Açıkçası benim sana tavsiyem hiç kimseden bir beklentin olmasın bu hayatta. Biri yazmaz etmez diye küsülmez mesela. Veya bu beni niye aramıyor diye takılmaz. Bir şey olmuştur kötü bir şey yaşıyordur. Hiç takılmam ben. İsterse bir ay sonra dönsün. Görmemiştir o an müsait değildir unutmuştur derim geçerim. Öteki türlü kafada kurarsan o insandan sogumaya başlıyorsun durduk yere hiç gerek yok böyle şeylere o yüzden.Bazı uzakta olan arkadaşlarımı aradığım zaman bunu yaşıyorum. Hani ayda bir falan araştığınız arkadaşlarınız vardır. Eski dostlar diyelim. Şimdi çok fazla samimi olmadiginiz.
Aradığım zaman açamamış olabilir ama insan en azından aynı gün bilemedin bir gün sonrasında dönüş yapması gerekmez mi ? Unutmuş olabilir diyelim bjr seferlik iki seferlik ama hep böyle olunca artık bjr iki hafta sonra beni aradığı zaman açmayıp geri de dönüş yapmak gelmiyor içimden. Ne düşünüyorsunuz ?
Ya benim en yakın arkadaşlarımdan biri böyle. Ararsın açmaz bazen dönmez bile mesajla bile. Ama kızın huyu öyle herkese karşı böyle. Onun dışında dost gibi dosttur. Bence böyle şeylere takılmamak lazımBen alıştım. Bir arkadaşım var aslında iyi biridir ama kesinlikle aradığında ulaşamazsın geri dönüş de yapmaz. İki ay sonra kendi arar bu sefer de ben açmam telefonu.
Abuk sabuk işler.
Artık arkadaş değilsiniz sadece eskiden yolları bir şekilde kesişmiş insanlarsınız demek ki. Yavaş yavaş numaralarını rehberden silme vakti gelmiş demektir.Bazı uzakta olan arkadaşlarımı aradığım zaman bunu yaşıyorum. Hani ayda bir falan araştığınız arkadaşlarınız vardır. Eski dostlar diyelim. Şimdi çok fazla samimi olmadiginiz.
Aradığım zaman açamamış olabilir ama insan en azından aynı gün bilemedin bir gün sonrasında dönüş yapması gerekmez mi ? Unutmuş olabilir diyelim bjr seferlik iki seferlik ama hep böyle olunca artık bjr iki hafta sonra beni aradığı zaman açmayıp geri de dönüş yapmak gelmiyor içimden. Ne düşünüyorsunuz ?
eskiden ben de böyle düşünüyordum ve gerçekten de insanları özgür bırakıp anlayışlı yaklaşırdım cidden kafama da pek takmazdım ama hoşuma gitmeyen bir şeyleri olursa da söylemezdim geçimli biriydim ama sonra durup dikkat kesilince değersiz ve silik hissettim benimle olmak kolaydı ama kimse bana özen göstermiyorduAçıkçası benim sana tavsiyem hiç kimseden bir beklentin olmasın bu hayatta. Biri yazmaz etmez diye küsülmez mesela. Veya bu beni niye aramıyor diye takılmaz. Bir şey olmuştur kötü bir şey yaşıyordur. Hiç takılmam ben. İsterse bir ay sonra dönsün. Görmemiştir o an müsait değildir unutmuştur derim geçerim. Öteki türlü kafada kurarsan o insandan sogumaya başlıyorsun durduk yere hiç gerek yok böyle şeylere o yüzden.
Benimki de öyle. Ne bayram mesajına cevap verir, ne sorduğun soruya. Görür ama yazmaz. Ben karakterinin böyle olduğunu düşünerek kabullendim.Ya benim en yakın arkadaşlarımdan biri böyle. Ararsın açmaz bazen dönmez bile mesajla bile. Ama kızın huyu öyle herkese karşı böyle. Onun dışında dost gibi dosttur. Bence böyle şeylere takılmamak lazım
Aynen böyle bir arkadaştan bende de var. Çok samimiydik. Bundan sonra ben de açmayacağım artık beni aradığı zamanlarBen alıştım. Bir arkadaşım var aslında iyi biridir ama kesinlikle aradığında ulaşamazsın geri dönüş de yapmaz. İki ay sonra kendi arar bu sefer de ben açmam telefonu.
Abuk sabuk işler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?