- 18 Şubat 2018
- 13.399
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.782
- 598
- 44
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.321
Sakız falı daha iyidir:)Medyumfevzi tam bir felaket. Masal dinlemek istiyorsaniz fal atin:)
Bende merak ediyorum..Pethulinga adlı yorumcudan yorum alan varmi?
Ayy Lütfen aklımı çelmeyinnm :))))Pethulinga adlı yorumcudan yorum alan varmi?
Bu arada sırada 16 falı var..Ben uzun zamandır baktırmak istiyordum ama bayağıdır yoktu.Simdi gelmiş,beş kredi iken baktiricam, dürüst bir insana benziyor.
Valla bir çılgınlık yapıp attım bakalım,beklemeyi hiç sevmiyorum ama bekleyebilecekmiyim bakalım:)18.siradayim,sonuca varabilirsem mutlaka haberdar edicem:)))Bu arada sırada 16 falı var..
Sanırım formu dışarıdan takip eden çok fazla kişi var :)))
Kızlar bari baktırdıktan sonra yorum yazında bizde nasiplenelim :))
Yok daha 55 fal bakmis,150 olmadan fiyat artışı yapamiyorlar.Ben kendime kızıyorum kız o kadar süre hep online oluyordu,kimse baktirmiyordu şimdi kıymete bindi.Cok merak ediyorum doğrusu.
ben niye bulamıyorum bunu telvedePethulinga adlı yorumcudan yorum alan varmi?
Tellwe de bir acaiplikbir var dün akşamdan beri,isimler çıkmıyor dogru düzgün,ismini yazın arama butonuna çıkıyor.Bu arada 24 kişi olmus.ben niye bulamıyorum bunu telvede
Kızlar, sıranızı yazmayın. Ben zamanında yaptım o hatayı. Medyumname denen falcı için. Foruma ne yazdıysam aynısını bana söylemişti.
Falcıların çoğu burayı okuyor. Ee biz de duygu yoğunluğu ile hayatımızla ilgili ayrıntıları paylaşıyoruz. Ben bunu çok geç anladım. Ağzım açık dinlediğim fallar da hep benim foruma yazdığım mesajlardan oluşuyordu. Sıramızı yazmasak bile " şu falcıyı yakaladım" dediğimiz an kendimizi afişe etmiş oluyoruz maalesef. Ayrıca burdaki kullanıcı isminizle fal sitelerindeki kullanıcı isminiz farklı olsun.Uyardigin için teşekkürlerler canim, kimbilir ne dolaplar dönüyor,biz de paramız dan olduğumuzda kalıyoruz.
Falcıların çoğu burayı okuyor. Ee biz de duygu yoğunluğu ile hayatımızla ilgili ayrıntıları paylaşıyoruz. Ben bunu çok geç anladım. Ağzım açık dinlediğim fallar da hep benim foruma yazdığım mesajlardan oluşuyordu. Sıramızı yazmasak bile " şu falcıyı yakaladım" dediğimiz an kendimizi afişe etmiş oluyoruz maalesef. Ayrıca burdaki kullanıcı isminizle fal sitelerindeki kullanıcı isminiz farklı olsun.
merhaba ...yeni üye oldum da telefonda fal baktırmak istiyorumÇok ihtiyacım var bu günlerde önereceğiniz biri var mı?Fal sitelerine bi dünya para verdim ama yoookkkk,çıkmıyor çıkmııııyoooor....Ay bakalım Banu bakacak mı @babyster yoksa başka fala mı yönlendirecek
Facebook hesabı var Günay Ozdemir,profil resminde fal bakilir ve telefon numarası yazıyor.Ben hiç baktirmadim ama kendine çok güveniyor,bütün dediklerim çıkar gibisinden.Bir deneyin isterseniz.Denerseniz bizi haberdar edin.merhaba ...yeni üye oldum da telefonda fal baktırmak istiyorumÇok ihtiyacım var bu günlerde önereceğiniz biri var mı?Fal sitelerine bi dünya para verdim ama yoookkkk,çıkmıyor çıkmııııyoooor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?