- 3 Nisan 2016
- 327
- 160
- 103
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
-
- #38.981
Size nasıl bakıyor ben kaç kere attıysam enerjiisi uymadı diye iptal ediyorhisli27 nasil sizce kizlar fallawyu ile arasinda kalip ona baktirdim 20 dakika bakti ve ses kaydi atmis spesifik bildigi seyler var ex icin bir seyler kullaniyor olabilir dedi herkese diyor mu bunu ya fotograf istemisti oradan mi yurudu boyle bi yorum yaptı bilmiyorum ama spesifik cok sey bilmis bu cocuk kimsesiz gibi babasiyla sorunlari var demis dogru babasiyla gorusmuyorlar bunun gibi bildigi cok detay var sonucu olumlu gormus ama bilmiyorum bakicaz
Hisli bende de çok spesifik detaylar bildi söylediği gibi ilerledi. Sonuç olumlu ama gerçekleşmedi. Bir şey kullaniyor lafını bana da diyor sanırım herkese diyormuşhisli27 nasil sizce kizlar fallawyu ile arasinda kalip ona baktirdim 20 dakika bakti ve ses kaydi atmis spesifik bildigi seyler var ex icin bir seyler kullaniyor olabilir dedi herkese diyor mu bunu ya fotograf istemisti oradan mi yurudu boyle bi yorum yaptı bilmiyorum ama spesifik cok sey bilmis bu cocuk kimsesiz gibi babasiyla sorunlari var demis dogru babasiyla gorusmuyorlar bunun gibi bildigi cok detay var sonucu olumlu gormus ama bilmiyorum bakicaz
Hisli eskiden bana bayağa bilirdi ama uzun zamandır baktırmıyorumhisli27 nasil sizce kizlar fallawyu ile arasinda kalip ona baktirdim 20 dakika bakti ve ses kaydi atmis spesifik bildigi seyler var ex icin bir seyler kullaniyor olabilir dedi herkese diyor mu bunu ya fotograf istemisti oradan mi yurudu boyle bi yorum yaptı bilmiyorum ama spesifik cok sey bilmis bu cocuk kimsesiz gibi babasiyla sorunlari var demis dogru babasiyla gorusmuyorlar bunun gibi bildigi cok detay var sonucu olumlu gormus ama bilmiyorum bakicaz
Yule ve BEHAPPY de varYapay zeka ile yorum yapanlar:
Edaasa
Snotra
Zahterim
LilithRising
gelecek yorumlari cikiyor muydu anlikta mi iyi sadeceHisli eskiden bana bayağa bilirdi ama uzun zamandır baktırmıyorum
Evet çoğu çıkıyordu ama son dönemde bir iki çıkmadı bir de beni çok tanıdı tavsiye falana döndü atmadım bir daha. Ama o zamanlar olmayacak dediği kişiler olmadı analizleri falan da çok doğruydugelecek yorumlari cikiyor muydu anlikta mi iyi sadece
ay bana biraz olumlu bakti da ondan pembeci mi dedim olumsuz olsa iade ederdim falan dedi bildigi spesifik seyler de var bi de telvelere cok dikkatli bakti hakkini yiyemem 20 dakika ses kaydi hatta uzun diye dedim gereksiz yorumlar da vardir ama yoktu hic bos konusmamis kadin bakalim sonuc dedigi gibi olcak miEvet çoğu çıkıyordu ama son dönemde bir iki çıkmadı bir de beni çok tanıdı tavsiye falana döndü atmadım bir daha. Ama o zamanlar olmayacak dediği kişiler olmadı analizleri falan da çok doğruydu
Demetin tek hesabı var ve bu hesapla bile baş edemiyordogru hatirliyosun
Bana da zaten başka falcılara söylemediğim çok spesifik şeyler söyledi ben de sanmıyorum çoklu hesap olduğunu. Eskiden ona pembeci demişler ama analizleri ve anlık görüleri çok doğru. Ben bir kez baktırdım dedikleri çıkacak mı bilmiyorum ama bence iyi bir falcı o.Demetin tek hesabı var ve bu hesapla bile baş edemiyorben kahinablaya hiç atmadım ama Demete ne zaman fal atsam karşı tarafın benim bile unuttuğum özelliklerini çat çat çat anlatıyor kadın. Yani mesela ayda 3 fal attınız diyelim üçünde de aşırı uzun ve detaylı yazıyor, aklından çıkmış olan detayları biliyor, bunun çift hesapla alakası olamaz.
Analizleri falan doğruydu ama sonuç kötü patladı bi daha baktırmadım bende gelecek değişkendir belli olmuyoray bana biraz olumlu bakti da ondan pembeci mi dedim olumsuz olsa iade ederdim falan dedi bildigi spesifik seyler de var bi de telvelere cok dikkatli bakti hakkini yiyemem 20 dakika ses kaydi hatta uzun diye dedim gereksiz yorumlar da vardir ama yoktu hic bos konusmamis kadin bakalim sonuc dedigi gibi olcak mi
Bu arada pembeci değil tak tak söylüyor gidişata göre olumlu yorum yaptı ki öyleydi çıkmadı amaay bana biraz olumlu bakti da ondan pembeci mi dedim olumsuz olsa iade ederdim falan dedi bildigi spesifik seyler de var bi de telvelere cok dikkatli bakti hakkini yiyemem 20 dakika ses kaydi hatta uzun diye dedim gereksiz yorumlar da vardir ama yoktu hic bos konusmamis kadin bakalim sonuc dedigi gibi olcak mi
Ben baktırdım ve beğendim, en azından yapay zeka değil. Emek vermiş kadın.Baktıran olursa bana ya da buraya yazabilir mi sadece bende mi denk geldi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?