tellwe.com'da bakılan fallar!

Orda çıkan iyi bakan falcı var mı
Şu an deneme aşamasındayım dünden beri fotoğraf istiyor benden bakalım. Şimdi okuyorlardır diye çokta ifşa etmek istemiyorum yorum gelince yazacağım. Ama uğraşıyor gibi geldi bana önce tek fotoğrafımı istendi, sonra çift olarak, sonra yine bizim son fotoğrafımızı istedi vs..

Google görsellerde arama mı yapacaklar acaba?

Canımıniçi yeşilçingene sıra ilerlemeyince falı geri çektim. Zaten barıştık gerek de kalmadı aniden ayrılmayı ve koşa sürede barışmayı alrisha bilmiş oldu bu arada. 2 arkadaşım çok etkilendi alrishadan biri ehh dedi bu arada.yazayım burda dursun şimdi bi arkadaşım daha attı. Geçenlerde çok sıra vardı ama şimdi düşmüş sitede herhalde bekleyen falı olan ya da gönderen var mı yakın zamanda? Başka çıkan ya da beğenmeyen oldu mu? Şuan ben 2 de 2 gidiyorum alrishada olacak dediği gelişmelerle ilgili başka dediği birkaç şeyde var. Tesadüf mü henüz anlayamadım o yüzden sizlere soruyorum dediklerinde tutan var mı diye? Var ise kutlamalara şimdiden başlayacağım

Kime baktirdin ben bulastim bile :)

kahinbabavanga begenmedim, tamamen sorumun ustunden yurumus hicbi nokta atisi vs. yoktu genel bir yorum yapmis
Allah Allah enerjisi mi düşüktü acaba? Çünki benim hiç sormama rağmen, konuyla alakasız o yorumu yapışı bana boş gelmedi. Buradan en beğendiğim Chitra, Nakta bile o konuyla ilgili bir şey söylemedi bana

Neyini beğendiniz acaba? An gelecek geçmiş?

Valla panpacım ne yalan söyleyeyim şundan da şoke oldum süper bildi dediğim bir şey olmadı. Geçmiş ve an iyiydi. Şu an işyerinde nefret ettiğin biri var demiş tipini tarif etmiş mesela. Atıp tutmuyor diyebilirim bence iyi bakıyor.

İlginç bildiği şeyler oluyor Yulee nin ama tam odaklanamıyor demiştim hisli ama kullanamıor tam, zaten sağlık sorunları yaşıyormuş sanırım sebebi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…