tellwe.com'da bakılan fallar!

kızlar falcı kalmadığından benim icime sinen iki kisi kaldı arasında kararsızım perseis mi yule mi? Perseisin bi konu hakkında bana verdiği vadeye henüz var ama anı iyi güzel bilmiş. Cok severim kendisini. Yuleye bir kere baktırmısım daha genel bakmıs ama nokta atısları varmıs. Yakın tarihte bu ikisinin ilişkisi devam edicek demiş sordugum insanlar icin gercekten dediği gibi ilerliyor süreç.

Kizlar Medyumcetin'e fal atmistim iade kredi icin oylesine ama sasirtti beni. 8 tl katina cok detayli uzun ve bildigi seyler oldu ongorulerini bilemiyorum olur mu 2-3 aylik bir surec var ama ben sevdim tarzini ozenli bakiyor ve gun icinde bakti sordugum soruya da aninda tek tek cevap verdi.

Kızlar banuya fal atmayı düşünüyorum ama hep canlı fala mı yönlendiriyor canlı fal istemiyorum nasıl baktiriyorsunuz

Sırf bu bilgileri paylaşmak için üyeliğimi yeniden actırdım ama bu mesajdan sonra yazmayacagım. Cıkan fal haberi ve falcı degerlendirmesi ile geldim: Aslında en en basta SELİZAY'ı anmadan gecemem onun bana verdiği tüm tarihler cıktı ve aynı sey bu olayda da oldu. Insan olarak da baskaydı Selizay.

Ilk falcı, FALCI NURSELİ: Bu kadın su an yasadıgım durumun mimarıdır diyebilirim. Ilıskımdeki en son bitişten sonra Ekımde ılk fal attıgmda ısrarla NISAN dedı ve sakın bu adama ters davranıp kapını kapatma dedi. Ocakta baska hesaptan attıgımda yıne aynı dogrultuda fal baktı,yıne uyardı geldıgınde sakın tersleme ılk kapı martta açılacak ama asıl nısan dedı....Ve evet ben falcı tavsıyesı dınledım cunku karsımdakı adam duygularını cok zor acan bırı,actıgı anda ben gecmısın tum kınını kussam....,terslesem....Nurseli haklıydı, sordugum kişi beni de kendini de rahatsız etmemek için uzaklaşırd anında...... VE Nurseli artık tellwde yok,defalarca burdan 1 arkadasımla fal attık ama donmedı......

2-SEDEF-CELİK: Martta telweye yenı geldıgnde fal attm 2 tane. Zamanı ve gıdısatıyla su ana dek ne dedıyse oldu,ne surede iletişim olacak,ilk nasıl konusulacak,ılk gorusme nasıl olacak hepsını bıldı. Daha da dedıklerı var ama çıkması için zamanı var.Yıne 1 arkadasıma onerdım o da baktrdı ama o cok memnun kalmamıstı,enerjı meselesı sanırım bende yuzde yuz tuttu:)

3-LYDIAN: Bu kadın ilgingç biri. Kendim için,sorduğum kişi için yıldızname baktrdm. Bariz günü gününe tarih verdi ve cıktı hem o konuyla ılgılı hem aılesel.Baska hesaplarımdan da attm yıne tutarlıydı.Ama zamanına mı denk gelmek lazım bılmıyorum. Vip ıken 7 tllik fala 8,5 dakıka yorum yapmıslığı olan kadın vipplus oldugunda 25 kredılık fala zor bela 5 dk. baktı. Durumumun ılerleme seklını en guzel bılenlerden bırı ama tavsıye ettıgm arkadaslarımdan kımı begendı kımıne 3 dakıkalık yorum gonderdı. Bıraz DUZ bırı,hanı allayıp pullayıp, uzatarak yorum yapmıyor.2 cumlelık bırsey gorduyse dan dıye 2 cumle olarak yorumluyor.Halıyle bu durum çogumuz ıcın ılgı cekıcı olmayabılır.

4-SARDUNYA -CHITRA-PERALINA-LIMONCICEKLERI-MEDYUM NADYA-YULE.,NURGAMZE Yetenek konusunda bence dıkkate deger falcılar,hıc bos degıller. Sardunya konusunda not olarak belırteym çok uzun yazmaz,olumsuza olumsuz der,net tarıh vermez,ılk falı cıktı 2. falı için yaz icin dediği seyler var,beklıyorm ama bazı seylerın sırasını bılemedi...O kadar kusur kadı kızında da olur.10 tl verıp durust,iyi fal yorumu ıcın gayet ıyı

5-ONLAR:Kacıranlar kendılerını yerden yere vursun:) Adam gercekten su falı bakıyor,şok olmustum yazdıklarını okuyunca,sankı oturup ızlmiş gibiydi.Gelecege daır 1 sey dedı ve oldu.

AAA VE .......BERGUZAR.......Olamaz oyle 1 fal,defalarca okudum.An,gecmiş-gelecek HEPSİ TUTTU VE CIKTI. Ve bu kadın artık yok. Kımbılır sıte sahıplerını dınlemedıgı,onune gelene masal anlatmak istemediği,durustlugunden taviz vermediği için hesabını silmiştir. O nasıl bir faldı öyle yılların fal oscarını direk ona verirdm.

ÇOK UNLU VE HIC BILEMEYENLER:

1-YESİLCINGENE....Telweye ılk geldıgınnde de olmamıstı,yenıden deneyeyım dedım.....Burda denılenleron ABARTMA KISMI oyle dogru kı...Sordugum adamı bilmesem....Çıktımı...:)

2-Maılle bakan Derın: Çok kotu değil ama 50 tl asla etmez, 5 tlye daha ıyı yorumlar aldm..
3-Mavilena.......keske forumu okusaymısım....
4-Banu Yılmaz....
5-Medyumzagnoz
6-Ecem23

Bızım kızlardan da @gelpisipisipisii :) Canımıniçi:)

Yenilerden de Azize Arkan ile Yıldızlagelen'i begendm ama begenmeyen de olmus yormlarda. Benden bu kadar

Banunun falı geldi, keşke iade etseydi de bakmasaydı, hayatımda aldığım en kısa ve en özensiz faldı. Ve saydım cümleleri mailimde. Başka bişey ekleyemiyorum. İade isteyeceğim. Halden anlarım hastası var ama yorumlamasaydı daha iyiydi.
Asla durduk yere düşük puan vermem ama şaka gibi bi yorum geldi

medyumcetin e gonderim yorumum geldı. Allah ım nasıl cıcı bır ınsan tonla soru sordum hepsini de cevapladı. kesinlikle fal yardırın bu adama. ben kefılım. önerenler ne de ıyı etmıs onermıssınız. bayıldı m kacırmayın kızlar. adama helal olsun beeeeee

Di mii? ben de begendim. Fal tutsun tutmasin onemli olan tarzi uzun bakiyor fal ihtiyaci karsilaniyor hic degilse:) Sana bildikleri oldu mu peki?

yenilerden çok hoşlanmadım ya ben tellwe den
serüven yada akrepgöz uzun vadede çılan oldu mu kızlar ikiside agız birligi etmiş gbi aynı şeyleri soylemiş ler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…