tellwe.com'da bakılan fallar!

Medyum çetin ismi burda geçince,yorumları okumak için duvarına bakayım dedim ama tüm fallarını da silip, gitmiş.. Neden acaba..

Boşver bişey kaybetmedin. Çok emin konuşmuştu biten bişey yok, hala seviyor demişti bana. Seven adam nerde yaşadığını gizler mi! (adresini değil, bildiğin yaşadığı şehri gizliyor herif)

Bu arada patlama noktama gelmeden evvel SedefGediz'e evlilik, Lydian'a da astroloji atmıştım. İkisi de evlendirdi Yani bu falcılar hissettikleri için değil, 5 puan almak için pembiş tablolar çiziolar. O kadar fal baktırdım, ''pembe tablo çizmeyi severim'' die açık açık itiraf eden bir RezzanAbla'yı gördüm. Fallara harcadığımız parayla neler yapardık bee

Ah şu ümit etmek yok mu.. Bu bitiriyor bizi işte..
Lydian'a kahve atmıştım 5 TL iken, Tarih istediğim için astrolojiye gel dedi ama yine de, tarih vermeye çalışcam dedi, iyi biri,çok kısa net konuşuyor ve 25 mart-nisan 5 Nisan idi, tarih tutmadı ama belki sarkar uzar bilemiyorum.. Bir de bir arkadaşınla yüzleşme olacak dedi,hiiçç ihtimal vermedim, çünkü kırılsam bile söylemeyen tiplerdenim,ama çok ilginçtir bu oldu, bir olay sonrası,kız arkadaşıma,bir konuda yanlış yaptığını söyledim yüzüne kırgınlığımı belirttim..
Tarihi geçtim dönecek diyenler tuttursa o da yeter ama hep diyorum pembe tablo için yalan söyleyerek,kul hakkına giriyorlar..

Sürekli yolluyorsan,dedikleri çıkıyor mu? Nasıldı sende? Bende göndermek istiyorum,o yüzden sordum canım

canım medyumcetin sanırım bende yorum aldım ondan asla aramaz iletişim yok hiç bir şekilde dedi ve ben iletişim olacak mı diye sormamama rağmen öyle dedi fal yorumundan 4 yada 5 saat sonra asla aramaz dediği kişi aradı yani çok bişey kaybetmedin :)

zpeki sizin duruma ne demisti, nasil sonuclanacagini soyledi? Ben de yorum aldim dun anda bildigi seyler oldu soyledigi bir sey var oluru yok gibi ama degisik geldi yorumu merak ettim o yuzden.

zpeki sizin duruma ne demisti, nasil sonuclanacagini soyledi? Ben de yorum aldim dun anda bildigi seyler oldu soyledigi bir sey var oluru yok gibi ama degisik geldi yorumu merak ettim o yuzden.

yok ne geçmişi ne anı bilemedi sorduğum sorudan beklenti içinde olduğumu felan sandı sanırım öyle yorum yaptı ama ben başka bi kadınla değil nişanlılık sevgili bile olsaydı onla görüşmezdim evet ılımlı sakin bir insan olabilirim ama araya başka bir kadının varlığı girdiği an benim için dönüşü olmaz bana yapılmasını istemediğim şeyleri bi başkasına asla yapmam medyumcetin sanki ben onu bekliyormuşum geri dönsün istiyormuşum gibi yorum yaptı tamamiyle yanıldı şeytana sarılırım onun yerin aşkından ölsemde onun daha benim hayatımda yeri yok bana diyorki medyumcetin bekleme bu sana dönmez asla aranızda iletişim bile olmayacak birdaha birbirinizi görmeyeceksiniz dedi ve dediklerinin hepsi patladı ..

Anladim. Iste konuyla ilgili fal attigin icin beklentide oldugunu dusunmus olabilir. Peki sen bu nisan olayindan sonra Elfin veya Doga'ya hic fal attin mi? bu olaydan sonra da hala geri gelecek mi derler onu merak ediyorum cunku ikisi de sana olumlu yorum yapiyordu.

yok canım atmadım ikisinede çünkü eskisi geri gelecek diyecekler bunu bildiğim için atmıyorum onlara aslında doğaya atıp nişanlandı desem ama benle değil desem diye düşündüm ne diyecek diye merak etmedim diyemem, ben konu ile ilgili fal atmadım canım eskisi dönecek demesin diye yeni birisi ne zaman hayatıma girecek diye sordum hatta :)

Evet ben fallar cikmayinca atip soylemek istiyorum nedense :)) E var miymis yeni birisi medyumcetin'e gore?

Kuzum tarihlere takılma, ben bu hatayı geçen sene YAPTIM..Falcılar tarih verirdi bende deli gibi beklerdim kendi ellerimle de bazen bozardım olacak olsa bile. Net tarih verenler bazen kiminde çıkıyo ama..Fazla takılmamak lazım. Bana net tarih veren yorumculardan kaçıyorum artık. Hiç unutmuyorum 2 yorumcu tarih vermemişlerdi olmayan bi tarihi veremem demişti hata biri, fal 4 ay sonra çıktı. Uzak oldu ama çıktı bende beklentiye girmedim.
Canım boşa yanmasın diyorum artık.

Evet ben fallar cikmayinca atip soylemek istiyorum nedense :)) E var miymis yeni birisi medyumcetin'e gore?

varmış varmış ama 2019 da ya gencecik kadınım 2019 a kadar kaç kişi gelir görüşmek ister bunu bile mantıksal düşünüp yanıtlamamış .. bende ara ara aklımdan geçiriryorum atsammı diye fal hani ne oldu dediğiniz gibi çıkmadı tahmin bile edemediniz gibi oldu diyesim var :)

Sana yüzde yüüüüüüüz katılıyorum! Bende geçtim bu yoldan, sonra kendimizin farkında bile kalmıyoruz. Ellin dengesiz oğluna yanıyoruz, halbuki etrafımızda bize daha fazla değer veren bir erkek dolaşır. Onu gözünüz bile görmez, çünkü biz en dengesiz insanı bekleriz.
Ayıp ettin canım buluruz öyle birini sana

bende Türk olmayanından istiyorummmm kızlar gerçekten haklısınız Türk erkekleri ile olmuyorrr..

Aynen daha 2018'e yeni girdik:) Bence de atmalisin birine tekrar sadece nasil tepki vereceklerini merak ediyorum, u donusu mu yoksa daha once soylediklerini mi savunurlar acaba? Benim bugune kadar aslinda senin durumunda oldugu gibi tamamen patlayan falim olmadi (bu iki yorumcu icin soyluyorum), her defasinda elfin de doga da mantikli seyler soyledi ve yakin gelecek soyledikleri sekilde oldu. Elfin biraz daha net bir sonuca bagladi bakalim o patlarsa patlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…