tellwe.com'da bakılan fallar!

Yeter atarlı mı,yoksa Taraca mı desem hangisini önerirsin? iyi birine Atayım da hiç olmazsa ödediğim paraya değsin.. bir cevap almam gerek artık,çok sıkıldım beklemekten...

Yeter atarlı mı,yoksa Taraca mı desem hangisini önerirsin? iyi birine Atayım da hiç olmazsa ödediğim paraya değsin.. bir cevap almam gerek artık,çok sıkıldım beklemekten...
Yeter Atarlı bir grup falcı var oldukça kalabalık aynı anda çevrimiçi olup aynı anda çevrimdışı oluyorlar belirli bir kişi veya kişilerce yönetildiğini düşünüyorum. Hem iki üç gün önce bir üye kırmızı puntolu harflerle kendisinden memnun kaldığını belirtmişti ardından arkadaşına da aynı falı gönderdiğinde tekrar edit yapmıştı, o nedenle tekrar düşün derim.

Yeter atarliyi artik onermiyorum cunku arkadasima benim falimin aynisini kopyala yapistir yapmis. O yuzden taracayi oneririm

Arkadaşlar burda övülünce Alrishaya fal attım dün ama yirmi küsür sıralardayım. Falı geri mi çeksem? Dünden beri sadece 1 fala bakmış bana ne zaman sıra gelir. Hep böyle yavaş mı bakıyor?

kızlar eski fallarımı okuyorum da bir yandan. size faydası olur belki diye yazıyorum. üzerinden 2 yıl geçmiş fallardan, serüven (bazı kısımlar tutmamış ama genelde tutarlı), yeşilçingene (hayatıma girecek adamın ismindeki harflerden 2 sini bilmiş, 2 sene sonra hangi ayda gireceğini doğru bilmiş), kehriban (nerdeyse her dediği olmuş)....

okudukça yazmaya çalışırım....

selam, yeşilcingene ye kahve baktırdınız sanırım dimi birde kehriban a ne falı baktırmıştınız ?

Yeşilçingene benin Falimi iade etti enerjim tutmadı diye.başka zaman baśka falda görüşürüz dedi.aradan zaman geçince insall enerjimiz bu sefer tutar dedim bi daha attim.enerji tutmuyorsa tutmuyor.zamana ve soruya göre değişmez demiş yine iade etti.biraz beni bozar tarzda

Arkadaşlar burda övülünce Alrishaya fal attım dün ama yirmi küsür sıralardayım. Falı geri mi çeksem? Dünden beri sadece 1 fala bakmış bana ne zaman sıra gelir. Hep böyle yavaş mı bakıyor?

maşallah yirmi küsür sıra nedir ya :) ben dayanamaz çıkardım sıradan. birde bekleyip bekleyip hayalkırıklığına uğrama ihtimali var

kızlaaar şu falcıanaya baktıran oldu mu ya kadın fotosunu değiştirmiş o ne korkunç bi gözdür bakıştır deneyen oldu mu cok merak ettim?

Teşekkür ederim canım, öyle boş Yorumlar alıyorumki fallarda,beklemek bir yana,hemde moralim bozuluyor..

Yeter atarliyi artik onermiyorum cunku arkadasima benim falimin aynisini kopyala yapistir yapmis. O yuzden taracayi oneririm
Teşekkürler canım, Taraca ve kehribarı düşünüyorum.. güzel enerji olması adına,şöyle iyi olduğum vakit, ikisinden birine göndericem fal..

Merhaba kızlar beni taniyan tanir 2 yildir süren fal maceramin sonunda durumu en iyi bilenler chitra nakta ve peralinadir..özellikle peralina ya attiğim faĺĺarın 2 side çıķtı.tavsiye ederim uzakta yaziyor ama ara ara girer.kahve ve katina attım hep peralina son fali tam anlamiyla çıkmış oldu.Benim fal maceram da bitti artik fal atmiyorum...

Kızlar fal iadesi için sorun bildir kısmından iade talebi yolluyorsunuz değil mi? Yeteratarlıya atmış bulundum iki defa iade istedim ama ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…