- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #38.961
Öyle mi düşünüyorsun sen de? Bu arada Demet bağlaçları falan ayıracak kadar düzgün Türkçe ile yazmış kahinabla nın ses kaydı aklıma geldi de onun olduğunu hiç sanmıyorumdogru hatirliyosun
Öyle mi düşünüyorsun sen de? Bu arada Demet bağlaçları falan ayıracak kadar düzgün Türkçe ile yazmış kahinabla nın ses kaydı aklıma geldi de onun olduğunu hiç sanmıyorum
O kadar çok konuşulunca baktımfa fallarıma 4 yıl önce atmışım okudum şimdi bildiği çıkan şeyler olmuş gerçekten ama o dönem sorduğum kişi için yalnız demiş baya pembeye bağlamış sonunu ama sonradan öğrenmiştim adamın baya uzun ilişkisi varmış o dönem o dahil kimse görmediDün demete atmıştım bugün baktı. Ben şoktayım hiç beklemiyordum abartıldığını düşünüyordum ama her kelimesi spesifik bilgilerle doluydu. Çok uzun zamandır ilk kez bir falı bu kadar beğendim helal olsun kadına valla. Ben hayatımda bir enesin falında ağladım korktum çat çat isim verince bir de Demet de korktum diyebilirim.
fallawyuu baktiran var mi pembeci mi
Bana da çok alakasız şeyler dedi, eski falcılardan birinin fake hesabı olabilir diye düşündüm açıkçası.hanımlar aylora adlı kişiye baktırdım bugün. Hiç beğenmedim.
Annemle babamın arasındaki bağlara değinmiş. Annem fedakar olduğu için alma verme dengesi bozukmuş o yüzden bende ilişkilerimde bunu yaşıyormuşum.
Soruma da ilişki olumsuz görmüş başta (olabilir yorumcunun öngörüsü sonuçta) ilerleyen satırlarda da sonbaharda ya ilişkiniz başlayacak ya ayrılacaksınız demiş iki ihtimali de söylemiş.
önümüzdeki yılda hayatımın aşkıyla tanışacağımı ve peri masalında yaşayacakmışım.
ben sıra var diye belki az ve öz bakıyordur şeklinde düşündüm ama tavsiye etmiyorum.
evet bilgi toplamak için oluşturulmuş dahi olabilir.Bana da çok alakasız şeyler dedi, eski falcılardan birinin fake hesabı olabilir diye düşündüm açıkçası.
Söz konusu tellwe olunca her şey mümkün olabilir, moral bozmaya değmez.evet bilgi toplamak için oluşturulmuş dahi olabilir.
Sadece sabahtan beri yorum için sıradaydım ona canım sıkıldı.Söz konusu tellwe olunca her şey mümkün olabilir, moral bozmaya değmez.
Ben de gece attım, çok sıra vardı bekledim. Öyle bir şey demiş ki yuh artık dedim yani, ben sadece kızımın yerleştirme sonucunu merak edip atmıştım, bir de genel geçer ev içi durumları sordum.Sadece sabahtan beri yorum için sıradaydım ona canım sıkıldı.
Yoksa falda her ihtimal söylenmiş dikkate alacağım bir fal değil.
sinirlendiren bir diğer kısımda ailevi bağlara girmesi. Fedakar bir annem olduğu için ilişkilerimde hep emek veriyormuşum alma verme dengesini sağlayamıyormuşum isterseniz psikologtan bir terapi alın demeler.Ben de gece attım, çok sıra vardı bekledim. Öyle bir şey demiş ki yuh artık dedim yani, ben sadece kızımın yerleştirme sonucunu merak edip atmıştım, bir de genel geçer ev içi durumları sordum.
Bana da cok spesifik detay bildi hisli biliyor yahisli27 nasil sizce kizlar fallawyu ile arasinda kalip ona baktirdim 20 dakika bakti ve ses kaydi atmis spesifik bildigi seyler var ex icin bir seyler kullaniyor olabilir dedi herkese diyor mu bunu ya fotograf istemisti oradan mi yurudu boyle bi yorum yaptı bilmiyorum ama spesifik cok sey bilmis bu cocuk kimsesiz gibi babasiyla sorunlari var demis dogru babasiyla gorusmuyorlar bunun gibi bildigi cok detay var sonucu olumlu gormus ama bilmiyorum bakicaz
sonuc cikti mi peki sizde olumlu mu gormustuBana da cok spesifik detay bildi hisli biliyor ya
Yeni baktirdimsonuc cikti mi peki sizde olumlu mu gormustu
Benim falda da içiyor dedi ama asla öyle şeylerle alakası olmayan biri ama bildiği bazı detaylarda var hakkını yiyememhisli27 nasil sizce kizlar fallawyu ile arasinda kalip ona baktirdim 20 dakika bakti ve ses kaydi atmis spesifik bildigi seyler var ex icin bir seyler kullaniyor olabilir dedi herkese diyor mu bunu ya fotograf istemisti oradan mi yurudu boyle bi yorum yaptı bilmiyorum ama spesifik cok sey bilmis bu cocuk kimsesiz gibi babasiyla sorunlari var demis dogru babasiyla gorusmuyorlar bunun gibi bildigi cok detay var sonucu olumlu gormus ama bilmiyorum bakicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?