Tabiiki de istemek lazimCok tesekkur ederim. Oyle yakin samimi oldugum insanlar da degillerdi, akrabamin akrabasi gibi bisey, gezmeye istanbula gelmisler bana da ugramaya karar vermisler, gelmez olsalardi, arada hatir olunca bisey de diyemedim tabi bogazim dugumlendi kaldi, ama arkadas falan olsa soylenirdim en azindan, yine de direk isteyemezdim sanirim cok safim bu konularda, aslinda istemek lazim....
Para istiyor gibi değil de uyarıyor gibi söyle o zamanYani açıkça söyleyim, normalde tercih edeceğim bir arkadaş değil. Okuldan arkadaşım. Maalesef işin ucuzuna kaçmayı seven biri, bakıcına çok para veriyorsun der mesela bana hep.
Bir de evi yakın, komşuluk ilişkimiz var. Çocuklar da aynı zamanda doğunca, aynı zamanda okulda hamile olunca samimiyet oldu aramizda
Tabiiki de istemek lazim
Var mi oyle insanlik zarar ver ver sonra kac
Çalışıyor ama cami çizilmiş durumda. Hem de derin derin. Cam dediğime bakmayın. Cam değil de yüzey iste[/QU
Aradiniz mi kadini
Çocuklar ve cocuklular başımın tacı. En başta bunu belirtmek isterim. Dağılması önemli değil ama bu sefer çok kötü oldu. Yüksek fiyata aldığımız smart tv gitti. Olayı kısaca anlatayim:
Arkadaşım çocuklarını alıp, bana geldi. 6 yaşında oğlu, 4 yaşında kızı ve 2 yaşında oğlu var. E bende de 2 tane var. Mutfakta kahve, balkonda sigara içmek istedi. Benimki çok küçük , içerde hepsiyle bırakamam dedim, bişe olmaz , oğlum bakar , haydi sen kahve yap dedi. Ben bebeği güvenli bir yere alıp, ona odaklandim. Diğer çocuklar ne yapıyor bakamadım. Sesler yüksekti ama dediğim gibi bebeği korumaya alabildim sadece. E bir de misafiri yalnız bırakmamak için onunla ilgilendim. Bebek ve mutfak arasında mekik dokurken oturma odasına giremedim hiç. Onlar gittikten sonra fark ettim ki kızımın asasiyla tvnin camını paramparça etmişler. Derin derin çizikler var. Senin çocuğun yapmış olabilir diyeceksiniz ama ama onun öyle huyları yok. Ben şimdi bunun üstüne bir bardak su içip oturayım mi? Eşim de kızacak, bir de onun suratını çekeceğim akşam
Dipce: benim kızın yapmadığına emindim o yüzden kameradan bakmaya gerek duymadan yazdım ama baktım şimdi onun oğlu yapmış. Belki sizinki yapmıştır diye düşünebilirsiniz, ona ithafen yazıyorum. Aklıma gelmedi, böyle bir şeyle karşılaşacağım
Oha:)) naptin yaa:)))İyi ki kamera kaydın varmış
Parasını iste, mırın kırın ederse gerçek yüzünü de görürsün böylece. Vermemeye kalkışırsa polise git hatta.
Vermezse paranı, paradan çok vermeme davranışı daha mühim bence. Öyle davranan insanlara da karakola düşmek haktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?