- 29 Ağustos 2017
- 1.174
- 2.155
- 133
- 37
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.821
Inanirim. Gercekten inanirim..Size bir şey anlatayım buna ne kadar şaşırırsınız bakın şimdi:)blackpearl a arkadaşım fal attı yazmış bisürü şey ama hiç uymuyo ben de okudum yorumu iade edin siz insanları neden kandırıyosunuzla tartışma başladı alevlendiren blackpearl in varlıklarımı bu gece üzerine göndericem demesiydi.arkadaşım o gece uyuyamadı
İlk falı kısmen çıkmıştı ikinci falı beş ay önceydi vadeler çok geçti hiç bir şey çıkmadı ama bende severim kedisiniKızlar chitranın falı çıkan var mı üçüncü kez attım en azından emek veriyor diye ama hiç çıkmıyor bana
Kimbilir belki de ki ben gerçekten kötü değilse yorum yapmam şöyle böyle diye ahh şu enerjiler :)Ya ben baktım da şimdi baya uzun bakmış:/ ayrıntılı soru bile sormamışım. faldan sonra soru sordum ona da ayrıntılı cevap vermiş. Herkese farklı bakıyor demek ki kopyala yapıştır değil. Asıl dediği şey çıkarsa tekrar baktırıp yorumumu paylaşırım.
Belki enerjisi tutmamıştır seninle bir arkadaşım da dün baktırdı onda da iyiydi tespitleri. Falcıların işi belli olmuyor valla bazen tutmayınca tutmuyor.
Size bir şey anlatayım buna ne kadar şaşırırsınız bakın şimdi:)blackpearl a arkadaşım fal attı yazmış bisürü şey ama hiç uymuyo ben de okudum yorumu iade edin siz insanları neden kandırıyosunuzla tartışma başladı alevlendiren blackpearl in varlıklarımı bu gece üzerine göndericem demesiydi.arkadaşım o gece uyuyamadı
bana hep çıktı canımKızlar chitranın falı çıkan var mı üçüncü kez attım en azından emek veriyor diye ama hiç çıkmıyor bana
Kizlar 5 krediye kahinfevziye baktirdim begenmedim pembeci yani saçma bi faldı 3 yıldız verdim iade etti tavsiye etmem aşırı pembeci[/QUO Rezalet,salladigi o kadar belli ki,nasıl o kadar yuksek puanı var anlamis değilim.
Canım özel mesajini kapattin mi?Ben ara ara giriyorum:) belki 40 yıllın başı fal atıyorum ama sizleri merak etmiyorum desem yalan olur canım bende seni gördüğüme sevindim ama diğer kızların gitmesine çok üzüldüm
Nakta sadece genel durumu mu biliyor yoksa gelecek için söylediklerini de yaşıyor musun?Nakta benim ask kartlari falimi yine dokturmus. Bu kadin beni korkutuyor ya. Bu kadar detay bilmesi falan sasirtici. Anlatim seklide urkutucu sanki merak ettigim kisinin agzindan konusuyor. 6 ay once baktigi falda iyiydi simdide benzer seyler soylemis cok begendim. Yule de nakta ile benzer seyler soyledi ve guzeldi. Bu arada beddua eden falciyi bende cok merak ettim ?
O donem yasadigim ayrilikta karsi tarafin hissettiklerini ve ayrilik sebebimizi soylemisti. Verdigi vadede karsi taraf benle iletisime gecti ve naktanin kullandigi cumlelerle bana ayri oldugumuz donem hissettiklerinden bahsetti. Ama bunu o donem yeteratarli falcikahin ve taraca da soylemisti. Benzer vadeler vermislerdi. Ve hepsi tekrar ayriligin olacagindan bahsetmisti. Simdi falcikahin uzakta gozukuyot. Yeteratarli 2 3 hafta vade verdi, nakta, yule ve geysu 1 ay vade verdi. Yesilcingene 6 vakte kadar dedi ama kesin bir iletisim olacak dedi. Taraca yi bekliyorum bakalim o ne diyecek.Nakta sadece genel durumu mu biliyor yoksa gelecek için söylediklerini de yaşıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?