tellwe.com'da bakılan fallar!

ellynore a ne diyosun kısa mı bakıyor

sardunya icin cok kısa bakıyor demişlerdi
Sardunya tek konu üzerine bakiyor,yani öyle uzun uzadıya bakmiyor.Zaten çoğu falcı canım,birtanem le şişirip duruyor falı,Sardunya net biri bence,ben de de çok iyi nokta atışları oldu.Ama herkeste aynı etkiyi gostermeyebilir tabi ki.

xöylediklerinden ellynore aklıma yattı biraz bu konuda yorumunu bekliyorum

Canım hisli bir falcı gibi. Uzun uzun bakmıştı bana. Bazı bildiği yerlerde oldu ufak tefek. Analizler konusunda özellikle iyiydi. Sonucu ama söyleyeme şu an mayıs ayı dedi çünkü o
Anladim canim ne fali baktirmistin? Denesem mi bilemedim kararsiz kaldim.

Hayat Haritası baktırdım canım. Ucuz olsa dene derim hemende biraz tuzlu Ayevi bilemedim o yüzden
Anladim simdi enerjimiz uyusmadi deyip iade etme durumu olursa tellwede baska merak ettigim de yok kalirim krediyle belkei katina atabilirim ama biraz daha inceleyeyim onu ben :)

gönderdim sana özelden hiç olmazsa tarzını görmüş olursun .. banu yılmaz ı beğenen fazla o konuda bişey diyemiyorum
luciferr canim bana da atabilir misin ayevii nin baktigi fali? Ben de cok kararsizim biraz okudum cok begenen olmus cunku, fiyatlari da oldukca yuksek. Sen ne fali atmistin ona bir de?

Anladim simdi enerjimiz uyusmadi deyip iade etme durumu olursa tellwede baska merak ettigim de yok kalirim krediyle belkei katina atabilirim ama biraz daha inceleyeyim onu ben :)
İade hakkın varsa dene canım. Çok yorum var çok iyisin, dediklerin çıktı vs.. diye ama reklam mı gerçek mi o yorumlar bilemiyorum

İade hakkın varsa dene canım. Çok yorum var çok iyisin, dediklerin çıktı vs.. diye ama reklam mı gerçek mi o yorumlar bilemiyorum
Iste ben de emin olamadim gercek mi diye. Iade hakki var mi tellwede? Yorumcu sadece iade edebiliyor diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…