- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #21.821
ellynore a ne diyosun kısa mı bakıyorBen çok taze yeni birisi gelmiş ona baktirdim,artık bir beklenti içine girip atmıyorum.Bes kredm vardı oylesine attim ama sasir
Yok canim baktirmadim,Tarot pek ilgimi cekmiyor o yüzden hep kahve atiyirum.Ama Tellwe de ki en begebdikkerimi sorarsan Sardunya,Ellynore,Yiramir,Medyum Cetin ve Parlakzel.Yani bana göre on krediden fazla verip hic birine baktirmam çünkü hepsi aynı palavralari sallıyor sonuçta.
Sardunya tek konu üzerine bakiyor,yani öyle uzun uzadıya bakmiyor.Zaten çoğu falcı canım,birtanem le şişirip duruyor falı,Sardunya net biri bence,ben de de çok iyi nokta atışları oldu.Ama herkeste aynı etkiyi gostermeyebilir tabi ki.sardunya icin cok kısa bakıyor demişlerdi
xöylediklerinden ellynore aklıma yattı biraz bu konuda yorumunu bekliyorumSardunya tek konu üzerine bakiyor,yani öyle uzun uzadıya bakmiyor.Zaten çoğu falcı canım,birtanem le şişirip duruyor falı,Sardunya net biri bence,ben de de çok iyi nokta atışları oldu.Ama herkeste aynı etkiyi gostermeyebilir tabi ki.
Ellynore çok kısa değildi ben de ama gerçekten özenli bakıyor ve fal sonrası sorularını aynı özenle cevaplıyor.ellynore a ne diyosun kısa mı bakıyor
gönderdim bakarsa buraya yazarım sizeE
Ellynore çok kısa değildi ben de ama gerçekten özenli bakıyor ve fal sonrası sorularını aynı özenle cevaplıyor.
Ellynore da bana iade etmişti enerji alamadığı için.gönderdim bakarsa buraya yazarım size
Serüven’e bir kere fal attım ben ama iki gün bekletince geri çekmiştimSerüven kitap falı k ur an değil deilmi bazı hocalar kitap açtım der ya hani
zannetmiyorum. zaten Seruven bana bir fal atmisti resmen sallamasyon. Hic bir sey bilememisti kesinlikle hisli bir falci falan da degil bence.Serüven kitap falı k ur an değil deilmi bazı hocalar kitap açtım der ya hani
Canım hisli bir falcı gibi. Uzun uzun bakmıştı bana. Bazı bildiği yerlerde oldu ufak tefek. Analizler konusunda özellikle iyiydi. Sonucu ama söyleyeme şu an mayıs ayı dedi çünkü oKizlar su ayevii biliyor diye cok yazan olmus anlayamadim acaba iyi mi degil mi.
Anladim canim ne fali baktirmistin? Denesem mi bilemedim kararsiz kaldim.Canım hisli bir falcı gibi. Uzun uzun bakmıştı bana. Bazı bildiği yerlerde oldu ufak tefek. Analizler konusunda özellikle iyiydi. Sonucu ama söyleyeme şu an mayıs ayı dedi çünkü o
Hayat Haritası baktırdım canım. Ucuz olsa dene derim hemende biraz tuzlu Ayevi bilemedim o yüzdenAnladim canim ne fali baktirmistin? Denesem mi bilemedim kararsiz kaldim.
zannetmiyorum. zaten Seruven bana bir fal atmisti resmen sallamasyon. Hic bir sey bilememisti kesinlikle hisli bir falci falan da degil bence.
Maalesef :/Arkadaşlar Fal mabedi adlı sitede sadece kredi kartıyla mı fal bakılıyor? Mobil ödeme yok mu?
Anladim simdi enerjimiz uyusmadi deyip iade etme durumu olursa tellwede baska merak ettigim de yok kalirim krediyle belkei katina atabilirim ama biraz daha inceleyeyim onu ben :)Hayat Haritası baktırdım canım. Ucuz olsa dene derim hemende biraz tuzlu Ayevi bilemedim o yüzden
gönderdim sana özelden hiç olmazsa tarzını görmüş olursun .. banu yılmaz ı beğenen fazla o konuda bişey diyemiyorum
İade hakkın varsa dene canım. Çok yorum var çok iyisin, dediklerin çıktı vs.. diye ama reklam mı gerçek mi o yorumlar bilemiyorumAnladim simdi enerjimiz uyusmadi deyip iade etme durumu olursa tellwede baska merak ettigim de yok kalirim krediyle belkei katina atabilirim ama biraz daha inceleyeyim onu ben :)
Iste ben de emin olamadim gercek mi diye. Iade hakki var mi tellwede? Yorumcu sadece iade edebiliyor diye biliyorum.İade hakkın varsa dene canım. Çok yorum var çok iyisin, dediklerin çıktı vs.. diye ama reklam mı gerçek mi o yorumlar bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?