tellwe.com'da bakılan fallar!

Zaman geçince soğuma oluyor zaten. Onlarda bunu hissedip unutturmamak için bir girişimde bulunuyorlar genelde

Eğer gelecekse karşı taraf soğuma olunca dönüyor her ne hikmetse.. ama bu defa bilmiyorum çok yorulmuşum cidden..
Murphy kanunu iste ne kadar beklersen bekle istenmedigi zaman gelecektir :) birde ben sunu anladim dogrumu bilmiyorum ama fala gore hareket edip bekleyince olmuyor o fali unutmak lazim. Sonra donup bakinca anlasiliyor ki tutmus. Bende genelde hep boyle oldu

taracaya kalsa ocak 2018 evlilik teklifi almış, ekim 2018 de de evleniyordum. o insan ne sevgilim oldu ne hayatımda :)) doğal olarak teklif de yok. kazaren başkası ile olursa Ekim 2018 de hadi yine bilmiş diyeyim ahaha :))
Üzüldüm simdi. Bana da olumlu konuştu ben de umutlanmistim

Üzüldüm simdi. Bana da olumlu konuştu ben de umutlanmistim
uzulme belki sana cikar dedikleri. biraz burda konusulunca ondan yazmak istedim. bence iyi degil, abartilmis bir falci ama bu senin icin olumsuz olacak anlamina gelmiyor. herseyin en guzeli en iyisi olsun senin icin cok da guzel olacak ben inaniyorum

uzulme belki sana cikar dedikleri. biraz burda konusulunca ondan yazmak istedim. bence iyi degil, abartilmis bir falci ama bu senin icin olumsuz olacak anlamina gelmiyor. herseyin en guzeli en iyisi olsun senin icin cok da guzel olacak ben inaniyorum
Ay canım çok sağol. Iyi dileklerin beni mutlu etti. Inşallah öyle olur. Umarım senin için de hersey güzel olsun

Ay canım çok sağol. Iyi dileklerin beni mutlu etti. Inşallah öyle olur. Umarım senin için de hersey güzel olsun
Canım kişiden kişiye degisiyor bu fal olayı,kimine çok iyi tutturuyor,kimi ne tutturamiyor.Onlarin tabiri ile enerji uyuşması:)Belki ona çıkmayan sana çıkar,falcilarin duvarına bakıyorum fal atmadan önce fikir sahibi olmak için,birisi hayatımda baktirdigim en iyi fal derken bir digeri yerden yere vuruyor.Bekle gor, inşallah gönlündeki gerceklesir.

Kesinlikle katılıyorum sana bu konuda.. Hislerime tercüman olmuşsun..

bende övüldüğü için attım ama geri çekmeyi dusunuyorum şimdi.peki önereceğin var mı kredim kalmasın:)
nakta ve chitraya baktırdım.
yule ve kehribanda iade etmiş.son 1 kez kredi için biri var mı aklınızda?

Sağol canim insallah öyle olur.

Banu yılmaz i denedin mi. Ben onu da beğeniyorum.

özelden size falı iletiyorum. isterseniz bir okuyun çok özel bir fal değil gerçekten. ben de en son yule baktırdım anda bildiği şeyler oldu ama gelecek çıkar mı bilmiyorum. sorulara cevap da vermedi. Nakta, chitraya dışında geysuya atıyorum ama onun geleceği çıkmaz hiç. ama siz içinizden geliyor istediğiniz kimseye atın. krediniz de var sonuçta :)

Kahve falında önerebileceğiniz kimler var kızlar? Bazılarını denedim iyi olanlar var farklı birine atmak istiyorum bu sefer
Taraca, banuyılmaz, nakta, yeşilçingene hariç

Kahve falında önerebileceğiniz kimler var kızlar? Bazılarını denedim iyi olanlar var farklı birine atmak istiyorum bu sefer
Taraca, banuyılmaz, nakta, yeşilçingene hariç
Burada chitrayi ve yuleyi begeniyorlar genelde dediklerinin disinda
Benim de sana bir sorum olacak.
Banu ve nakta nasildi sence

Gerçekten cok sevindim falının tutmamasına allah mutlu etsin canım
Kimii önerirsiniz acaba o zaman artık ortalama birine bile fal atabiliriim maksat o krediyi bitireyim

çok teşekkür ederim umarım hepimiz mutlu mesut oluruz. Yani bana tutturanlar Chitra, Nakta, Nehir, Sezgi, Peralina aşağı yukarı Geysu da iyiydi. onun dışında pekte analiz yapmadım geriye dönük çok falım var ama aklımdakiler bunlar.

Burada chitrayi ve yuleyi begeniyorlar genelde dediklerinin disinda
Benim de sana bir sorum olacak.
Banu ve nakta nasildi sence
Banuyu başta beğenmiştim an için yaptığı yorum inandırıcı gelmişti. Sonrasında okudum çünkü teyit ettim söylediklerini öyle değilmiş ve gelecek de tutmadı. Nakta banuya göre daha iyiydi anı iyi yorumladı gelecek daha beklemede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…