- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.701
Meryemabla mı canım?Kızlar Meryem ablanın falı bende çıktı haberiniz olsun, saçma sapan diye doğru düzgün okumadım o gün ancak dediği 2 şey çıktı
Beni hic yonlendirmedi canliya ama bazilarini yonlendiriyor. Bu ara az giriyor ve cok sira olusmus o yuzden beklemek zorunda kalabilirsin normalde gun icinde bakiyordu.Kızlar banuya fal atmayı düşünüyorum ama hep canlı fala mı yönlendiriyor canlı fal istemiyorum nasıl baktiriyorsunuz
Umarım beni de yönlendirmezBeni hic yonlendirmedi canliya ama bazilarini yonlendiriyor. Bu ara az giriyor ve cok sira olusmus o yuzden beklemek zorunda kalabilirsin normalde gun icinde bakiyordu.
Evet canımMeryemabla mı canım?
nefertitiye ben baktırdım. uzun bakmıyor şok edici de değil falı ortalama. Baktırmasan da olur türlerdenYıldızlageleni bende merak ediyorum ama burada yorum olmadığı için denemedim hiç. Birde Nefertiti
İyi o zaman hiç bulaşmayayım. Sağol canım :)nefertitiye ben baktırdım. uzun bakmıyor şok edici de değil falı ortalama. Baktırmasan da olur türlerden
Yıldızname’deydiNerdeydi bergüzar? Tellwede mi?
Offf kaçirdim ya.Onlar isimli falciya da atmiştim çok sira vardi geri çektimYıldızname’deydi
Onlar kapatmış sanırım fal gönderimini bende baktımda boş sayfaOfff kaçirdim ya.Onlar isimli falciya da atmiştim çok sira vardi geri çektim
Di mii? ben de begendim. Fal tutsun tutmasin onemli olan tarzi uzun bakiyor fal ihtiyaci karsilaniyor hic degilse:) Sana bildikleri oldu mu peki?medyumcetin e gonderim yorumum geldı. Allah ım nasıl cıcı bır ınsan tonla soru sordum hepsini de cevapladı. kesinlikle fal yardırın bu adama. ben kefılım. önerenler ne de ıyı etmıs onermıssınız. bayıldı m kacırmayın kızlar. adama helal olsun beeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?