- 20 Ağustos 2016
- 3.342
- 2.420
- 83
- 38
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.061
Kesinlikle katiliyorum.. Benim de hayatimda oyle zmanlarda oyle guzel yorumlar yapmisti ki ayni zamanda aydinlanmami da sagladi destegi ile ve gidisat onun dedigi gibi oldu cogu zmn .. En son da yukarida yazdigim konu oldu ama bir de enerjisi bana cok iyi geliyo ya enteresan sekilde her sey daha iyiye gidiyo onun yorumundan sonra:) enerjimiz uyustu cok sukur:)Kesinlikle hayırlısı olsun. İnşallah istediğimiz herşey olur. Çok fal baktırıp artık vazgeçen daha doğrusu vazgeçmeye çalışan biri olduğum için,
Chitra ya artık kime inanıcağımı şaşırdığım kafayı yemek üzereyken gitmiştim. Bana hayırda şey de allahtan bırak ne olursa olsun sorma demişti. Yarını sürekli sorgulayarak hayat geçmez demişti. Haklıydı. Beklenti içine girip veya olumsuz etkilenip durduk yere aramı bozduğum belki de daha iyi olabilecekken daha kötü yaptığım anları anlatmış bana. O yüzden severim. Çıkmazsa da canı sağolsun. En azından faldan kurtulmamı sağladı. Sevgilimle konuşmak yerine falcıyla konuşuyordum. Ama sanırım sadece inanıp olumlu düşünmek yetiyor. Sonrası taktir
Chitra bana da bilemedi pek. Orda Banu yılmaz var 2-3 haftada bir baktırıyorum her defasında bana mesaj atacağı ve yüzyüze görüşeceğimiz tarihi biliyor, genel durumları da tutturuyor çok ilginçtir çünkü bana bilemezler pek. Sorduğum kişiyle arkadaşlık flört arası bir ilişkimiz var görüşüyoruz konuşuyoruz sonra kesiliyor falan bir netlik olmuyor. Yine en son mart ayı dedi görüşme için bu da tutarsa dördüncü defa bilmiş olacak.Chitra boş bomboş. tellwe de adam yok kızlar
O da bana benzer şeyleri söyledi. Ama bizdeki sorun benim paranoyakça davranışlarımdı. O da bana kendine güven biraz sakin ol demişti zaten. Ama Banu Yılmaz la konuşurken aşırı tedirgin oluyorum geriyor beni. Sanırım sevemedim.Chitra bana da bilemedi pek. Orda Banu yılmaz var 2-3 haftada bir baktırıyorum her defasında bana mesaj atacağı ve yüzyüze görüşeceğimiz tarihi biliyor, genel durumları da tutturuyor çok ilginçtir çünkü bana bilemezler pek. Sorduğum kişiyle arkadaşlık flört arası bir ilişkimiz var görüşüyoruz konuşuyoruz sonra kesiliyor falan bir netlik olmuyor. Yine en son mart ayı dedi görüşme için bu da tutarsa dördüncü defa bilmiş olacak.
Banu’ya katina atıyorum, bir de ona çok soru sorunca bazen ters cevap verebiliyor o yüzden soru sormamak lazım çok sanırım falda odaklanıyor ama sorudan sonra tekrar odaklanmadığı için de göremiyor ama bana falda ne dediyse çoğunu yaşıyorum ilginç bir şekilde yanılmadı şimdiye kadar.O da bana benzer şeyleri söyledi. Ama bizdeki sorun benim paranoyakça davranışlarımdı. O da bana kendine güven biraz sakin ol demişti zaten. Ama Banu Yılmaz la konuşurken aşırı tedirgin oluyorum geriyor beni. Sanırım sevemedim.
Benim de dikkatimi cekti umarim uzun sureli degildir uzakta gorunmesi bikac gundur oyle gorunuyo.. :/selam kızlar chitra uzakta görünüyor bilginiz var mı acaba
40 kredim var kime atayım sizce?
Benim 2 kere çıktı sonra çıkmadı hisli ve özenli bi şekilde bakarsa tutuyor ama son zamanlarda sallıyor bencemerhaba kızlar kehriban ın çıktığı kimse var mı? veya baktıranlar anda nasıldı?
Mobildeki uygulaman güncel mi? Eğer hala sorun devam ediyorsa ekran görüntüsü çekip müşteri hizmetlerine yolla. Ya da falcının duvarına yazabiliyorsan(engel felan yoksa) size fal yollayamıyorum? Sistemde mi problem var diye sor.Mutlaka bir şekilde yanıt alırsın,paran boşa gitmesin yani.Merhaba başıma .ilginç birşey geldi Naktaya aşk kartları yollamaya çalışıyorum 2? Gün önce sıra bana geldi diye sevindim birden 1. Sıradan 0. Sıra ya düştüm ama falım gelmedi site yönetimine sordum iptal et tekrar yolla ya sen kara listeye aşmışsın falcıyı yada o seni yeniden gönder dediler yolladım sıra bana geldi yeniden 0. Sıra oldum ve yine falım gelmedi .iptal ettim bu kez mobil uygulamadan girdim falcıya fal gönderemezsiniz diyo ama ben hiç düşük puan verdim kötü yorum yapmadım. Masaüstü uygulamadan fal gönderwbiliyorum mobilden yollayamıuorum yolladığım koşuldada fal gelmiyor çok garip sinirlerim bozuldu aylar sonra fal baktırım dedim sisteme para fa yüklemiş oldum .
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için. Site yönetimi gerçekten çok ilgisiz ve katı durumu yazdım kara listeye almadım falcının beni alacağı bir duruma da sebep olmadım başka seçenek var mı diyorum emin misiniz durumu açıkladık başka ihtimal yok . Yapacak birşey yok dik dik konuşuyorlar. Falcının duvarına yazdım görür görmez kontrol etmiş ve yanlışlıkla kara listeye almışım almam gereken bir durumunuz yokmuş kusura bakmayın düzelttim dedi sağolsun yardımcı oldu hemen. keşke dalarken yazsaydınız duvarıma beklememiş olurdunz ddi. Ben yöneltme bildirnce herşeyi kontrol ederler sandım pek öyle değilmşlMobildeki uygulaman güncel mi? Eğer hala sorun devam ediyorsa ekran görüntüsü çekip müşteri hizmetlerine yolla. Ya da falcının duvarına yazabiliyorsan(engel felan yoksa) size fal yollayamıyorum? Sistemde mi problem var diye sor.Mutlaka bir şekilde yanıt alırsın,paran boşa gitmesin yani.
Ben baktırdım. İyiydi bayadır soğumuştum ama fena bakmamışkızlar yok mu yeni birileri ya ecem23ü goruyorum bikac gundur online baktıran var mı?
Ben 1,5 yıl önce baktırmıştım.Çıkmamıştı da açıkçası.Tabi yine de sen bilirsinKızlar bu geleceğin sifresi ne baktirdin var mı aranizda
Beğendin mi Peki?açıkçası bana hiç tutmamıştıBen dün ona Tarot baktirdim ama emin olamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?