tellwe.com'da bakılan fallar!

Doğru düzgün yazdı bana doğru mu diye sordu. Bende evet doğru biriyle konuşuyorum, hata senden taktik istesem? Sonra ciddiye gitti konuşma, içimi dökdüm. Sen bana ne cüretle başka bi kız için tavsiye amaçlı ararsan bende başka biriyle konuşuyorum koydu mu dedim. Bundan sonra sen istediğim insan değilsin değer verdiğim bile değil arkadaş bile değil normal sosyal hesabımda kalan bir varlık. Sende yol al ben seni istemiyorum dedim. Net. Aptal olan benim kızlar niye kıymet verdim zamanında bu adama? Cevap vericem dedi ama verme dedim kapattım sohbeti.
Kimsenin kahramanı değilim. Bana gelen başka kadına alık oluyor ben ilişki koçu diiilim

Ben hep yeşilçingeneye atıyorum bahsetmişimdir ama bu ara sık attım. Sizin böyle iyi dedikleri çıktı diyen anlık da olur karşıdakinin içinde bulunduğunu anlatan. Doğa yazmışlar iyi diye ama bulamadım. Önerilere çok açığım

bu arada binnazda hanzade yıldıza şubat ayında fal baktırmışım. belki o an sorduğum soru sebebiyle olumlu tablo çizmişim ama o da tamamen ordan yürümüş. gebelik ihtimalim var dedim gebesin mart nisanda evleniceksin demiş ayrıldık bi iş durumu vardı o zaman iptal oldu, o işe de bikaç ay içinde olcak demiş. bu da burda dursun

Ben ona baktırdım kahvede geçen yaz tıııırt beni yabancı sarışın bir behlülle evlendirip çocuk olacak dedi.
Sonuç Behlül bihterle ben evde hahahahaha

Ben ona baktırdım kahvede geçen yaz tıııırt beni yabancı sarışın bir behlülle evlendirip çocuk olacak dedi.
Sonuç Behlül bihterle ben evde hahahahaha
Bende bu gece kendimi çok çaresiz hissettim. doğa ya baktırıcam ama binnaz kredi kartı istiyor bende kullanmıyorum onu çözücem bi ara az da değil 100 tl diyor ama açıkcası 20 tl lik falın en fazla yarısının tellwede falcıya gittiği düşünülürse adam 10 liraya sorduğum soruyu anlasan kafi zaten

Aynen vallah ben doğaya 1 ay önce baktırdım bende çıktı 3 falı haberin olsun

Aynen vallah ben doğaya 1 ay önce baktırdım bende çıktı 3 falı haberin olsun
kelebek doganin neleri cikti falda. bana bir iki dedigi disinda cikmadi. cocuk kizi aevmiyor yok diyor, resimlerine like atiyor. doga hala ben boyle goruyorm diyor. sormasam da bakiyor. benim falim sana cikmiyor o zmn dedi. yani ciksin isterim ama olmuyor

