tellwe.com'da bakılan fallar!

Ayy orada daha pahalı buradada üyeliği var dedi birkaç üye o yüzden de biraz soğudum ondan
O değil de asıl 2 ay önce tüm forum karıştı onun yüzünden. Ve birçok üye foruma girmiyorlar o günden sonra. Bir süre ben de girmedim hiç içimden gelmedi ama daha sonra inadına düşündüklerimi yazacağım dedim ve geri geldim...

tutankammon’a fal baktıran oldu mu kızlar?
Ben baktırmıştım ancak hiç memnun kalmadım, hisli birisi olduğunu düşünmüyorum, kartların anlamını söyledi daha çok ve benim anlattıklarımdan yola çıkarak yanıtladı, hiç memnun kalmadım, tavsiye etmem

Neredeyse çoğu falcıya fal atıp beş yıldız veren üyeler var isimleri karamkaram , babamcokkızar,hannan adı aklımda kalanlar, bu kişiler bi yorum yazsalar falcılar hakkında ki gerçek kişilerse tabi
Aynen, whiteangelsmall ve berf te var bunların arasında ama dediğin gibi fake olduklarını düşünüyorum ben de: şöyle ki: tellwe 5 örnek fal gönderiyormuş yorumcu olarak hesap açtıranlara, bu kişiler ya tellwe çalışanı ve bu ilk fallardan veya çalışana verilen free üyelik gibi farklı bir durumdan yararlanıyorlar. İnsan her yeni açılan hesaba baktırıp 5 yıldız mı verir, test yorumları atıyorlardır bence...

Imaginedreamss, Medyumeda ve Medyumtugce hepsi aynı kişi ve bence tırt.

Kızlar sadece gerçekler ve ya esrarengizler den yorum alan varmı?Ozellikle sadece gerçekler ona atmak istiyorum.
Bunlar daha önce sözünü ettiğim aynı kişi veya kişilerce yönetilen büyük bir falcı grubuna dahil olan isimler:
Ayselfalcı, sadecegercekler, esrarengizler, hayatınyolunda, gulhadiyezade, yeteratarlı, benbillur, fallarkraliçesi, efsunine, falcıayten, mercanteyze, gaiptensesler, okaliptus49, agnora, defnesen, geleceginsifresi, falcananay, sultanfalcı, kıymetabla, kaderabla, filizabla...
Bu isimlerin eksiği var fazlası yok.

Son düzenleme:
Yani çete gibi biseymi bunlar?Çok teşekkür ederim uyariniz için.

Imaginedreamss, Medyumeda ve Medyumtugce hepsi aynı kişi ve bence tırt.
Bir ekleme yapiyim ben de,ilmarregamm adlı falci,saatlerce bekletti beni birinci sırada gozukmeme rağmen,hadi eyvallah bekledim ki normalde hiç beklemem,geri çekerim falı.Ne dese beğenirsiniz,şu anda kus olduğum birisi hakkında bana büyü yaptirdigini felan iddia etmiş şok oldum resmen,bu çok çok büyük bir itham ve asla inanmıyorum buna,sadece moralini alt üst etti

banuyuda geri çektım begenmeyenı olduğu için içime sinmedi...şimdi kredim kaldı baktıracak kımseyı bulamıyorum...yok mu cıkan eden biri :)

kızlar bu arada aşağı doğru inip eskı fallarımı tekrar okumayı akıletmemiştim.5 ,6 senedir ara arabaktırırdım tellwede.öncelikle fal tarıhlerı yazmıyor gecen yıl 2 yıl once falan yazdıgından cok saglıklı analız edemedım.
akrepgöz sevgilinle olmayacak demiş1,2 sene evvel evet olmadı ayrıldık ama ardından yakın vadede bir ilişki demiş tutmamıs.
taraca:erkek arkadasımla olmayacgını bılmıs ve 1 2 sene önceki falda 2019 hazıran gibi evleneceksın demiş kısıyı tarıf etmıs henuz bir ilişkim yok fakat nıyeyse inandırıcı geldı :)
yeşilcıngene:erkek arkadasımdan ayrılacagımı bilmiş ama 2017de evlenıyorsun demiş :)

Ay gulhadiyazadr mi bisi vardi arta kalan parami oylesine atmistim bu kadar mi sacma bir fal bakilir hem upuzun yazmis hemde icerik sacmalik dolu nese bidaha tellweye bulasmam

banuyuda geri çektım begenmeyenı olduğu için içime sinmedi...şimdi kredim kaldı baktıracak kımseyı bulamıyorum...yok mu cıkan eden biri :)
Tellwe de hesabimi tutma sebebim Banuyilmaz, her hafta yorum aliyorum ve biliyor bana, kisa bakiyor ama ben biraz sik baktirdigim icin olabilir cok degisik seyler soylemese de merak ettiklerimi oreniyorum, yanilmadi. ILk fali hatta nokta atisli bildigi seyler olmustu diger falcilarin goremedigi ve soka girmistim. tavsiye ediyorum fiyati ygun oldugu icin ama evet herkes begenmiyor, bazilarindan da enerji alamadigi icin iade edip canli fala cagiriyormus, beni hic cagirmadi.
Ben Chitra yesilcingene, nakta, yulee ve geysuya da atmistim geysu ne ani ne gelecegi bilemedi, chitra uzun ozenli bakmis ama net bir sey soylemedi ve nokta atisi vs hic yoktu ongorusu de cikmadi, yesilcingene de karsi tarafin karakterini az cok bilmis ama bariz goremedigi seyler vardi gelecek bir sey dememisti, yulee bakim tarzini sevmiyorum aslinda hisleri olan biri bence bir iki bildigi sey oldu ama sorulara ozensiz donuyor ve cok veremiyor kendini fala, nakta kotuydu cok alakasiz seyler de soyledi ve enerjisini sevmedim. Biriyle sadece 1-2 defa daha goruseceksiniz dedi mesela Nakta, sonrasinda defalarca gorustuk hala da gorusuyoruz.

Banu yilmaza katina atmistim ama karsi tarafin durumu kotuymus diye iade etti. Mum ve su fali yada canli fal gonder dedi. Mum ve su fali attim bakalim ne diyecek
mum ve su fali ben de atmistim ona ama bana katinada soylediklerine benzer birazcik daha detayli bakmisti, aslinda katina atsam yeterliymis demistim sonrasinda. Geldi mi falin peki, bildigi seyler oldu mu?

Merhaba arkadaşlar, Banu yilmaz falimi iade etti ..bence bizde falcilara düşük verdiğimizde onlarda bize düşük veriyorlar.enerji falan hikaye. Düşük puan kaygısı hepsi.yine Ayevii puan kaygısını fazlaca yaşayanlardan biri. Zaten duvarindaki çoğu yorum tam dediğin tarihte çıktı. Açıkçası hep bir ağızdan yazılmış yorumlar.ben baktirdim kendisine ama öyle abartildigi gibi biri değil. Hayir yani birsey yazdıgida yok iki üç tarih dışında. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…