tellwe.com'da bakılan fallar!

Nakta’ya baktırdım. Ne diyeyim bilemiyorum şu an. Bu kadın kart yorumlamıyor kızlar
nasil yani kuzum
ben naktaya 2 kez baktirdim ikisinde de cok memnun kaldim dediklerinin bi kısmını yasadim, anda super zaten karsi tarafın düşüncelerini harika analiz ediyo
ama fiyati cok oldugu icin atmiyorum artik ama bence sitedeki en iyi falci bana gore denediklerim arasinda, ki cok kisi denedim, en hislisi en özenlisi bana gore

İyi anlamda ne diyeceğimi bilemedim yazdım şu an biraz anlama sürecindeyim. Düşünce kısmı zaten beni böyle afallattı. O yüzden kart yorumlamıyor dedim. Sanki yanımdaymış gibi kişinin bana söylediklerinin aynısını söyledi

bana da olumlu konusmus bildiği detaylar vs olmus mu bende gelecekle ilgili degisik yorumlarda bulunmustu

genel olarak hep olumlu mu konusuyo acaba bilemedim
sen de peki bildigi detaylar oldu mu
Açıkçası ben genel buldum ama diğerleri ile birkaç konuyu aynı şekilde değindi.Ama bi beklendim yoktu.Burada konuşulduğu için merak etmiştim.Benim artık ne falcılardan ne de karşı taraftan bi beklentim yok Zaten:)soruma da cevap hala vermemiş puanlama yapmadığım için sanıyorum ki:)

kesinlikle katiliyorum

ayevine bende baktırdım aşırı detaya inmesede nokta atısı ve bildiği 3 şey oldu ben hic bisey söylememişken. Cok enteresan sekilde yesilcingeneyle aynı zaman dilimini verdi. Begendim enerjisinden de memnun kaldım. Ancak fal sayfasındaki yorumları cok komik geldi biri ondan iade istemis diye kötü kalplisiniz demiş galiba kavga etmişler yorumlar hep iade üzerine güldüm valla allah affetsin

Senin düşünceni aklından geçenleri okumuş olabilir mi? Varsayım sadece..

Telefondan yapabilir mi ki onu? Yüz yüze yapılabileceğini biliyorum ama telefonda olanı bilemiyorum
Forumda Onunla ilgili yazıyordu sanırım düşünce okuması ile ilgili.. Hatta ben sırf o yüzden baktırmaya durdum. Benim düşüncelerimi karşı tarafınki gibi görebilir diye..

Forumda Onunla ilgili yazıyordu sanırım düşünce okuması ile ilgili.. Hatta ben sırf o yüzden baktırmaya durdum. Benim düşüncelerimi karşı tarafınki gibi görebilir diye..
Bilemedim ki canım. Bana sanki bir şeyleri varda onlarla konuşup bilgi alıyormuş gibi geldi. Zaten bunu çoğunlukla yüz yüze gittiğimiz falcılarda yapıyor. Bana söylenenlerin benim unutmaya çalıştığım sözleri noktasına virgülüne kadar söylemesi etkiledi beni ve telefonda ben bu kadarının yapılabileceğini sanmıyorum

Naktanin soylediig seyler bana cikmadi. Oldukca olumsuz yorum yaoar ayrica, senin dusuncelerini sana soyler. Iyi de ben zaten biliyorum bunlari, beni bana niye anlatiyorsun ki:)

Gelecek_habercisi halen sorumu yanıtlamadı ! Ve hala iyi niyetimi korumaya çalışıyorum.. soru hakkımda yok.. duvarınıda silmiş, birşey yazılmıyor.. 5 TL de değilim ama kimsenin kimseye boşa ümit vermeye hakkı yok!!

Geleceğin habercisine kahve falı attım dün ve 4. sıradaydım. Yoğunluk nedeniyle falınızı iade ediyorum yazmış. 4. sıradayım zaten 50. Değil ki ne yoğunluğu allasen.
Çünku bir çok kişiyi aynı anda idare ediyorlar.Bir taraftan canli fal,bazılarının da bir suru sitede hesabı var.Ben birinci sırada iki gün bekledim ve sonra enerji alamadim diye iade etti birisi.

Bende soru sormuştum ve hala yanıtlamadı ben puan vermemiştim.Bilmiyorum ama genel yorumların da sanırım anda yorum yapmayan yorumcu bu gelecek ise çok çok başka.Baktıranlara da hep geleceğe yönelik yorum yapıyor..

İnan artık neye inanıp inanmayacağımı şaşırdım.. Herkesin, bende dahil şu sıkıntıları bitseydi hayırlısı ile ve kurtulsak şu fallardan

Bende puan vermedim.. Bekliyorum halen..
Az önce falda görünüyordu.Bence cevap vermicek.Benim anlamadığım bu kişi falda olduğu zaman da görünmüyor falcılar sayfasında.Kendi fallarım sayfamdan bakıyorum.Neden görünmüyor anasayfa da onu anlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…