- 16 Şubat 2018
- 458
- 797
- 18
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #22.261
Doğru düzgün yazdı bana doğru mu diye sordu. Bende evet doğru biriyle konuşuyorum, hata senden taktik istesem? Sonra ciddiye gitti konuşma, içimi dökdüm. Sen bana ne cüretle başka bi kız için tavsiye amaçlı ararsan bende başka biriyle konuşuyorum koydu mu dedim. Bundan sonra sen istediğim insan değilsin değer verdiğim bile değil arkadaş bile değil normal sosyal hesabımda kalan bir varlık. Sende yol al ben seni istemiyorum dedim. Net. Aptal olan benim kızlar niye kıymet verdim zamanında bu adama? Cevap vericem dedi ama verme dedim kapattım sohbeti.Naptin?
Doğa binnazda canım.Ben hep yeşilçingeneye atıyorum bahsetmişimdir ama bu ara sık attım. Sizin böyle iyi dedikleri çıktı diyen anlık da olur karşıdakinin içinde bulunduğunu anlatan. Doğa yazmışlar iyi diye ama bulamadım. Önerilere çok açığım
Ben ona baktırdım kahvede geçen yaz tıııırt beni yabancı sarışın bir behlülle evlendirip çocuk olacak dedi.bu arada binnazda hanzade yıldıza şubat ayında fal baktırmışım. belki o an sorduğum soru sebebiyle olumlu tablo çizmişim ama o da tamamen ordan yürümüş. gebelik ihtimalim var dedim gebesin mart nisanda evleniceksin demiş ayrıldıkbi iş durumu vardı o zaman iptal oldu, o işe de bikaç ay içinde olcak demiş. bu da burda dursun
Bende bu gece kendimi çok çaresiz hissettim. doğa ya baktırıcam ama binnaz kredi kartı istiyor bende kullanmıyorum onu çözücem bi ara az da değil 100 tl diyor ama açıkcası 20 tl lik falın en fazla yarısının tellwede falcıya gittiği düşünülürse adam 10 liraya sorduğum soruyu anlasan kafi zatenBen ona baktırdım kahvede geçen yaz tıııırt beni yabancı sarışın bir behlülle evlendirip çocuk olacak dedi.
Sonuç Behlül bihterle ben evde hahahahaha
Aynen vallahBende bu gece kendimi çok çaresiz hissettim. doğa ya baktırıcam ama binnaz kredi kartı istiyor bende kullanmıyorum onu çözücem bi ara az da değil 100 tl diyor ama açıkcası 20 tl lik falın en fazla yarısının tellwede falcıya gittiği düşünülürse adam 10 liraya sorduğum soruyu anlasan kafi zaten
kelebek doganin neleri cikti falda. bana bir iki dedigi disinda cikmadi. cocuk kizi aevmiyor yok diyor, resimlerine like atiyor. doga hala ben boyle goruyorm diyor. sormasam da bakiyor. benim falim sana cikmiyor o zmn dedi. yani ciksin isterim ama olmuyorAynen vallahben doğaya 1 ay önce baktırdım bende çıktı 3 falı haberin olsun
C corpus doğaya ilk kışın baktırdım eski erkek için gelmeyecek başka kız var dedi bana aslında bana ilk bunu dürüstçe o demiştikelebek doganin neleri cikti falda. bana bir iki dedigi disinda cikmadi. cocuk kizi aevmiyor yok diyor, resimlerine like atiyor. doga hala ben boyle goruyorm diyor. sormasam da bakiyor. benim falim sana cikmiyor o zmn dedi. yani ciksin isterim ama olmuyor
Yiramir bana bir hafta 12 gün sonra geldi galiba yanlış hatırlamıyorsamYiramir’de kaç gündür aynı sıradayım, beklemek çok zor
Oh maşallah :)) 2 gündür hiç ilerlemedi zaten sıra, bugün gelir diyodum da hafta içi gelecek galibaYiramir bana bir hafta 12 gün sonra geldi galiba yanlış hatırlamıyorsam
Bi arkadaş baktırdı sıra gelene kadar adam 4 gün sonra gelmişOh maşallah :)) 2 gündür hiç ilerlemedi zaten sıra, bugün gelir diyodum da hafta içi gelecek galiba
Hahahaha, gidenler dönüyor yiramir’in falı gelmiyorBi arkadaş baktırdı sıra gelene kadar adam 4 gün sonra gelmişfalı iade etti kız. Sen hafta içini bekle bence
Gidenler dönmediiiii bana gelmediiiii hayırlısı buymuş. Başlarına Obez taşlar düşsünHahahaha, gidenler dönüyor yiramir’in falı gelmiyor
Beklerken kartları kendi kendime yorumladım zaten
Evet arkadaşlar bu 1 rekor tebrikler9 gündür falsızım
Hades iade etmeyeydi bozulacaktı bu rekor ama vardır bir hayırEvet arkadaşlar bu 1 rekor tebrikler
Benimki de dönmüyo ya, yalnız değilsinGidenler dönmediiiii bana gelmediiiii hayırlısı buymuş. Başlarına Obez taşlar düşsün
İnşallah seninki döner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?