televizyonum parcalandi

Tabiiki de istemek lazim
Var mi oyle insanlik zarar ver ver sonra kac

Para istiyor gibi değil de uyarıyor gibi söyle o zaman
Bak haberin olsun oğlunun böyle huylari var başka yerde de yapar rezil olursunuz de

Valla yapabiliyorsan söyle hatta tvnin parasını iste ben seneler önce yakın bi tanıdığımla aynı sorunu yaşadım oğlu benim daha bi ayı dolmamış 800 euroluk laptopuma su döktü hemen temizledim ama 5-6 tuşu bozuldu annesine en az 10 kere oğlun laptopuma su döktü tuşları bozuldu daha yeniydi dedim ama hiç oralı olmadı. Ki sigortası da vardı yapacağı tek şey sigortaya bildirmekti ama dedim ya hiiiccc oralı olmadı ben utandım onun yerine... sen benim gibi yapma ara hakkini

Tabiiki de istemek lazim
Var mi oyle insanlik zarar ver ver sonra kac

Zaten bu kısmı hic anlamiyorum, ben de anneyim, asla kimsenin kiymetli bir esyasini kizima oyuncak etmem, ola ki kazara kirildi, mutlaka geregini yapar ayrica mahcup da olurum. Boyleleri ozur dile abladan diyip konuyu kapatabiliyorlar, utanma, mahcup olma, verdigi zarari dusunme sifir.

Ya ben anlamıyorum parayı sokaktan mı topluyorsunuz?
Laptop falan isteseler içinde bilgilerim var oyun yok derim.
Tv işi için de videoyu gönderip telafi etmesini istediğimi belirtirim.
Küserse de küssün. Böyle gamsız insanlara ihtiyacım yok.

Henüz çocuğum yok ama Allah nasip eder de kucağıma alırsam peşinden ayrılmam. Yine de bir zarar olsa meblağ ne olursa olsun karşılarım. Hadi özür dile nedir ya?!

Eşim kızdı de.görüntüleri izlemiş senin çocuk Yapmış de .karşılar mı bilmem de en azından içine atma Gamsız olmasın kadın

Yerınde olsam masrafı ondan ısterım . Eğer cocugun duzgun durmayacaksa gıtme mısafırlıge 3 tane kucuk cocukla . Çocuk tabı yapar yaramazlık ama yastık falan dagıtır ne bıleyım tv parcalamak nedır .

valla bence de konuşun o arkadaşınızla yazık günah bir dünya para o tv ler
ben bana çocuklu gelen misafire lafımı söylerim valla hatta çok yaramazlık yapıyorsa çocuk kızarım bile kimse kusura bakmasın baya oldu gün için bana gelmişlerdi sağolsun bi arkadaş tam saldım çayıra mevlam kayıra modunda çoçuk heryeri karıştırdı herşeye vuruyor falan en son vitrinin camını yumrukluyordu anasına "camı patlatıcak camında değilim ama kendi zarar görür az ilgilen çocuğunla dedim"hemen aldı ordan görümcemde "ay nasıl dedin öyle ben hayatta diyemem dedi" :)
derim hemde çok da güzel derim

Parasını istemekmi ??? Vallahi hiç anlayamayacağim sizleri hanımlar ??şaştım doğrusu

Kamera olayi super olmus yoksa ne cocuk itiraf ederdi korkudan nede anne kondururdu cocuguna boyle bir seyi...
O kadini cagirip kameradan izleteceksin ve tvnin tamiri oluyorsa üstlenecek yada yenisini alacak... Cocugunun ipini salmayacakti bu kadar gevseklik olmaz.. Cocuk o ne bilir ne yaptigini..

Bir smart led tv 2 binliradan basliyor uygun bir sey degil malesef...

Durumu arkadaşınıza anlatın.Ben sizin bir suçunuz olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Sehpa üzerinde kırılacak bir şey,telefon,tablet,laptop tarzında bir şey olsaydı bu,vermeseydiniz çocukların eline,hata sizin derdim.Ama koskoca televizyonu yok edecek değilsiniz çocuklu misafir geldiği zaman.Madem böyle yaramaz çocuğu var,o zaman başında duracak annesi.En nefret ettiğim insan tipi böyle gamsız insanlar.Böyle insanlar yüzünden çocuklardan bile soğuyorum.Sizde parayı sokaktan toplamıyorsunuz,hakkınızı arayın.Madem sigara derdine düştü çocuğunu unuttu,parasınıda ödesin televizyonun.Arayın,arkadaşım kusura bakma ama durum bu,kamera kayıtlarıda var inanmazsan göndereyim sana,eşim çok sinirlenecek mutlaka bir çözüm bulmamız lazım bu duruma de.Hadi ben tek yaşasam neyse ama,eşim var bu televizyon onada ait,adamı şuan televizyon alma sıkıntısına sokamam,aramız bozulur kusura bakma deyin.Zaten gerçek bir arkadaşsa anında teklif eder yenisini almayı,yok etmezse eğer yüzüne bakmayın bir daha.

Oha:)) naptin yaa:)))

Sizin yerinizde ben olsam evet isteyemem parasını ama olayı soylerim. Çünkü çocuk 6 yasinda başkasının eşyalarına zarar verilmeyeceğini bilebilecek yaşta. Benim cocugum yapsa böyle birsey, bana soylenmesini isterdim ki cocuguma böyle bir şeyin yanlış olduğunu anlatabileyim.
Ben misafirliğe gittiğimde de bana gelen olduğunda da gozumu çocuklardan ayirmam zira hepsi bir araya gelince yapmadıkları şey kalmıyor. Eşya nin zarar gormesinden gectim çocuklar zarar görür Allah korusun. Varsın pimpirikli desinler ben tedbirimi alayim da takdir Allah'in. Evinde oraya buraya elletmeyen misafirlikte de çayıra salar gibi hicbirseyiyle ilgilenmeyen insanlarla da arama mesafemi koyarim kusura bakmasinlar.

Parasını istemeyebilirsiniz ama en azından annesini uyarın televizyonun ekranı çatlamış kızıma sordum ben bilmiyorum deyince bende kameradan baktım senin oğlan kırmış. Uyar lütfen birdahaki sefer kendine zarar verir diye. Karşındaki kişide zaten düşünceliyse eğer masrafını ödemeyi teklif eder.

ben olsaydım arayıp durumu anlatırdım sen gittikden sonra fark ettim çok üzüldüm eşim gelince tvyi öyle görünce çok sinirlendi kamerayı izledi senin oğlun yapmış derdim bence kesinlikle söylemelisin

ucuz bişey değilki arkadaşım ödemiycekse bile verdiği zararı bilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…