tellwe.com'da bakılan fallar!

Ben uzun zamandır baktırmak istiyordum ama bayağıdır yoktu.Simdi gelmiş,beş kredi iken baktiricam, dürüst bir insana benziyor.
Bu arada sırada 16 falı var..
Sanırım formu dışarıdan takip eden çok fazla kişi var :)))
Kızlar bari baktırdıktan sonra yorum yazında bizde nasiplenelim :))

Valla bir sürü fal baktirdim bu sitede ama hiç hala tatmin olmadım tam anlamıyla,pethulinqa hep istedigim ama bir türlü baktırmak kısmet olmayan bir falcı,en azindan diğerleri gibi kivirmiyor.Hasta imiş kendisi bir sürü fal aldım ama beklemek istemeyen çeksin demiş,beklemeye değer mi acaba:)Bir de duvarında evli insanlara ilişki yaşayanlar bana fal atmasın demis,kimseyi asla yarirgamak istemem ama benim gönlümü bu prensibi ile fet etti kendisi.

Bu arada sırada 16 falı var..
Sanırım formu dışarıdan takip eden çok fazla kişi var :)))
Kızlar bari baktırdıktan sonra yorum yazında bizde nasiplenelim :))
Valla bir çılgınlık yapıp attım bakalım,beklemeyi hiç sevmiyorum ama bekleyebilecekmiyim bakalım:)18.siradayim,sonuca varabilirsem mutlaka haberdar edicem:)))

Uyardigin için teşekkürlerler canim, kimbilir ne dolaplar dönüyor,biz de paramız dan olduğumuzda kalıyoruz.
Falcıların çoğu burayı okuyor. Ee biz de duygu yoğunluğu ile hayatımızla ilgili ayrıntıları paylaşıyoruz. Ben bunu çok geç anladım. Ağzım açık dinlediğim fallar da hep benim foruma yazdığım mesajlardan oluşuyordu. Sıramızı yazmasak bile " şu falcıyı yakaladım" dediğimiz an kendimizi afişe etmiş oluyoruz maalesef. Ayrıca burdaki kullanıcı isminizle fal sitelerindeki kullanıcı isminiz farklı olsun.

Doğru söylüyorsun, aslına bakarsan ben de çok soğudum bu siteden,hep aynı uyduruk fallar,bir de etkileniyoruz dediklerinden malesef

merhaba ...yeni üye oldum da telefonda fal baktırmak istiyorumÇok ihtiyacım var bu günlerde önereceğiniz biri var mı?Fal sitelerine bi dünya para verdim ama yoookkkk,çıkmıyor çıkmııııyoooor....
Facebook hesabı var Günay Ozdemir,profil resminde fal bakilir ve telefon numarası yazıyor.Ben hiç baktirmadim ama kendine çok güveniyor,bütün dediklerim çıkar gibisinden.Bir deneyin isterseniz.Denerseniz bizi haberdar edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…