- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.681
Ayy hadi ya editleyemiyorum da mesajı. Editledimcanım evremdamlanın bu forumu okudugu baya olay olmustu karısmak gibi olmasn da forumdaki bir cok üye bu konuda fikirlerini beyan ettikleri icin üyelikleri yok hatta suan ayrıldılar forumdan...
Orda çıkan iyi bakan falcı var mıBen Astrocenter’a bulaştım. Allah yardımcımız olsun
Şu an deneme aşamasındayımOrda çıkan iyi bakan falcı var mı
Google görsellerde arama mı yapacaklar acaba?Şu an deneme aşamasındayımdünden beri fotoğraf istiyor benden bakalım. Şimdi okuyorlardır diye çokta ifşa etmek istemiyorum yorum gelince yazacağım. Ama uğraşıyor gibi geldi bana önce tek fotoğrafımı istendi, sonra çift olarak, sonra yine bizim son fotoğrafımızı istedi vs..
Görsellerde bulamaz beni. Bir insanın hayatını sosyal medyadan bulamazsın ki zaten hobilerini, ilgi alanlarını öğrenirsin. Bakalım nasıl bir yorum gelecekGoogle görsellerde arama mı yapacaklar acaba?
Bulur bulmaz bilemem ama şanslarını deniyorlar. Başıma geldi birkaç defa.Görsellerde bulamaz beni. Bir insanın hayatını sosyal medyadan bulamazsın ki zaten hobilerini, ilgi alanlarını öğrenirsin. Bakalım nasıl bir yorum gelecek
Kime baktirdin ben bulastim bile :)Şu an deneme aşamasındayımdünden beri fotoğraf istiyor benden bakalım. Şimdi okuyorlardır diye çokta ifşa etmek istemiyorum yorum gelince yazacağım. Ama uğraşıyor gibi geldi bana önce tek fotoğrafımı istendi, sonra çift olarak, sonra yine bizim son fotoğrafımızı istedi vs..
Yolladığım fotoğrafların hiçbiri sosyal medyamda yok onu bilerek seçtim. Birde benim bütün hesaplarım gizli o yüzden çok bir şey bulabileceğini düşünmüyorumBulur bulmaz bilemem ama şanslarını deniyorlar. Başıma geldi birkaç defa.
Allah Allah enerjisi mi düşüktü acaba? Çünki benim hiç sormama rağmen, konuyla alakasız o yorumu yapışı bana boş gelmedi. Buradan en beğendiğim Chitra, Nakta bile o konuyla ilgili bir şey söylemedi banakahinbabavanga begenmedim, tamamen sorumun ustunden yurumus hicbi nokta atisi vs. yoktu genel bir yorum yapmis
Yulee yi ben beğendim panpalar
Neyini beğendiniz acaba? An gelecek geçmiş?
İlginç bildiği şeyler oluyor Yulee nin ama tam odaklanamıyor demiştim hisli ama kullanamıor tam, zaten sağlık sorunları yaşıyormuş sanırım sebebi bu.Valla panpacım ne yalan söyleyeyim şundan da şoke oldum süper bildi dediğim bir şey olmadı. Geçmiş ve an iyiydi. Şu an işyerinde nefret ettiğin biri var demiş tipini tarif etmiş mesela. Atıp tutmuyor diyebilirim bence iyi bakıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?