- 20 Ağustos 2016
- 3.342
- 2.420
- 83
- 38
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.021
Serüven mi? Ben yıllar önce atmıştım hiç çıkmadı bana dedikleri ama aşk konusunda bakmamıştı iş kariyer aile vs genel durumlardı.Serüven in bir falını bana atabilecek olan varmı onemli yani oyke bişey demişki varlıgı kotu olur bunun adam yok dıyır serüven var dıyor birş bana ona attıgu falı ozelden atarsa fal bile bakarım:)
Kenardan bak kişilere https://www.reddit.com/r/Psychic/new/
Kenardan bak kişilere https://www.reddit.com/r/Psychic/new/
Serüven mi? Ben yıllar önce atmıştım hiç çıkmadı bana dedikleri ama aşk konusunda bakmamıştı iş kariyer aile vs genel durumlardı.
Panpa tıkladım ama dişe dokunur bir şey bulamadım :)
Eeeeee panpa free readinglere hemmeeeeeeeen atladim amma :)
Bir tane saman gecinen abiye tikladim, sorun cevaplayayim demis. Kadinin biri benden once davranip ne zaman evlenicem yazmis heh :) O da ben gelecegi bilemem, gelecek ihtimaller vb vb yazmis. Sonra baska biri baska bir sey sormus, ayni cevap. Reddit isi tirrrrrt panpaaaa
Bildigin iyi biri var mi?
Panpa tıkladım ama dişe dokunur bir şey bulamadım :)
Eeeeee panpa free readinglere hemmeeeeeeeen atladim amma :)
Bir tane saman gecinen abiye tikladim, sorun cevaplayayim demis. Kadinin biri benden once davranip ne zaman evlenicem yazmis heh :) O da ben gelecegi bilemem, gelecek ihtimaller vb vb yazmis. Sonra baska biri baska bir sey sormus, ayni cevap. Reddit isi tirrrrrt panpaaaa
Bildigin iyi biri var mi?
Hep belli tarihler söylüyor ama hiçbiri olmadı. Açıkçası çıkan bi şeyi olmadı naktanın hep patladı. Ama anı karlı tarafın dili ile anlatması etkiliyor insanı öyleymiş gibi hissedyorsun öyle olmasa bile. İlginç bi durumyakin zaman verip ciktigi oldu mu?
Enerjisini sevmiyorum ben naktanın. Moralini bozabilir atma istersen. Çünkü olumsuz bi tavrı var. Çıkan bişeyi de olmadı. Emin konuştuğu tarihlerde çıkmadı ama üslubu o kadar etkileyici ki karşı tarafın ağzından konuşuyor. Sen bilirsin:)Hmm ben de emin değilim atsam mı atmasam mı, çok konuşulanlar içinde bir o kaldı atmadığım şimdi alakasız bir fal gönderirse molralim bozulmasın olmadık yere. Anlık karşı tarafın hisşeri fena değil diyorsun yani genel olarak?
Medyum fatima ve gizem hatun bana bu konularda bilmislerdi, nokta atislariyla hem de.oyleyse aşk tesadüf tutuyor yaa bunu cogu falda gördüm cunku bana 10yıldır hiç iş aile vb hiç çıkmadı hiççççççç
Medyum fatima ve gizem hatun bana bu konularda bilmislerdi, nokta atislariyla hem de.
Falimi yorumlamis bir iki seyi bilmis bir seyde nokta atisi var ama onun disinda soyledigi bazi seyler hic tutmadi bilmiyorum sordugum soru disinda cok gereksiz ayrintiya girmis cogu da bana uymayan seyler. belki karsi tarafin dusucelerinde veya karakter analizinde iyi olabilir emin degilim, cok da bayilmadim yani.Enerjisini sevmiyorum ben naktanın. Moralini bozabilir atma istersen. Çünkü olumsuz bi tavrı var. Çıkan bişeyi de olmadı. Emin konuştuğu tarihlerde çıkmadı ama üslubu o kadar etkileyici ki karşı tarafın ağzından konuşuyor. Sen bilirsin:)
En azından moralini bozmamış gibi çünkü benim moralimi bozuyor hep.Falimi yorumlamis bir iki seyi bilmis bir seyde nokta atisi var ama onun disinda soyledigi bazi seyler hic tutmadi bilmiyorum sordugum soru disinda cok gereksiz ayrintiya girmis cogu da bana uymayan seyler. belki karsi tarafin dusucelerinde veya karakter analizinde iyi olabilir emin degilim, cok da bayilmadim yani.
Bana da ilk zamanlar öyle bakıyordu, moralimi bozuyordu. bir süre olmayacak falan dedi. Halbuki ara ara giren oldu. dönmez dediği döndü. Anlık düşünce okuduğu için oluyor. Geniş vade yanılıyor. Açıkçası bana 3 gündür sana yönelmiş dedi. Doğru öncesinden olay oldu. Ondna önce unutmaya çalışıyordu. Yani önce atsaydım, diyecekti seni unutmuş düşünmüyor.En azından moralini bozmamış gibi çünkü benim moralimi bozuyor hep.
Aslinda bozabilirdi ama sen uyardigin icin basta hazirlikliydim. Cok moral bozucu seyler soylemese de hem diger falcilardan farkli seyler soyledi hem de net bir tavirla soyledi aslinda ses tonu ve tonlamasi onu biraz olumsuz yapiyor galiba, bir negatflik var genel olarak.En azından moralini bozmamış gibi çünkü benim moralimi bozuyor hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?