- 18 Şubat 2018
- 13.381
- En iyi cevaplar
- 2
- 61.686
- 598
- 44
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.801
Ben de canı gönülden isterim canım dileğinin gerçekleşmesini,tabi ki haberdar et:)Bende tekrar okudum falı :)
İki hafta içinde çok istediğin bir dilek olacak demiş, 1 hafta oldu. Bakalım gelişme olursa yazarım.
Abelz'' ben de denedim canım,en azindan emek verip bakmis,gUzel di bende de.Teşekkür ederim canım, abelz ya da alrisha denemeyi düşünüyorum
Tellwede iade sistemi mi değişti?? Falıma geçen hafta iade için 10 gün beklemeniz gerek diyordu.. şimdi denediğimde ise; yıllık 3 adet iade limitini aştınız şeklinde uyarı veriyor... Bilgisi olan var mı kızlar ??
Bilmiyorum ben falı iade et diyorum,falın sağ üst köşede çıkan ayar kısmından,bana bu uyarı geliyordu,10 gün beklemen gerek diye. Şimdide yıllık 3 iade hakkın dolmuştur diye uyarı aldım..telwede iade nasıl oluyor o şekilde bir sistemimi var ?
Müşteri hizmetlerine yazdım,bakalım cevap ne gelicek..telwede iade nasıl oluyor o şekilde bir sistemimi var ?
pess iyice hadlerini astilar beddua edecek kadar sanki düsmanin bu kadari olmamali saygisizlik resmen.Arkadaslar simdi telweede bi yorumcuya baktrdim dusuk puan verdm diye bana beddua etmis. Kim oldugunu merak eden varsa ozelden yazarm buraya yazarsam kimligmi cozebilir. Binnazda hic olmazsa beddua almamistm yahu!
Ya ben baktım da şimdi baya uzun bakmış:/ ayrıntılı soru bile sormamışım. faldan sonra soru sordum ona da ayrıntılı cevap vermiş. Herkese farklı bakıyor demek ki kopyala yapıştır değil. Asıl dediği şey çıkarsa tekrar baktırıp yorumumu paylaşırım.:)) kısacık ama tutarlı geldi valla bide soruyuda detaylı sormadım ona rağmen iyi gibiydi acaba tesadüfmü ..
Belki enerjisi tutmamıştır seninle bir arkadaşım da dün baktırdı onda da iyiydi tespitleri. Falcıların işi belli olmuyor valla bazen tutmayınca tutmuyor.shamantomris den iade aldım ben bu kadar sallanır yani okurken güldüm
Arkadaslar simdi telweede bi yorumcuya baktrdim dusuk puan verdm diye bana beddua etmis. Kim oldugunu merak eden varsa ozelden yazarm buraya yazarsam kimligmi cozebilir. Binnazda hic olmazsa beddua almamistm yahu!
Bende aynı cevabı aldım,yıllık hak 3 taneymiş.. Bu yüzden tavsiyem 5 TL diye bilmediğiniz falcılara atmayın.. 5-5 derken hesap kabarıyor..Yıl içinde 3 iade hakkı var kredi yüklenir sadece 3 kez.onun dışında iade isterseniz alırsınız ama kredi yüklenmez.yönetimle tartışmıştım hatta 40 kredilik bir galdıkopyala yapıştırıcıydı kişi iade etti kredim yüklenmedi neden 3 kez almışım .lutfedip 7kredimi geri yüklediler.33tl boşa gitti yani anlayacağınız
Arkadaslar simdi telweede bi yorumcuya baktrdim dusuk puan verdm diye bana beddua etmis. Kim oldugunu merak eden varsa ozelden yazarm buraya yazarsam kimligmi cozebilir. Binnazda hic olmazsa beddua almamistm yahu!
Size bir şey anlatayım buna ne kadar şaşırırsınız bakın şimdi:)blackpearl a arkadaşım fal attı yazmış bisürü şey ama hiç uymuyo ben de okudum yorumu iade edin siz insanları neden kandırıyosunuzla tartışma başladı alevlendiren blackpearl in varlıklarımı bu gece üzerine göndericem demesiydi.arkadaşım o gece uyuyamadıSevgili arkadaslar ozelden soranlara kim odugunu yazdm. Yani 5 satirlik bi yorum yolluolar tek bi nokta atisi yok o kadar alismslar ki "ben buna pembe yorum bi fal yapiim nasil olsa tatmin olur" kafasina. O yuzden dusuk puan verince boyle terbyesizlesiolar. Sasirdim gercekten bu kadarini beklemiodum. Daha once azarlaan olmstu ama boylesni ilk kez gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?