tellwe.com'da bakılan fallar!

O kadar çok konuşulunca baktımfa fallarıma 4 yıl önce atmışım okudum şimdi bildiği çıkan şeyler olmuş gerçekten ama o dönem sorduğum kişi için yalnız demiş baya pembeye bağlamış sonunu ama sonradan öğrenmiştim adamın baya uzun ilişkisi varmış o dönem o dahil kimse görmedi

hanımlar aylora adlı kişiye baktırdım bugün. Hiç beğenmedim.
Annemle babamın arasındaki bağlara değinmiş. Annem fedakar olduğu için alma verme dengesi bozukmuş o yüzden bende ilişkilerimde bunu yaşıyormuşum.

Soruma da ilişki olumsuz görmüş başta (olabilir yorumcunun öngörüsü sonuçta) ilerleyen satırlarda da sonbaharda ya ilişkiniz başlayacak ya ayrılacaksınız demiş iki ihtimali de söylemiş.
önümüzdeki yılda hayatımın aşkıyla tanışacağımı ve peri masalında yaşayacakmışım.

ben sıra var diye belki az ve öz bakıyordur şeklinde düşündüm ama tavsiye etmiyorum.

Bana da çok alakasız şeyler dedi, eski falcılardan birinin fake hesabı olabilir diye düşündüm açıkçası.

Sadece sabahtan beri yorum için sıradaydım ona canım sıkıldı.
Yoksa falda her ihtimal söylenmiş dikkate alacağım bir fal değil.
Ben de gece attım, çok sıra vardı bekledim. Öyle bir şey demiş ki yuh artık dedim yani, ben sadece kızımın yerleştirme sonucunu merak edip atmıştım, bir de genel geçer ev içi durumları sordum.

Ben de gece attım, çok sıra vardı bekledim. Öyle bir şey demiş ki yuh artık dedim yani, ben sadece kızımın yerleştirme sonucunu merak edip atmıştım, bir de genel geçer ev içi durumları sordum.
sinirlendiren bir diğer kısımda ailevi bağlara girmesi. Fedakar bir annem olduğu için ilişkilerimde hep emek veriyormuşum alma verme dengesini sağlayamıyormuşum isterseniz psikologtan bir terapi alın demeler.
Sadece olumlu olumsuz ne görüyorsan söyle geç ki onu da başaramamışsın her iki ihtimali de söylemişsin

hisli27 nasil sizce kizlar fallawyu ile arasinda kalip ona baktirdim 20 dakika bakti ve ses kaydi atmis spesifik bildigi seyler var ex icin bir seyler kullaniyor olabilir dedi herkese diyor mu bunu ya fotograf istemisti oradan mi yurudu boyle bi yorum yaptı bilmiyorum ama spesifik cok sey bilmis bu cocuk kimsesiz gibi babasiyla sorunlari var demis dogru babasiyla gorusmuyorlar bunun gibi bildigi cok detay var sonucu olumlu gormus ama bilmiyorum bakicaz

Bana da cok spesifik detay bildi hisli biliyor ya

Benim falda da içiyor dedi ama asla öyle şeylerle alakası olmayan biri ama bildiği bazı detaylarda var hakkını yiyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…