tellwe.com'da bakılan fallar!

Inanirim. Gercekten inanirim..

Kızlar chitranın falı çıkan var mı üçüncü kez attım en azından emek veriyor diye ama hiç çıkmıyor bana

Kimbilir belki de ki ben gerçekten kötü değilse yorum yapmam şöyle böyle diye ahh şu enerjiler :)

Yok artık ya böyle şey olur mu hiç?

Nakta benim ask kartlari falimi yine dokturmus. Bu kadin beni korkutuyor ya. Bu kadar detay bilmesi falan sasirtici. Anlatim seklide urkutucu sanki merak ettigim kisinin agzindan konusuyor. 6 ay once baktigi falda iyiydi simdide benzer seyler soylemis cok begendim. Yule de nakta ile benzer seyler soyledi ve guzeldi. Bu arada beddua eden falciyi bende cok merak ettim ?

Nakta sadece genel durumu mu biliyor yoksa gelecek için söylediklerini de yaşıyor musun?

Nakta sadece genel durumu mu biliyor yoksa gelecek için söylediklerini de yaşıyor musun?
O donem yasadigim ayrilikta karsi tarafin hissettiklerini ve ayrilik sebebimizi soylemisti. Verdigi vadede karsi taraf benle iletisime gecti ve naktanin kullandigi cumlelerle bana ayri oldugumuz donem hissettiklerinden bahsetti. Ama bunu o donem yeteratarli falcikahin ve taraca da soylemisti. Benzer vadeler vermislerdi. Ve hepsi tekrar ayriligin olacagindan bahsetmisti. Simdi falcikahin uzakta gozukuyot. Yeteratarli 2 3 hafta vade verdi, nakta, yule ve geysu 1 ay vade verdi. Yesilcingene 6 vakte kadar dedi ama kesin bir iletisim olacak dedi. Taraca yi bekliyorum bakalim o ne diyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…