- 29 Aralık 2016
- 357
- 390
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.021
Ya evet ama sonuçta bunu yapan çok kişi var bilmediğimiz.Aslın da önemli olan falımızın yorumu diye düşünüyorumAyy orada daha pahalıburadada üyeliği var dedi birkaç üye o yüzden de biraz soğudum ondan
Ne zaman baktırmıştınız Peki?Sanırım bende de patladı sonuç.:)Çıkmadı söyledikleri patladı bende.
3 ay önce baktırdım söylediği hiçbir şeyi yaşamadım.Ne zaman baktırmıştınız Peki?Sanırım bende de patladı sonuç.:)
Anladım.Bende yaklaşık 2,5 ay önce3 ay önce baktırdım söylediği hiçbir şeyi yaşamadım.
O değil de asıl 2 ay önce tüm forum karıştı onun yüzünden. Ve birçok üye foruma girmiyorlar o günden sonra. Bir süre ben de girmedim hiç içimden gelmedi ama daha sonra inadına düşündüklerimi yazacağım dedim ve geri geldim...Ayy orada daha pahalıburadada üyeliği var dedi birkaç üye o yüzden de biraz soğudum ondan
Ben baktırmıştım ancak hiç memnun kalmadım, hisli birisi olduğunu düşünmüyorum, kartların anlamını söyledi daha çok ve benim anlattıklarımdan yola çıkarak yanıtladı, hiç memnun kalmadım, tavsiye etmemtutankammon’a fal baktıran oldu mu kızlar?
Aynen, whiteangelsmall ve berf te var bunların arasında ama dediğin gibi fake olduklarını düşünüyorum ben de: şöyle ki: tellwe 5 örnek fal gönderiyormuş yorumcu olarak hesap açtıranlara, bu kişiler ya tellwe çalışanı ve bu ilk fallardan veya çalışana verilen free üyelik gibi farklı bir durumdan yararlanıyorlar. İnsan her yeni açılan hesaba baktırıp 5 yıldız mı verir, test yorumları atıyorlardır bence...Neredeyse çoğu falcıya fal atıp beş yıldız veren üyeler var isimleri karamkaram , babamcokkızar,hannan adı aklımda kalanlar, bu kişiler bi yorum yazsalar falcılar hakkında ki gerçek kişilerse tabi
Imaginedreamss, Medyumeda ve Medyumtugce hepsi aynı kişi ve bence tırt.Kızlar bu imanedreamss'a fal baktiran oldu mu?Sürekli aktif gözüküyor,bir kaç kez fal attım ama bakmadığı için geri çektim.Surekli falda üç beş falı var olarak gözüküyor ama baktığı fal sayısı hiç değişmiyor ve duvarında iki üç yorumdan başka bir bilgi yok.
Bunlar daha önce sözünü ettiğim aynı kişi veya kişilerce yönetilen büyük bir falcı grubuna dahil olan isimler:Kızlar sadece gerçekler ve ya esrarengizler den yorum alan varmı?Ozellikle sadece gerçekler ona atmak istiyorum.
Yani çete gibi biseymi bunlar?Çok teşekkür ederim uyariniz için.Bunlar daha önce sözünü ettiğim aynı kişi veya kişilerce yönetilen büyük bir falcı grubuna dahil olan isimler:
Ayselfalcı, sadecegercekler, esrarengizler, hayatınyolunda, gulhadiyezade, yeteratarlı, benbillur, fallarkraliçesi, efsunine, falcıayten, mercanteyze, gaiptensesler, okaliptus49, agnora, defnesen, geleceginsifresi, falcananay, sultanfalcı, kıymetabla, kaderabla, filizabla...
Bu isimlerin eksiği var fazlası yok.
Bir ekleme yapiyim ben de,ilmarregamm adlı falci,saatlerce bekletti beni birinci sırada gozukmeme rağmen,hadi eyvallah bekledim ki normalde hiç beklemem,geri çekerim falı.Ne dese beğenirsiniz,şu anda kus olduğum birisi hakkında bana büyü yaptirdigini felan iddia etmiş şok oldum resmen,bu çok çok büyük bir itham ve asla inanmıyorum buna,sadece moralini alt üst ettiImaginedreamss, Medyumeda ve Medyumtugce hepsi aynı kişi ve bence tırt.
Benim vadeye ortalama 15 gün var..Çıkmadı söyledikleri patladı bende.
Ay gulhadiyazadr mi bisi vardi arta kalan parami oylesine atmistim bu kadar mi sacma bir fal bakilir hem upuzun yazmis hemde icerik sacmalik dolu nese bidaha tellweye bulasmamBunlar daha önce sözünü ettiğim aynı kişi veya kişilerce yönetilen büyük bir falcı grubuna dahil olan isimler:
Ayselfalcı, sadecegercekler, esrarengizler, hayatınyolunda, gulhadiyezade, yeteratarlı, benbillur, fallarkraliçesi, efsunine, falcıayten, mercanteyze, gaiptensesler, okaliptus49, agnora, defnesen, geleceginsifresi, falcananay, sultanfalcı, kıymetabla, kaderabla, filizabla...
Bu isimlerin eksiği var fazlası yok.
Tellwe de hesabimi tutma sebebim Banuyilmaz, her hafta yorum aliyorum ve biliyor bana, kisa bakiyor ama ben biraz sik baktirdigim icin olabilir cok degisik seyler soylemese de merak ettiklerimi oreniyorum, yanilmadi. ILk fali hatta nokta atisli bildigi seyler olmustu diger falcilarin goremedigi ve soka girmistim. tavsiye ediyorum fiyati ygun oldugu icin ama evet herkes begenmiyor, bazilarindan da enerji alamadigi icin iade edip canli fala cagiriyormus, beni hic cagirmadi.banuyuda geri çektım begenmeyenı olduğu için içime sinmedi...şimdi kredim kaldı baktıracak kımseyı bulamıyorum...yok mu cıkan eden biri :)
mum ve su fali ben de atmistim ona ama bana katinada soylediklerine benzer birazcik daha detayli bakmisti, aslinda katina atsam yeterliymis demistim sonrasinda. Geldi mi falin peki, bildigi seyler oldu mu?Banu yilmaza katina atmistim ama karsi tarafin durumu kotuymus diye iade etti. Mum ve su fali yada canli fal gonder dedi. Mum ve su fali attim bakalim ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?