- 1 Ocak 2018
- 432
- 648
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #20.841
Yeter atarlı mı,yoksa Taraca mı desem hangisini önerirsin? iyi birine Atayım da hiç olmazsa ödediğim paraya değsin.. bir cevap almam gerek artık,çok sıkıldım beklemekten...O donem yasadigim ayrilikta karsi tarafin hissettiklerini ve ayrilik sebebimizi soylemisti. Verdigi vadede karsi taraf benle iletisime gecti ve naktanin kullandigi cumlelerle bana ayri oldugumuz donem hissettiklerinden bahsetti. Ama bunu o donem yeteratarli falcikahin ve taraca da soylemisti. Benzer vadeler vermislerdi. Ve hepsi tekrar ayriligin olacagindan bahsetmisti. Simdi falcikahin uzakta gozukuyot. Yeteratarli 2 3 hafta vade verdi, nakta, yule ve geysu 1 ay vade verdi. Yesilcingene 6 vakte kadar dedi ama kesin bir iletisim olacak dedi. Taraca yi bekliyorum bakalim o ne diyecek.
Yeter Atarlı bir grup falcı var oldukça kalabalık aynı anda çevrimiçi olup aynı anda çevrimdışı oluyorlar belirli bir kişi veya kişilerce yönetildiğini düşünüyorum. Hem iki üç gün önce bir üye kırmızı puntolu harflerle kendisinden memnun kaldığını belirtmişti ardından arkadaşına da aynı falı gönderdiğinde tekrar edit yapmıştı, o nedenle tekrar düşün derim.Yeter atarlı mı,yoksa Taraca mı desem hangisini önerirsin? iyi birine Atayım da hiç olmazsa ödediğim paraya değsin.. bir cevap almam gerek artık,çok sıkıldım beklemekten...
Yeter atarliyi artik onermiyorum cunku arkadasima benim falimin aynisini kopyala yapistir yapmis. O yuzden taracayi oneririmYeter atarlı mı,yoksa Taraca mı desem hangisini önerirsin? iyi birine Atayım da hiç olmazsa ödediğim paraya değsin.. bir cevap almam gerek artık,çok sıkıldım beklemekten...
kızlar eski fallarımı okuyorum da bir yandan. size faydası olur belki diye yazıyorum. üzerinden 2 yıl geçmiş fallardan, serüven (bazı kısımlar tutmamış ama genelde tutarlı), yeşilçingene (hayatıma girecek adamın ismindeki harflerden 2 sini bilmiş, 2 sene sonra hangi ayda gireceğini doğru bilmiş), kehriban (nerdeyse her dediği olmuş)....
okudukça yazmaya çalışırım....
canım, kehribana tarot, çingeneye ise hep kahve baktırmışımselam, yeşilcingene ye kahve baktırdınız sanırım dimi birde kehriban a ne falı baktırmıştınız ?
Arkadaşlar burda övülünce Alrishaya fal attım dün ama yirmi küsür sıralardayım. Falı geri mi çeksem? Dünden beri sadece 1 fala bakmış bana ne zaman sıra gelir. Hep böyle yavaş mı bakıyor?
canım, kehribana tarot, çingeneye ise hep kahve baktırmışım
Teşekkür ederim canım, öyle boş Yorumlar alıyorumki fallarda,beklemek bir yana,hemde moralim bozuluyor..Yeter Atarlı bir grup falcı var oldukça kalabalık aynı anda çevrimiçi olup aynı anda çevrimdışı oluyorlar belirli bir kişi veya kişilerce yönetildiğini düşünüyorum. Hem iki üç gün önce bir üye kırmızı puntolu harflerle kendisinden memnun kaldığını belirtmişti ardından arkadaşına da aynı falı gönderdiğinde tekrar edit yapmıştı, o nedenle tekrar düşün derim.
Teşekkürler canım, Taraca ve kehribarı düşünüyorum.. güzel enerji olması adına,şöyle iyi olduğum vakit, ikisinden birine göndericem fal..Yeter atarliyi artik onermiyorum cunku arkadasima benim falimin aynisini kopyala yapistir yapmis. O yuzden taracayi oneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?