Öncelikle herkese günaydınlar olsun. Ben Tellwe'de yıllardır fal baktıran birisiyim. Verdiğim paranın haddi hesabı olmamıştır. Yazdıklarınızı okuyup denediğim falcılar da olmuştur ama baktırdığım kişileri tek tek yazmayı düşünüyorum. öncelikle;
Yesilcingene: Bu falcıdan fazlasıyla memnunum. ilk gönderdiğim zamanlar enerjim tutmadı diye 3 defa iade etmiştir. Daha sonraları gönderdiğim de ise uzun uzun bakarak olumlu olumsuz her şeyi yazmıştır. Tellwe de bulunan çoğu falcıdan daha cesur olduğunu düşünüyorum. hızlı ve uzun isabetli bakıyor kendileri. Sevdiğim birisidir. her yolladığımda içimi rahatlatır.
Kahinfevzi: Bir tespitini ya da nokta atışını göremedim. biraz yorumcu sanırım. Uzun yazılmış bir fal ama kayda değer bir şey yok. İki kere ayr ayrı kişileri sormuştum.
Geysu: Durum tespitinde ve geçmişe dair yazdığı şeyler tamamen doğrudur. sürekli uzakta görünüyor ama fal yollandığı an müsait olduğunda geri dönüşü oluyor. Anlık durum istediğimde geysu harikadır.
Medyumcetin: Espirili ve seçilen kartlardan yorumlayarak bakıyor sanırım. Ben biliyorumculardan daha iyi baktğını söyleyebilirim.
Meryemabla: Tellwe'ye ilk geldiğinde 5 krediye baktığı zaman çok iyiydi. Birçok şeyi bildi geçmişe dair ama son zamanlarda indirim yaptığı halde itinalı bakmadı. uzun yorum iki cümle sorumun cevabı.
Ellynore: Durum tespiti on numara. Karşı tarafın durumunu da çok net biçimde yazmıştı.
Ayeviii: Çok mükemmel diyemem . yazdığım sorudan yorum yapar gibi yazmıştı.
Nakta: Hakkında çok güzel şeyler duydum ve sayfalardan okudum. 2,3 gün bekledim yorumu için. Memnun kaldım gerçi ama öyle şeyler söyledi ki inanması gerçekten güç şeyler. Sesindeki pozitiflik yeter. Durum tespiti gerçekten iyidir ama Geysu gibi olamaz.
Zeynepana: 5 kredi iken çok iyidi birden fiyat yükseltti. bazı zamanlar indirim yapıyor o zaman bir yollayım dedim ve berbat ötesi. Ne yazdığını anladım ne de kelimelerini çözebildim. Asistanım yazıyor demiş ama sanki kendisi yazarken yanlışlık olmuş gibi böyle harflerde çok sıkıntı vardı ve kısa tutulmuştu.
Esrarengizgözler: 3 ay olmuş baktıralı ama tutulur bir yanı yok. dedikleri olmadı.
Betulunkehanetleri: Geçmiş ve durum tespitleri çok güzeldi. Uzun bir ses kaydı yollamıştı. Ve çok güzel nokta atışları ve durum analizlri vardı sanki karşılıklı konuşuyor gibiydik. Beynimi okur gibi bir fal yorumuydu. Ne yazık ki uzun zamandır uzakta görünüyor.
Sahmeranfalci: Sert bir izahı var. İlk yolladığımda 5 kredi idi 150 kişiye baktıktan sonra yükseltti tabi ki ben de 151 olunca falımı iade etti ve kredisini yükseltti. Verilen paraya değecek bir şey yoktu. Kendimle ilgibi iki satır doğru gerisi tırt.
AryaMira: İlk katıldığında yorumlarına bakarak yolladım ve çok iyidiyi. Parası yükselince çok iyi baktığını söyleyemem ama durum konusunda iyiydi.
İmsezgi: 2 dk bir ses kaydı ve boğuk derinden bir ses.. bir şey anladım. Sadece şekillerden bakarak yolladığını düşündüm. çok tutarsızdı.
Kiymetabla: İndirim yaptığımnda göndereyim dedim bir saat ya da daha fazla sanırım bekledim. sabah baktığımda iade edilmiş. Nedeni ise, tek soru sorulurmuş. Benden sonra da fiyatı yükselttii. iki hafta sonra gece baktım indirim yapmış. Hemen yollayım dedim ve yolladım. Tekrar bekleyiş sabah kaltım baktım ki tekrar iade.. o kadar sinir oldum ki anlatamm. bu seferki iade sebebi ise aşk falı değilmiş genel bakıyormuş. Aşk falına baktım 35 kredi. Evet bakmak zorunda değil ama saçma sebepler söyleyerek saatlerce bekletmesi benim tepemi attırdı. duvarına yazdım. yazdığım durumları sildi. Tek dertleri iyi yorum alabilmek.
Banuyılmaz: 10 kredi kahve falı yolldım ben de. canlı fal gel dedi gittim iki msj ve kredi bitti dediği hiçbir şey yok. sadece sana duygusu var başka soru yazdım cevap yok. o kadar kızmıştım ki. sinirden şikayet etmiştim.
Yiramir: Şuan burada okuduğum yorumlardan dolayı merak edip fal yolladım bakalım o neler söyleyecek.

Bana gelince, zamanında ben de bu sayfada fal bakan birisiydim. Aldığım ücretlerden diğer hesaba aktarıp fal baktırıyordum o yüzden bu kadar kişiye baktırdım. Demem o ki belli bir yüzdenin altına düşünce sistem size o ay para yatırmıyor. Bakanların ya da böyle iade edenlerin çoğu yıldız alma peşinde. Çünkü, sizin sayfanıza baktığımızda kimlere fal baktırdığınız ve kaç yıldız verdiğiniz görünüyor. Kara listeniz görünüyor. Sürekli iade alanlar için sebebi budur. Bu yazımdan sonra belki hem gerçek üyeliğim hem de baktığım üyeliğim bile silinebilir ama umrumda değil. Herkes her şeyi görsün bilsin. Çoğu fal bakan kişilerin iki üç tane adresi var. Bundan eminim. Defnesen ve falcıayten gibi. röwşenna ve zepnepana'nın da aynı kişi olduğunu düşünmekteyim.

C corpus doğaya ilk kışın baktırdım eski erkek için gelmeyecek başka kız var dedi bana aslında bana ilk bunu dürüstçe o demişti öyle de oldu. Sonra başkası için 2 fal baktırdım kopukluk olduracağını söyledi vs vs öyle de oluyo. En son 1 ay önce baktırdım.
Bilmiyorum ki kuzum sana çıkan bana çıkmıyo bana çıkan sana. bazen çok fal baktırmaktan kartlar sapıtıyo diyordu bana 1 falcı..bekle az bana olmaz dedi olmadı doğa.

Bi arkadaş baktırdı sıra gelene kadar adam 4 gün sonra gelmiş falı iade etti kız. Sen hafta içini bekle bence
Hahahaha, gidenler dönüyor yiramir’in falı gelmiyor
Beklerken kartları kendi kendime yorumladım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…