemen dedim. Bir baktım balkona çıkmış. Daha ne yapabilirim ki, ayağını kanepeye baglayamam ki misafirin, ya da balkona nasıl çıkarsın diye azarlayamam. Ben daha ne yapayım? :/

Sordun mu servise

Sadece ayyy oğlum mu dediler
İnsan yeni laptop alır
Terbiyesizlermiş

Bence misafir anne sigara içmeyip 3 çocuğunun başında dursaydı iyi olurmuş.

Ben burada ihmal daha çok sizde gibi derken,
Misafir anne ve konu sahibini kastettim. Yani Çoğul anlamında kullanılmış bir sizde bu.

Misafirliğe gelmiş bir kadın balkon da sigara içmek isteyebilir.
Bu durumda annelerden biri çocuklara göz kulak olmalıydı.
Aman boşver gel sende diyerek zaten gelen kişi sorumsuz oldugunu açık saçık beyan etmiş.
Konu sahibi uymamalıydı.
Sadece bebeği koruma altına alıp eşlik etmemeliydi

Olur mu, sen iç gel diye yönlendirmeliydi.
Bana da çocuklu arkadaşlarım geldiğinde dönüşümlü olarak balkona gidip geri geliyoruz.
İçlerinden biri aman ya boşver gel dese, ne boş veri yaa git iç gel işte ben burdayım diye söylerdim.

Kuzum söyleyeceksin , çekinmeden sen çocukların yanında kal zarar verebilirler diye sonra zarar olunca söyleme yüzün olur , ben sana kal diye , çocuğun yaptığı zararıda alırsın , biraz sinsi olun , misafir gelince kendinizi yaymayın zaman farklı .çocuklar farklı , kazanılan parada zor , ben şahsen küçük çocuğu olan kadınla görüşmem beni kullanır ama benimle samimi olmaz,enayi yerine koyar ancak akrabayı çekerim oda benim kahrımı çeker ,ama elalem işi bitince çeker gider ,birde arkandan güler ,

Ben sen içerde bekle deyip, cezveye bile koymadım kahveyi, makineye koyup beklerken bir de baktım balkonda. Ayy ufaklık var içerde dedim, o da ahmet bakar dedi. Olmaz canım diyip bebeği içeri götürdüm. Sonra da kahvesini balkona verip içeri geçtim. İlk bakışta tvyi fark etmedim

Bence bu çocuklu ve sorumsuz kadından uzak durun daha başka zararlar verebilir o çocukları üstünüze atmaya gelmiş , madem çocuğu doğurdum 24 saat full mesai bakacaksın kardeşim elalem senin hizmetçin mi ,ben bu kadını sevmedim söyleyeyim sana

Canım konunu böyle okumadım ben,
sen misafir kahvesini mutfakta, sigarasını da balkonda içmek istedi yazmıştın.
Yani konuşmalar zaten mutfakta sen kahve yapmak üzereyken geçiyor.
kadın yanında mutfakta yani.
Misafiri yanlız bırakmamak için balkon ve mutfak arasında mekik dokudum demiştin.

Şuan ise o içer de çocuklar daydı kendi kendine balkona çıkmış diyorsun.

Yani aşağıda yazdıklarına istinaden böyle düşünüyor olmamın kaynagı senin anlatımın.

Evet balkona çıktıktan sonra bebeği içeri götürüp, mekik dokudum. Ama tabii süre o kadar kısaydı ki bakıp bakıp çıkıyordum. Herhangi bir ses duymadım vurma, çarpma gibi

Bir de konuşup duruyordu. Bir yandan da laf yetiştirmeye çalışıyordum." Çocuklar" diyince normalde çok abartiyormusum gibi hissettiriyor. Yani gerçekten arada kalıyorum. Bebeği içeri götürmem bile gereksizdi ona göre. Sanki misafir istemiyormusum ya da bir kahve ikramindan acizmisim gibi hissettiriyor , sorun bu...

Son düzenleme:
böyle anneler o kadar çokki başkalarını kötülerler umursamaz diye ama kendileride aynı şeyi yaparlar ev sahibim gelmişti bana oğlu sürahiyi aldı yere vurdu kırdı manevi değeri vardı benim için neyse ona bişe demedim bu sefer yere dökülen suyu silmeye çalışırken bardağı attı kırdı kadın çok gamsız çok sevdiğim bi şemsiyem vardı yağmurlu bi gündü istedi ısrarla kna lütfen bişe olmasın kimseye vermem kolay kolay dedim şemsiyeyi getirdi ve kırıldığını söyledi o günden sonra günahımı istese vermem bana ders oldu gerçi yüzsüz ara ara yine bişeyler istiyor yok diyip geçiyorum

Arkadaşım senin tek çekincen aynı ortamda çalışıyor olmanız.Öğretmen değil mi iki taraf ta? Branşınızı bilmiyorum ama aynı sınıfta birlikte ders anlatmıyorsunuzdur çok büyük ihtimalle.İpler gerilirse aranızda,en kötü ihtimalle öğretmenler odasında karşılaşırsınız ve görmezden gelirsiniz,samimi olmak zorunda değilsiniz, aynı yerde çalışmayı büyütmeyin gözünüzde.Yarın belki başka bir iş arkadaşınızla veya herhangi biriyle benzer bir sorun yaşayacaksınız,onda da mı böyle yok sayacaksınız? Pasif olmayın yapılması gerekeni yapın,ne güzel kanıtınız da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…