tellwe.com'da bakılan fallar!

Az once geysu falimi yorumlamis. Ne kadar guzel bir fal bakmis olumsuzluklarda dahil ne var ne yoksa anlatmis. Gecmis ve mevcut durumda cok basariliydi. Gelecek icin soyledikleride chitra yeteratarli ve yesilcingene ile benzer vadelerde idi. Simdi sirada taraca, nakta ve yule kaldi. Bakalim onlarin yorumlari nasil olacak.

Tellwede iade sistemi mi değişti?? Falıma geçen hafta iade için 10 gün beklemeniz gerek diyordu.. şimdi denediğimde ise; yıllık 3 adet iade limitini aştınız şeklinde uyarı veriyor... Bilgisi olan var mı kızlar ??

telwede iade nasıl oluyor o şekilde bir sistemimi var ?

Arkadaslar simdi telweede bi yorumcuya baktrdim dusuk puan verdm diye bana beddua etmis. Kim oldugunu merak eden varsa ozelden yazarm buraya yazarsam kimligmi cozebilir. Binnazda hic olmazsa beddua almamistm yahu!
pess iyice hadlerini astilar beddua edecek kadar sanki düsmanin bu kadari olmamali saygisizlik resmen.

:)) kısacık ama tutarlı geldi valla bide soruyuda detaylı sormadım ona rağmen iyi gibiydi acaba tesadüfmü ..
Ya ben baktım da şimdi baya uzun bakmış:/ ayrıntılı soru bile sormamışım. faldan sonra soru sordum ona da ayrıntılı cevap vermiş. Herkese farklı bakıyor demek ki kopyala yapıştır değil. Asıl dediği şey çıkarsa tekrar baktırıp yorumumu paylaşırım.

shamantomris den iade aldım ben bu kadar sallanır yani okurken güldüm
Belki enerjisi tutmamıştır seninle bir arkadaşım da dün baktırdı onda da iyiydi tespitleri. Falcıların işi belli olmuyor valla bazen tutmayınca tutmuyor.

Yıl içinde 3 iade hakkı var kredi yüklenir sadece 3 kez.onun dışında iade isterseniz alırsınız ama kredi yüklenmez.yönetimle tartışmıştım hatta 40 kredilik bir galdıkopyala yapıştırıcıydı kişi iade etti kredim yüklenmedi neden 3 kez almışım .lutfedip 7kredimi geri yüklediler.33tl boşa gitti yani anlayacağınız

Arkadaslar simdi telweede bi yorumcuya baktrdim dusuk puan verdm diye bana beddua etmis. Kim oldugunu merak eden varsa ozelden yazarm buraya yazarsam kimligmi cozebilir. Binnazda hic olmazsa beddua almamistm yahu!

pazar gününün tebessümünü yaptım vallahi onların falları tutmuyorki beddualarımı tutacak ben merakettim kim acaba ..

Bende aynı cevabı aldım,yıllık hak 3 taneymiş.. Bu yüzden tavsiyem 5 TL diye bilmediğiniz falcılara atmayın.. 5-5 derken hesap kabarıyor..

Aslında yorumunu silip kim olduğunu yazsan kimse de baktırmaz bunun üzerine

İyice saçmaladılar

bir konuyla ilgili ne düsüneceğinizi bilemediğinizde ben buna danısayım dediğiniz bir falcınız varmı öyle birine ihtiyacım var

Sevgili arkadaslar ozelden soranlara kim odugunu yazdm. Yani 5 satirlik bi yorum yolluolar tek bi nokta atisi yok o kadar alismslar ki "ben buna pembe yorum bi fal yapiim nasil olsa tatmin olur" kafasina. O yuzden dusuk puan verince boyle terbyesizlesiolar. Sasirdim gercekten bu kadarini beklemiodum. Daha once azarlaan olmstu ama boylesni ilk kez gordum

Size bir şey anlatayım buna ne kadar şaşırırsınız bakın şimdi:)blackpearl a arkadaşım fal attı yazmış bisürü şey ama hiç uymuyo ben de okudum yorumu iade edin siz insanları neden kandırıyosunuzla tartışma başladı alevlendiren blackpearl in varlıklarımı bu gece üzerine göndericem demesiydi.arkadaşım o gece uyuyamadı

Tabiki arkadaşım ekran görüntülerini alıp yönetime attı bir dünya da şikayet etti tabinasıl insan bunlar şarşatanlar falan filan.yönetim ne yaptı yanlış hatırlamıyorsam 3 gün üyeliği kapattı sonra bi baktık yine fal bakmaya başlamış.üstelik duvarında da yazdığı şey şuembe tablo isteyenler var olumsuz söyleyince iade için çirkinleşiyorlar bisürü hakaret.daha sonra bu falcıya destek çıkan asmara falan takma kafana canımbilmem ne yıkama yağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…