- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.001
peki peralina nasıl onada yolladım ama kararsızım.Bence Geysu. Anda iyi Geysu
Peralina’ya baktıramadım daha geçen attığımda iade etti iki defa kartları sevmeyip atmıştım. Bu hafta yollayacağım ona yine o yüzden hakkında bir şey diyemeyeceğim.peki peralina nasıl onada yolladım ama kararsızım.
Yeşilcingeneye 7 ay önce bakmıstım bana 10 ay vade verdi yine sormak istiyorum gelisme var mı ama kararsızım
hayatıma yeni birisi olucak mi diye sorucaktım:/Peralina’ya baktıramadım daha geçen attığımda iade etti iki defa kartları sevmeyip atmıştım. Bu hafta yollayacağım ona yine o yüzden hakkında bir şey diyemeyeceğim.
Yesilcingene’nin vadesi var daha bende.
Nakta’ya atabilirsin eğer ilişki durumuysa ben onu beğeniyorum
O zaman attığın kişileri bekle bence. Peralina’yı bende merak ediyorumhayatıma yeni birisi olucak mi diye sorucaktım:/
şimdi yeşilcingeneye baktıgımda adam baya uzun yazmış sendede öyledir ama içime pek sinmedi yani bilemedim vallah sende nasılO zaman attığın kişileri bekle bence. Peralina’yı bende merak ediyorum
Dün online görmüştüm sana çıkmiş miyfi ?chitra giriyormu sisteme
Dün online görmüştüm sana çıkmiş miyfi ?
Bende kısaydışimdi yeşilcingeneye baktıgımda adam baya uzun yazmış sendede öyledir ama içime pek sinmedi yani bilemedim vallah sende nasıl
Tespitleri güzel ben beğendim ama sonuç için birşey diyemiyorum.Binnaz da Merve katre olarak kullanıyor ve daha aktif tellwe’ye göre istersen ordan baktırabilirsin.Evremdamla’nın çıktığı kişiler oldu burada. Ben bir hafta beklemiştim gelmeyince çekmiştim falımı uzakta görünüyor şu an
Ben uzun zaman önce baktirmistim vadesi tutmuştu. Iyiydi yanitutankammon’a fal baktıran oldu mu kızlar?
Banu dan forumda ilk söz eden bendim ama o sıra Vip dahi değildi. İlk baktıgı fallarda inanılmaz nokta atışları oldu ama daha çok önemsiz konularda kendi öngörüleri oldu genelde, önemli sayılabilecek bir kaç konu da oldu arada farklı zamanlarda ama artık seri bakarak eski gücünü mü desem sihrini mi desem yitirdi sanki... ve ben de memnun değilim eskisi gibi.Banuyu başta beğenmiştim an için yaptığı yorum inandırıcı gelmişti. Sonrasında okudum çünkü teyit ettim söylediklerini öyle değilmiş ve gelecek de tutmadı. Nakta banuya göre daha iyiydi anı iyi yorumladı gelecek daha beklemede
Ayy orada daha pahalıTespitleri güzel ben beğendim ama sonuç için birşey diyemiyorum.Binnaz da Merve katre olarak kullanıyor ve daha aktif tellwe’ye göre istersen ordan baktırabilirsin.
Çıkmadı söyledikleri patladı bende.Evremdamlaya baktırıp çıkan var mı?Tespitleri ve anda iyiydi.Ama 2 ay vade verdi.10 gün geçti.Siz de çıkan oldu mu acaba?
Onu deneyeyim bir akşam o zaman. Sağol canımBen uzun zaman önce baktirmistim vadesi tutmuştu. Iyiydi yani
inşallah memnun kalırsın canımOnu deneyeyim bir akşam o zaman. Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?