telkinli mp3 dinleyen var mi?

mlkctk

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
5.593
4.468
373
Arkadaslar bu telkinli mp3lerden bahsetmisler nette.kullanip olumlu etki goren oldu mu bende denemek istedim merak ettim ama birazda garip geldi.ise yaramiyorasa hic denemiycem.sigarayi birakamiyorum mesela onun icin dinleyebilirim.

Arkadaslar bu telkinli mp3lerden bahsetmisler nette.kullanip olumlu etki goren oldu mu bende denemek istedim merak ettim ama birazda garip geldi.ise yaramiyorasa hic denemiycem.sigarayi birakamiyorum mesela onun icin dinleyebilirim.

İşe yarıyormuş. Fakat güvendiğin bir yerden alman gerek. Boş boş müzik dinliyor da olma ihtimalin var. Sigara içmeyi seviyor musun? Cevabın evetse işin zor ondan iyice nefret etmen gerek önce.

hiç bir işe yaramıyor bence..bi dönem depresyon,sosyal fobi için dinliyodum hiç etkili olmadı.. sonra ilaç kullandım, ilacı bıraktım 2 yıl önce,şimdi kendi kendime telkin ediyorum :) inançlı biryseniz bol bol dua daha çok işe yarıyor kesinlikle.. bir de klasik müzik .. sanki kişiliğimi güçlendirdi bunlar ..

bende bir dönem özgüven için dıye dınlamiştim ama sonra cok sıkıcı geldi uzundu süresi dınlemedım faydası olup olmadıgından emin değilim. çok faydalı gibi gelmiyor yinede denemek istersen bir süre dene zarrı olmaz diye düşünüyorum:44:

sigarayı bırakmak için allen carr'ın sigarayı bırakmanın kolay yolu kitabını okumanızı tavsiye ederim. tiksineceksiniz sigaradan bu kadar da eminim.:52::52: internette kitabın pdf hali de var ayrıca.:3::3:

Back
X